Få et tilbud på dit næste projekt

  eller ring på 61 10 18 59
  "100%
  uforpligtende
  Jonas Matti
  Jonas Matti Projektchef
  Ro Collection

  Tidløst design, håndværk og kvalitet

  Læs mere
  B&O

  Ikonisk lydkvalitet og forfinet æstetik siden 1925

  Læs mere
  Plan A

  En guide til drømmekøkkenet

  Læs mere
  Slikbilen

  Bland selv slik leveret til døren

  Læs mere
  Aubo

  Køkken & bad

  Læs mere
  Arion Petfood

  Hunde- og kattefoder

  Læs mere
  Triptrap

  WocaDenmark - Træpleje og træprodukter

  Læs mere
  byLassen

  En dansk designvirksomhed

  Læs mere
  wireframe

  Ny hjemmeside

  100%højere oms.
  3xhurtigere
  Konvertér besøgende til kunder

  Hvorfor er det vigtigt med en god hjemmeside?

  Din hjemmeside er som dit visitkort”. Har du hørt den før? Det er på sin vis også rigtigt. Men den er meget mere end det. For din hjemmeside er det første, en potentiel kunde ser, når vedkommende søger efter et produkt eller en ydelse, som du tilbyder. 

  Din hjemmeside tjener derfor som en online helhedsoplevelse af dig og din virksomhed. Vil du gerne overbevise en potentiel kunde om at skulle handle hos dig, er det derfor vigtigt, at den fremstår professionel, brugervenlig, troværdig og overbevisende. Gør den det, bliver den besøgende til en kunde. 

  Hør nærmere
  Engagerende hjemmesidedesign

  Fang dine besøgendes opmærksomhed

  Ganske få sekunder. Mere har du ikke til at overbevise en besøgende om, at det er hos dig, pengene skal lægges eller en henvendelse skal skrives. I de få sekunder skal du fange vedkommende med et knivskarpt design og fængende kommunikation. Ellers når den besøgende ikke længere end til forsiden. 

  Hos NoMilk udvikler vi dynamiske hjemmesider, der appellerer til din målgruppe og konverterer besøgende til kunder. Det vil med andre ord sige, at vi med vores erfaring og ekspertise er i stand til at give din online tilstedeværelse nyt liv og dine kunder en oplevelse, som de husker og gerne vil vende tilbage til. Det er de første byggesten til digital succes.

  Skal vi designe en ny WordPress-hjemmeside til dig? 

  Læs mere om WordPress

  Vi finder den bedste løsning til dig - i samarbejde med dig

  1.

  Behovsafklaring

  På et indledende møde finder vi frem til dit behov. Dette indebærer funktionaliteter, udseende og hvilken opgave sitet skal kunne løse. Det er normalt i denne proces, at der opstår behov, man ikke umiddelbart selv havde spottet.

  2.

  Kravsspecifikation

  Når behovet er fastlagt kan der udfærdiges en kravsspecifikation, der fungerer som en kontrakt for projektets omfang. Her præciseres opgaverne så detaljeret som muligt, så der ikke kommer overraskelser for nogen parter.

  3.

  Indledende designfase

  Der udarbejdes et design ud fra behovsafklaringen. I dette skridt finder vi det bedste design ud fra, hvad vi ved om kunden - hvad giver mening, forretningsmæssigt, at fremhæve

  4.

  Udvikling

  Vi udvikler det aftalte og underretter kunden løbende om afklaring eller forhindringer + løsningsmuligheder.

  5.

  Test & drift

  Vi tester funktionaliteten på sitet og fanger potentielle mangler i opløbet - Derefter sættes websitet i drift og småfejl kan tilrettes i 14 dage efter overlevering.

  Vores kunder siger

  Lad os snak'
  Hos AUBO har vi arbejdet med NoMilk siden deres etablering i 2018. NoMilk har hjulpet med eksekveringen af flere generationer af websites for AUBO – senest ifm. AUBOs rebranding i 2021. Siden har NoMilk også været en central partner i udviklingen og lanceringen af Danmarks største og bedste digitale køkkenguide under navnet Plan A. Der er altid ordentlighed og rene linjer ift. både opgaveløsning, deadlines og økonomi.

  Helle Pagh Marketingchef, Aubo
  NoMilk har udviklet en platform til os med skemalagt dataudveksling mellem PIM og CMS, der bare fungerer upåklageligt. De har været virkelig gode til at forstå og omsætte forretningsviden i løsningen og har haft stor respekt for vores brand og den position, by Lassen har på markedet. Platformen er meget fleksibel, og vi har hele vejen igennem samarbejdet haft en fornemmelse af, at med NoMilks brede faglighed var alle vores ønsker mulige.

