Få et tilbud på dit næste projekt

  eller ring på 61 10 18 59
  "100%
  uforpligtende
  Jonas Matti
  Jonas Matti Projektchef
  Ro Collection

  Tidløst design, håndværk og kvalitet

  Læs mere
  B&O

  Ikonisk lydkvalitet og forfinet æstetik siden 1925

  Læs mere
  Plan A

  En guide til drømmekøkkenet

  Læs mere
  Slikbilen

  Bland selv slik leveret til døren

  Læs mere
  Aubo

  Køkken & bad

  Læs mere
  Arion Petfood

  Hunde- og kattefoder

  Læs mere
  Triptrap

  WocaDenmark - Træpleje og træprodukter

  Læs mere
  byLassen

  En dansk designvirksomhed

  Læs mere
  web-design

  Webdesign

  Hvorfor er et godt webdesign så vigtigt?

  Et godt webdesign er i dag altafgørende for, om en besøgende bliver fastholdt på websitet og får lyst til at købe. For ligesom i en fysisk butik, skal dit website fremstå indbydende, spændende og troværdigt for, at den enkelte besøgende har lyst til at blive en kunde hos dig.

  Men det handler om meget mere end en flot forretning med produkter, der står snorlige. For i et professionelt webdesign er der også lagt tanker og kræfter i at guide de besøgende, så de nemt kan navigere rundt. Der er placeret knapper, så den besøgende bliver hjulpet videre og påvirket til at tage næste skridt i købsrejsen. Men der er også arbejde i, at tekst, farver og billeder stemmer overens med virksomhedens visuelle identitet. 

  Men et godt webdesign kræver også en webdesigner, der er god til at lytte til dig, og som også er i stand til at lære af dig om din virksomhed og branchen, så dit website får et design, der stemmer overens med virksomhedens værdier og har konkrete handlinger for øje.

  For meningen med et webdesign er jo, at det skal skabe kunder, ikke? 

  Processen, kort fortalt

  1.

  Behovsafklaring

  Første step er at afdække dine behov. Også dem du ikke vidste, du havde. Vi graver dybt og finder den helt rigtige kombination af funktionalitet og design.

  2.

  Indledende designfase

  Med afsæt i behovsafklaringen udarbejder vi designet - det kosmetiske, som skal give dine kunder lyst til købe. Når make-up’en er på plads, kan vi gå ind og udvikle motoren, der skal få det hele til at køre.

  3.

  Udvikling

  Vi trækker for alvor arbejdshandskerne på, bandlyser al mælk i kaffen og knokler igennem, indtil vi står med den færdige hjemmeside. Naturligvis i løbende kontakt med dig.

  4.

  Test og drift

  Vi tager de kritiske briller på og tester funktionalitet, design og generelt UX igennem, så alt spiller inden websitet sættes i drift.

  Et konverteringsoptimeret webdesign, der skaber salg

  Et webdesign er så meget mere end udseendet på din hjemmeside eller webshop. For formålet med at udvikle et webdesign til din virksomhed er jo netop, at det skal sælge et produkt, eller i hvert fald give lyst til det hos den besøgende. Derfor skal designet af dit website være med til at føre til en handling – uanset om det drejer sig om tilmelding til et nyhedsbrev, køb af et sæt sko eller booking af en tid til massage.

  Vi sætter os ind i, hvor hvilke elementer skal placeres, hvorfor de skal det, og hvilket formål de har. Det kalder vi for et konverteringsoptimeret webdesign. Det sikrer, at du får noget ud af trafikken, og at dit website ikke bare bliver et passivt udstillingsvindue for din forretning, som de besøgende klikker sig væk fra igen uden at have købt noget eller taget kontakt til dig. Vi har flere års erfaring og ved, hvad der skal til.

  Vi kan derfor med andre ord sige, at du får et skræddersyet webdesign, som er tilpasset netop din forretning. Vi knokler med et intenst fokus på hver eneste detalje. For dét er nøglen til et stærkt website – og det er netop det, du har brug for.

  F.A.Q

  01
  Hvorfor er det nødvendigt med et godt webdesign?
  Vil du gerne komme godt og seriøst fra start med din virksomhed online, kræver det et webdesign, der kan løfte ambitionerne. Der er mange elementer, der skal gå op i en højere enhed for at skabe en “online butik”, der imødekommer kunderne og opfordrer dem til at købe eller henvende sig til dig.
  02
  Hvad er vigtigt at have fokus på ved et webdesign?
  Mange elementer har den bedste gennemslagskraft i samspillet med andre. Tekst, billeder, CTA-knapper, farver og brugervenlighed er blot noget af det, der er nødvendigt at implementere, hvis du ønsker succes online.

