Få et tilbud på dit næste projekt

  eller ring på 61 10 18 59
  "100%
  uforpligtende
  Jonas Matti
  Jonas Matti Projektchef
  Ro Collection

  Tidløst design, håndværk og kvalitet

  Læs mere
  B&O

  Ikonisk lydkvalitet og forfinet æstetik siden 1925

  Læs mere
  Plan A

  En guide til drømmekøkkenet

  Læs mere
  Slikbilen

  Bland selv slik leveret til døren

  Læs mere
  Aubo

  Køkken & bad

  Læs mere
  Arion Petfood

  Hunde- og kattefoder

  Læs mere
  Triptrap

  WocaDenmark - Træpleje og træprodukter

  Læs mere
  byLassen

  En dansk designvirksomhed

  Læs mere
  mobile-cart

  Ny webshop

  Design & konverteringsoptimering

  Sæt fart på omsætningen med en ny webshop

  Hos NoMilk har vi altid fokus på at udvikle en løsning i visuel verdensklasse, stående på et stærkt teknisk fundament og med gnidningsfrit sammenspil til eksisterende ERP eller PIM-systemer.  

  Det er kun sjovt at prale med den pæneste webshop i byen, hvis den samtidig konverterer, og hos os får de to discipliner, design og konverteringsoptimering, samme mængde kærlighed. De er dog blot to områder af mange, vi har for øje, når vi udvikler din hjemmeside. Vi ved, at en hjemmeside er mere end bare et smukt udtryk og har derfor i høj grad også fokus på teknisk SEO, købspsykologi og driftsikkerhed ved høj trafik. 

  Med en ny webshop fra NoMilk får du en løsning med et responsivt design, der fanger målgruppen og giver dem lyst til mere. Vi giver dig en løsning, der naturligt guider besøgende videre, så de ender i kurven i stedet for på det røde kryds.

  Hør mere

  Fast procedure - anvendt på mere end 100 projekter

  1.

  Behovsafklaring

  Første step er at afdække dine behov. Også dem du ikke vidste, du havde. Vi graver dybt og finder den helt rigtige kombination af funktionalitet og design.

  2.

  Indledende designfase

  Med afsæt i behovsafklaringen udarbejder vi designet - det kosmetiske, som skal give dine kunder lyst til købe. Når make-up’en er på plads, kan vi gå ind og udvikle motoren, der skal få det hele til at køre.

  3.

  Udvikling

  Vi trækker for alvor arbejdshandskerne på, bandlyser al mælk i kaffen og knokler igennem, indtil vi står med den færdige hjemmeside. Naturligvis i løbende kontakt med dig.

  4.

  Test og drift

  Vi tager de kritiske briller på og tester funktionalitet, design og generelt UX igennem, så alt spiller inden websitet sættes i drift.

  Et produkt vi vil være stolte af

  Se alle cases
  Ro Collection

  Tidløst design, håndværk og kvalitet

  Læs mere
  B&O

  Ikonisk lydkvalitet og forfinet æstetik siden 1925

  Læs mere
  Plan A

  En guide til drømmekøkkenet

  Læs mere
  Slikbilen

  Bland selv slik leveret til døren

  Læs mere
  Aubo

  Køkken & bad

  Læs mere
  Arion Petfood

  Hunde- og kattefoder

  Læs mere
  Triptrap

  WocaDenmark - Træpleje og træprodukter

  Læs mere
  byLassen

  En dansk designvirksomhed

  Læs mere
  Miljøfoder

  Dyrefoder og -tilbehør til alle! Lige fra familien med hund til hobbylandmanden

  Læs mere
  Vinova

  Webshop med fokus på håndlavede, biodynamiske og økologiske vine

  Læs mere
  Nemlejebolig

  Nemlejebolig - en lejeboligportal

  Læs mere
  Jysk Møbelfabrik

  Ergonomiske møbler til private og erhverv

  Læs mere
  Brugervenlige løsninger

  Tag din forretning til nye højder med en ny webshop

  Det er fantastisk, når forretningen, efter de første etablerende år, har et stabilt kendskab, et godt salg og en loyal kundeskare. Men hvad hvis din forretning kunne nå nye højder? Hvis drømmen om noget større og mere i virkeligheden bliver hindret af en outdated webshop. Selvom din gamle hjemmeside har tjent dig godt, kan den ikke nødvendigvis klare rejsen, I er på.

  Skal din webshop stå knivskarpt i fremtiden og kunne vokse sideløbende med din forretning og med nye teknologiske muligheder, kræver det et stærkt teknisk fundament, som kontinuerligt kan optimeres og opdateres. En stærk webshop er også en, som er nem for dig at vedligeholde. Hos NoMilk får du ikke leveret en webshop, hvor du er nødsaget til at ringe efter en udvikler, blot der skal ændres et komma eller tilføjes et produktbillede.

