Få et tilbud på dit næste projekt

  eller ring på 61 10 18 59
  "100%
  uforpligtende
  Jonas Matti
  Jonas Matti Projektchef
  API udvikling

  Integration til Plytix

  Bruger du allerede Plytix, eller overvejer du at integrere det med en af dine øvrige platforme? Vi kan hjælpe dig med at skabe en sømløs forbindelse. Med flere års erfaring i at forene PIM-systemer og e-handelsplatforme, leverer vi løsninger, der effektiviserer din forretning.

  Lad os snak' eller ring på 61 10 18 59
  SPAR TID

  Hvorfor integrere Plytix PIM med dit CMS?

  I en digital verden, hvor effektivitet og nøjagtighed i produktinformation er afgørende, tilbyder vores integration mellem Plytix og WooCommerce el. Shopify en løsning, der ikke kun automatiserer opdateringen af dit produktkatalog men også sikrer, at du leverer nøjagtig og opdateret produktinformation til dine kunder. Dette ikke alene forbedrer kundeoplevelsen men frigør også værdifuld tid, som du kan bruge på andre vigtige aspekter af din forretning.

  Hør nærmere
  FORDELE

  Konkrete fordele som hjælper dig, i din hverdag

  1. Automatiseret produktopdatering: Glem manuel indtastning eller konstant kontrol. Med automatisk overførsel af produktdata fra Plytix direkte til din webshop sikres det, at kunder altid ser den nyeste og mest nøjagtige produktinformation.
  2. Centraliseret produktstyring: Administrer alt produktindhold fra ét sted med Plytix, hvilket gør det nemmere at lancere eller opdatere produkter.
  3. Skræddersyet kundeoplevelse: Brug det dybtgående produktdata fra Plytix for at give en mere engageret shopping oplevelse i din WooCommerce-butik.
  Dashboard

  Vores unikke dashboard

  Vi ved, hvor vigtigt det er at holde styr på dine dataoverførsler. Derfor har vi udviklet et specialdesignet dashboard, hvor du nemt kan følge med i dine produktdataoverførsler i realtid. Se præcis hvilke produkter, der overføres korrekt, og hvilke der måske støder på udfordringer.

  Fordele ved vores dashboard:

  1. Fuld gennemsigtighed: Du kan altid se, hvilke af dine produkter der ikke er overført efter hensigten – og hvorfor de ikke er flyttet.
  2. Tilpassede notifikationer: Vælg at blive underrettet via SMS eller e-mail, hvis bestemte produkter ikke overføres korrekt. Hold fingeren på pulsen, selv når du er på farten
  3. Gennemtving opdateringer: Har du lavet nogle ændringer på produkter som skal flyttes med det samme? Så kan du gennemtvinge direkte fra dashboard
  4. Fritlægning af billeder: Vi har udviklet muligheden for at få fritlagt billederne i takt med at de bliver flyttet.
  Hør nærmere

  Vi kan også hjælpe med...

  arrow-right
  wireframe

  Ny hjemmeside

  Til alle formål

  arrow-right
  mobile-cart

  Webshop

  Møbler, tøj, maskiner, vin? Vi har prøvet det hele

  arrow-right

  Konverteringsoptimering

  Få mere ud af dine annoncekroner

  arrow-right
  f-dashboard

  Hastighedsoptimering

  Essentielt for SEO, UX og konverteringsrate

  arrow-right
  plug-2

  API udvikling

  Spar 1000-vis af timer ved at effektivere arbejdsgange med API udvikling

  arrow-right
  miner

  Driftpakke

  Overdrag dine bekymringer til os

  arrow-right
  server-rack

  Hosting

  Lynhurtig hosting, med daglig backup og kompetent support

  "Hos os er der ingen uforudsete udgifter eller udenomsnak. Vi er proaktive og vil kun det absolut bedste for din virksomhed"

  Mathias Vorret - Udvikler, ejer