  Jonas Korsholm Head of Digital, by Lassen
  NoMilk skabte et helt nyt univers omkring Slikbilen. Den nye, sjove visuelle identitet giver os en masse genkendelighed på tværs af produkter, platforme og marketingaktiviteter. Vores konverteringsrate er fløjet i vejret, efter de splittestede vores brugerflade, og de har samtidig leveret en hjemmeside, som er væsentlig nemmere for os at drifte i en travl hverdag - vi har faktisk sparet en hel månedsløn.

  Mikkel Salling Ejer, Slikbilen
  Vi har igennem længe tid arbejdet sammen med NoMilk hvor de har hjulpet os med at sætte flere hjemmesider op. Når man vælger at arbejde sammen med NoMilk kan man forvente et meget dedikeret ungt team som sætter en ære i at følge de opgaver de påtager sig til døren. Vi er er superglade for sammenarbejdet og kan kun anbefale Mathias og hans team.

  Thomas Radoor Marketingkonsultent, WOCA Denmark A/S
  NoMilk er en pålidelig, dygtig og effektiv samarbejdspartner for os. Det er dejligt at de er lokale. Især når man er et lidt spontant foretagende som vi er - med mange bolde i luften konstant. NoMilk er altid med på den værste, og vi kan altid få fat på dem. Det er en kæmpe fordel for os.

  Hanne Abrahamsen Digital og Grafisk Leder, Christina Design London

  Gør de besøgende til kunder i butikken med en ny hjemmeside

  Det er dejligt med mange besøgende på din hjemmeside. Men hvad er de værd, hvis de ender med at klikke sig ud og hen til en konkurrent i stedet, inden de når at henvende sig eller bestille et tilbud? 

  Når vi designer en ny hjemmeside for dig, har vi fokus på, hvad vi kan gøre for at skabe så “attraktiv en butik”, at de besøgende klikker sig omkring og ender med at blive konverteret til kunder. For det er deri, at succesen ligger. For det er ikke nok bare at have en hjemmeside. Den skal være appellerende og give det, som de besøgende håber på, når de klikker sig videre ind via søgeresultatet. 

  Det er vi ret gode til. Det er, hvad vi beskæftiger os med hver dag og er eksperter i. Vi plejer at sige, at vi udvikler helhjertet. 

  Når du får en ny hjemmeside udviklet ud fra ovenstående, får du en hjemmeside og online butik, der giver dig et godt grundlag for både at trække potentielle kunder til, fastholde dem og konvertere dem til kunder. 

  F.A.Q

  01
  Hvad er en god hjemmeside?
  En ny hjemmeside er god, når den afspejler din virksomheds værdier, er indbydende og nem at finde rundt på samt tilbyder det, målgruppen søger efter. Det er meget individuelt fra case til case, hvad der gør en god hjemmeside. Vigtigst er, at den konverterer besøgende til kunder.
  02
  Hvorfor få lavet en ny hjemmeside?
  Din hjemmeside afspejler din forretning. Lever den ikke op til de besøgendes forventninger, eller er der for mange gnidninger undervejs, klikker de sig lige så hurtigt væk, som de er kommet. En ny hjemmeside kan have stor betydning for din månedlige omsætning, hvis den bliver lavet professionelt med tanke på målgruppen.

  Hvad er vigtigt ved en ny hjemmeside? 

  Det er et stort arbejde at udvikle og designe en ny hjemmeside, da der er mange opgaver og facetter at tænke ind. Det kræver know-how og teknisk snilde at opbygge en hjemmeside, der ikke kun ser godt ud, er appellerende for målgruppen og fungerer teknisk. 

  Der er mange elementer, der er vigtige i udviklingen af en ny hjemmeside, hvilket blandt andet er: 

  1. Et brugervenligt design
   Det er vigtigt at føle sig velkommen, når man besøger din hjemmeside. Lige så vigtigt er det, at det er nemt at klikke sig rundt og finde den information, man har brug for. Det er blandt andet, hvad vi lægger vægt på i et brugervenligt design. Jo mere brugervenligt det er, jo bedre en oplevelse er det for den besøgende.