  Med dokumenterede resultater fra små og større virksomheder, en masse erfaring og kærlighed til faget, udvikler vi en løsning til dig, der giver konkurrenterne sved på panden, dine besøgende et smil på læben og flotte tal på bundlinjen. Og sidst men ikke mindst – med NoMilk får du en webshop, der stadig er lynhurtig, flot og teknisk med på beatet om 10 år. Det hele ligger i muligheden for kontinuerlig udvikling og tilføjelse.

  Lær os bedre at kende!

  Hvad er vigtigt ved en ny webshop? 

  Der er mange ting at lægge vægt på, når det kommer til opbygningen af en ny webshop. For den skal ikke kun være pæn at se på. Den skal også fungere i praksis, når det kommer til det tekniske og visuelle.
  Det er særligt godt at have fokus på: 

  • Loadtid 
  • Farver og opbygning 
  • Responsivt design
  • Konverteringselementer (CTA-knapper, kontakt m.m.) 
  • Brugervenlighed 
  • Tekst 

  Din nye webshop skal virke overbevisende, troværdig og professionel. For der er mange andre derude, der kæmper om de samme kunder som dig. Din webshop skal derfor stå knivskarpt og fungere, så den trækker kunder til og fastholder dem. 

  Der er mange nørdede elementer at have fokus på i udviklingen af en ny webshop. Men overordnet set er det vigtigste, at den giver dine besøgende en god oplevelse. Stræber du efter det, får du et rigtig godt udgangspunkt for din webshop. 

  Hvilket CMS er godt til en ny webshop? 

  Din type af forretning har betydning for, hvilket CMS-system (Content Management System) du skal vælge at bygge din webshop i. 

  Det kan der snakkes meget og længe om, men overordnet leverer vi følgende professionelle CMS-systemer til en ny webshop: 

  Det er alle sammen meget brugervenlige systemer, der tilbyder professionelle og stabile løsninger uanset, om du er en lille forretning eller gerne vil vækste i stor skala. Vi forklarer dig gerne nærmere om forskellen på de enkelte systemer, så du forstår forskellen. Fælles for dem alle er, at du selv kan administrere dem og tilgå dem, når vi overleverer løsningen til dig. 

  Vi sørger dog altid for nøje at vælge et system ud, som passer helt perfekt overens med behovene og dine ønsker for din webshop på sigt. Med mange års erfaring i branchen sporer vi os hurtigt ind på, hvad der er den rette løsning. 

  Hvad koster udviklingen af en ny webshop? 

  Det er ikke nemt at fastsætte prisen på et design af en ny webshop. For den er helt og aldeles afhængig af dine behov. For hvilket CMS-system vil du gerne have den udviklet i? Skal den integreres med ERP, PIM eller Navision? Har du et design på hånden, eller skal det designes fra bunden? 

  Der er så mange ting at komme ind på og få fastlagt, at vi meget gerne vil tage en snak om det over en kop kaffe eller en længere telefonsamtale. For når vi kender behovet og de specifikke ønsker, kan vi udarbejde et tilbud på baggrund af det. 

  Det er naturligvis helt uforpligtende. 

  Hvad er en god webshop? 

  Det er meget individuelt, hvad der gør en god webshop. For der er forskellige forventninger og udgangspunkter alt efter, hvilken branche og type af webshop, du ønsker at drive. 

  Vigtigt er dog, at din webshop ved første øjekast virker troværdig og professionel, samt at den er tydelig og forståelig for brugerne. Det skal være nemt at komme i kontakt med dig, indhente et tilbud eller lægge varer i kurven.  

  Der er mange elementer, der sammen danner rammen om en rigtig god webshop. Det vil vi naturligvis gerne forklare dig nærmere om med udgangspunkt i din forretning og webshop, så vi kan være så konkrete som muligt. 

  Lad os sammen finde ud af, hvad der er en god webshop for netop dig og din målgruppe.

  Vi kan også hjælpe med...

  arrow-right
  wireframe

  Ny hjemmeside

  Til alle formål

  arrow-right

  Konverteringsoptimering

  Få mere ud af dine annoncekroner

  arrow-right
  f-dashboard

  Hastighedsoptimering

  Essentielt for SEO, UX og konverteringsrate

  arrow-right
  plug-2

  API udvikling

  Spar 1000-vis af timer ved at effektivere arbejdsgange med API udvikling

  arrow-right
  miner

  Driftpakke

  Overdrag dine bekymringer til os

  arrow-right
  server-rack

  Hosting

  Lynhurtig hosting, med daglig backup og kompetent support

  "Hos os er der ingen uforudsete udgifter eller udenomsnak. Vi er proaktive og vil kun det absolut bedste for din virksomhed"

  Mathias Vorret - Udvikler, ejer