  Hvad er webdesign? 

  Webdesign handler ikke blot om at skabe en flot og pæn hjemmeside. Det er naturligvis en del af processen. Men i processen ligger også et arbejde i at skabe et brugervenligt, indbydende og funktionelt design med farver, tekst, billeder, navigation og andet, der spiller sammen og går op i en højere enhed og giver de besøgende den bedste mulige oplevelse. 

  Men det er langtfra det eneste. 

  For det tekniske skal også være på plads, så webdesignet ikke tynger på hastigheden eller besværliggør besøg fra mobile enheder. 

  Webdesign handler derfor om meget mere end virksomhedens farver og brand. For alt efter hvad formålet er med hjemmesiden, skal den kunne løfte netop dette. 

  Hvad skal man tage højde for i et webdesign? 

  Listen er meget lang. Vi sparer dig gerne for alle detaljerne og nøjes med at komme omkring nogle af de helt vigtige områder i arbejdet med at skabe og udvikle et webdesign. 

  Det er blandt andet vigtigt at have øje for: 

  Mobilvenlighed 

  Med udrulningen af Googles “Mobile First” er det vigtigere end tidligere at udvikle et mobilvenligt webdesign. Men det er det ikke kun for at stå godt i søgemaskinens øjne. Det er det også for at imødekomme dine besøgende. For størstedelen af alle søgninger foregår i dag over mobile enheder. Så vil du gerne være attraktiv for målgruppen, er det nødvendigt at have et responsivt webdesign. 

  Kontrast og farver 

  Det er uundgåeligt. For farver og kontraster kan fremhæve eller nedtone visse elementer på din hjemmeside. Det kan aktivt gøre dit budskab tydeligere eller sætte fokus på vigtige knapper eller tekst. Det er vigtigt med en god balance, og at det også spiller sammen med virksomhedens visuelle identitet. 

  Konverteringselementer 

  Du vil gerne have kunder i butikken. Det bliver de, når de betaler. Vejen dertil er lang. Men med et webdesign med fokus på konverteringselementer, hjælper du besøgende flere skridt videre i købsprocessen. Der er mange elementer at inkorporere. Men bliver de det korrekt, kan det have stor betydning for tallene på din bundlinje. 

  Placeringen og størrelsen af tekst og billeder 

  Et harmonisk samspil mellem tekst og billeder er afgørende for, hvordan indtrykket er af din virksomhed. Det har meget at sige for troværdigheden. Intet er placeret tilfældigt og med et formål, hvis det er et godt webdesign. 

  Dette er bare noget af alt det, der er nødvendigt at tage højde for, når det kommer til et professionelt webdesign. Det er en verden for sig – og bliver det gjort ordentligt, venter der lidt af en online rejse for dig forude. 

  Hvad koster et professionelt webdesign? 

  Det er der ikke faste priser på. I hvert fald ikke hos NoMilk, da vi ikke har standardløsninger. Vi udvikler specifikt til dig som virksomhed, din branche og målgruppen. Vi springer ikke over, hvor gærdet er lavest. Der er stor forskel på, hvad der ønskes af et webdesign. Af den grund er det heller ikke til at sige, hvad det i sidste ende kommer til at koste. 

  Det er dog noget, vi gerne finde ud af sammen med dig i forbindelse med en snak om behovsafklaring. Når vi kender til detaljerne og graden af den, er vi i stand til at beregne, hvad det kommer til at koste at udvikle. 

  Et godt webdesign har stor betydning for tallene på bundlinjen. Det er en investering, der tjener sig hjem mange gange igen. 

  Vi kan også hjælpe med...

  arrow-right
  wireframe

  Ny hjemmeside

  Til alle formål

  arrow-right
  mobile-cart

  Webshop

  Møbler, tøj, maskiner, vin? Vi har prøvet det hele

  arrow-right

  Konverteringsoptimering

  Få mere ud af dine annoncekroner

  arrow-right
  f-dashboard

  Hastighedsoptimering

  Essentielt for SEO, UX og konverteringsrate

  arrow-right
  plug-2

  API udvikling

  Spar 1000-vis af timer ved at effektivere arbejdsgange med API udvikling

  arrow-right
  miner

  Driftpakke

  Overdrag dine bekymringer til os

  arrow-right
  server-rack

  Hosting

  Lynhurtig hosting, med daglig backup og kompetent support

  "Hos os er der ingen uforudsete udgifter eller udenomsnak. Vi er proaktive og vil kun det absolut bedste for din virksomhed"

  Mathias Vorret - Udvikler, ejer