  2. CTA
   Vil du gerne konvertere dine besøgende til kunder, er det vigtigt at tage højde for konverteringselementer. Det er blandt andet Call To Action-elementer, der gør det nemt at sende dig en besked, tilmelde sig et nyhedsbrev, bestille et tilbud eller noget helt fjerde.
   CTA er med til at guide den besøgende til et køb eller en henvendelse. Det er noget, vi lægger meget stor vægt på i udviklingen af designet.

  3. Mobilvenligt design
   Størstedelen af alle søgninger på Google foregår i dag på mobile enheder. Det er derfor vigtigere end nogensinde, at din hjemmeside fungerer på alle skærmstørrelser, hvis du gerne vil give potentielle kunder en god oplevelse. Men det er også vigtigt, da Google har ændret deres indeks til Mobile First. Det betyder, at mobilversionen af din nye hjemmeside bliver prioritereret højere end desktop, når Google indekserer den.
   Vi opsætter alle nye hjemmesider til at være tilpasset til mobilversionen.

  4. Hastighed
   Det går stærkt i den digitale verden. Det gør det også for de besøgende, når de søger efter produkter eller ydelser. Bruger din hjemmeside for lang tid på loade, er det med til at skræmme besøgende væk, da der ikke er nogen, der gider vente – og så går du glip af potentiel omsætning.
   Vi udvikler altid med fokus på en hurtig loadtid, så du får det bedste udgangspunkt for at byde besøgende velkommen.

  5. SEO-venligt design
   Vil du gerne, at målgruppen finder din hjemmeside, er det ikke til at komme uden om SEO. Det grundlæggende arbejde ligger i et godt og SEO-venligt design, der gør det nemt for Google at læse og indeksere din hjemmeside. Der er mange tekniske facetter bag dette, både når det kommer til selve kodningen og opbygningen af den nye hjemmeside. 

  Det er naturligvis noget, vi har stort fokus på. 

  Er det muligt at redesigne en eksisterende hjemmeside? 

  Har du allerede en hjemmeside, som du ønsker at bygge videre på eller ændre, tager vi gerne udgangspunkt i det. En ny hjemmeside behøver således ikke at blive designet fra bunden.
  Det kan dog være en kompliceret proces, der kræver skarpe kompetencer, hvis der skal ske et skift i CMS-systemet eller URL-strukturen. Vi er også specialister på dette område og forklarer dig naturligvis i detaljer, hvad der skal ske, eller hvad der er nødvendigt, hvis du ønsker at udvikle på det, du allerede har. 

  Der er mange faldgruber ved at skifte løsning. Men vi har mange års erfaring med proceduren og gør det derfor til et trygt skift eller redesign. 

  Hvad koster det at få udviklet en ny hjemmeside? 

  Hos NoMilk udvikler vi ikke standardløsninger. Vi tager udgangspunkt i dine behov og din målgruppe. Af den grund er der stor forskel på, hvad der er brug for. Vi vil meget gerne komme med en specifik pris. Men først vil vi gerne have et indledende møde med dig, hvor vi gennemgår dine behov og krav til en ny hjemmeside. 

  Det giver os et unikt og fuldkomment indblik i, hvad det er, vi skal udvikle. For da to løsninger ikke er ens, er det nødvendigt med et fuldt kendskab for at kunne give dig en pris for en ny hjemmeside. Den giver vi dig efter mødet, hvor vi laver en handlingsplan med samtlige detaljer, så du ligeledes får et gennemsigtigt indblik i, hvad det er, du får for prisen. 

  Prisen er ikke udelukkende baseret på et nyt design men også på det dygtige team af udviklere, der bruger mange timers arbejde på at udvikle en god løsning for dig og dine kunder.

  Kontakt os for prisen på en ny hjemmeside og lad dig overraske.

  Vi kan også hjælpe med...

  arrow-right
  mobile-cart

  Webshop

  Møbler, tøj, maskiner, vin? Vi har prøvet det hele

  arrow-right

  Konverteringsoptimering

  Få mere ud af dine annoncekroner

  arrow-right
  f-dashboard

  Hastighedsoptimering

  Essentielt for SEO, UX og konverteringsrate

  arrow-right
  plug-2

  API udvikling

  Spar 1000-vis af timer ved at effektivere arbejdsgange med API udvikling

  arrow-right
  miner

  Driftpakke

  Overdrag dine bekymringer til os

  arrow-right
  server-rack

  Hosting

  Lynhurtig hosting, med daglig backup og kompetent support

  "Hos os er der ingen uforudsete udgifter eller udenomsnak. Vi er proaktive og vil kun det absolut bedste for din virksomhed"

  Mathias Vorret - Udvikler, ejer