Få et tilbud på dit næste projekt

  eller ring pĂĄ 61 10 18 59
  "100%
  uforpligtende
  Jonas Matti
  Jonas Matti Projektchef
  logo-wordpress

  WordPress

  Hvorfor bruge WordPress til dit website?

  Du skal have de bedste muligheder for at drive en forretning online. Det får du med WordPress, da det åbner for muligheder i stedet for at begrænse. Det er et system, hvor brugervenligheden er i fokus, men hvor det også er muligt for nørdede udviklere som os at skabe en løsning, der gør underværker for din bundlinje. 

  Den store fordel ved at benytte WordPress – og os som udviklere – er, at du fĂĄr en stærk og sikker kodning, et unikt design samt plugins og funktioner, der integrerer med hinanden. Du fĂĄr med andre ord et website, der er specialdesignet til din virksomhed og dine behov uden at gĂĄ pĂĄ kompromis med konverteringselementer eller brugervenlighed. 

  Med flere tusinde plugins og mange widgets at vælge mellem, er det nemt for os at skræddersy en løsning, der giver dig et fremragende udgangspunkt for en synlig tilstedeværelse online. For de mange plugins gør det nemt for os at lave alt fra funktionsudvidelser til søgemaskineoptimering. 

  Vil du gerne have en professionel løsning? Så er WordPress et solidt udgangspunkt. 

  Processen, kort fortalt

  1.

  Behovsafklaring

  Første step er at afdække dine behov. Også dem du ikke vidste, du havde. Vi graver dybt og finder den helt rigtige kombination af funktionalitet og design.

  2.

  Indledende designfase

  Med afsæt i behovsafklaringen udarbejder vi designet - det kosmetiske, som skal give dine kunder lyst til købe. Når make-up’en er på plads, kan vi gå ind og udvikle motoren, der skal få det hele til at køre.

  3.

  Udvikling

  Vi trækker for alvor arbejdshandskerne på, bandlyser al mælk i kaffen og knokler igennem, indtil vi står med den færdige hjemmeside. Naturligvis i løbende kontakt med dig.

  4.

  Test og drift

  Vi tager de kritiske briller på og tester funktionalitet, design og generelt UX igennem, så alt spiller inden websitet sættes i drift.

  Vi giver dig et unikt mesterværk med WordPress

  Du kender din forretning ud og ind. Vi kender WordPress ud og ind. Sammen skaber det et rigtig godt udgangspunkt for at designe og udvikle et unikt website, der formidler din virksomheds værdier og ydelser samt guider besøgende fra A til B. 

  Det er en kunst og et håndværk at skabe et website, der afspejler det, din virksomhed står for og det, som de besøgende forventer, når de klikker sig ind. Med vores værktøjer, erfaring og viden maler og skaber vi et design og skræddersyet mesterværk, der gør dine konkurrenter misundelige. 

  Vi udvikler med øje for at skabe en løsning, som din målgruppe husker dig for, da det er, hvad der skaber salg og omsætning. Vejen til digital succes er derfor at få skabt en løsning, der gør indtryk og scorer højt i brugervenlighed. 

  Vi har mange ĂĄrs erfaring med at nørde og udvikle i WordPress og vil meget gerne vise dig, hvad vi kan. For os er det meget sjovere at skabe resultater for dig frem for at snakke om dem – for det er jo i virkeligheden dĂ©t, der tæller. 

  F.A.Q

  Hvorfor vælge WordPress?
  Det er det mest populære CMS-system i verden. Med fokus på brugervenlighed, tilpasningsmuligheder og et væld af funktioner er der meget, du kan se frem til med en løsning udviklet i WordPress.
  Hvilke muligheder er der med WordPress?
  Hjemmesider, webshops og blogs er bare nogle af de muligheder, du får med det populære CMS-system. Med hjælp fra plugins, widgets og et unikt design kan du få det website, du har brug for.

  Hvad er WordPress? 

  WordPress er et CMS-system. Det står for Content Management System. Det blev i sin tid primært anvendt som en platform for blogging, men er siden gået hen og blevet det mest populære og bedste CMS-system, når nye hjemmesider og webshops skal udvikles. 

  Vi foretrækker selv at benytte WordPress som platform, da det gør det let for dig at administrere samtlige aspekter af indholdet på din hjemmeside uden at skulle vide noget om programmering. Vi kan derfor overlevere en hjemmeside, som du selv kan tilgå og styre fremover. 

  I WordPress er det muligt at udvikle professionelle og avancerede løsninger, da der ikke er begrænsninger, når det kommer til fleksibiliteten og kreativiteten. Det giver os muligheder for at skræddersy en hjemmeside og digital løsning for dig helt ned i detaljen. 

  Hvordan virker WordPress? 

  Som CMS-system er det meget intuitivt at benytte. Man behøver ikke have en masse teknisk viden for at kunne begå sig i systemets backend. Det er simpelt delt op og gør det nemt for dig at oprette sider, styre menuer, indsætte billeder og meget andet.

  Har du ikke beskæftiget dig med WordPress før, sætter vi dig naturligvis gerne ind i systemet, og hvordan det fungerer. Vi sætter god tid af til det, så du ved overleveringen af din hjemmeside selv kan begå dig på din hjemmeside. 

  Hvad kan man bruge WordPress til? 

  WordPress er et meget alsidigt valg og system, fordi det fungerer godt, uanset om der er tale om udviklingen af en hjemmeside eller webshop. Vi laver primært nye hjemmesider i WordPress, men ønsker du det, er det også muligt at få udviklet en webshop. 

  Uanset hvad du vælger CMS-systemet til, har du fuld kontrol over det hele. Du kan selv tilføje produkter eller redigere indhold. 

  Vil du gerne bruge det til at udvikle din webshop, skal du benytte dig af et plugin, der hedder WooCommerce. Det er en tilføjelse, som med hjælp af moduler gør det muligt at opsætte en professionel webshop med alt lige fra produkter og beskrivelser til integration af betaling og fragt. 

  WordPress tilbyder et væld af muligheder, som vi gerne præsenterer dig for over en snak. Er det en webshop, du ønsker, finder vi også sammen ud af, om det er den rette løsning for dig.

  Hvilke fordele er der med WordPress? 

  Mangler du lige det sidste for at blive overbevist om, at WordPress er det helt rigtige for dig at benytte? Der er mange fordele at hente ved systemet, hvilket også er årsagen til, at vi benytter det i udviklingen af løsninger til vores kunder. 

  Der er mange fordele, herunder bl.a.:

  Google er glad for WordPress 

  NĂĄr Google er glad, fĂĄr du et godt udgangspunkt for din online synlighed. Det giver søgemaskinen dig med en hjemmeside udviklet i WordPress, da det er skabt med kode af høj kvalitet. Systemet er skabt til at være søgemaskinevenligt, hvilket giver dig et godt og første skridt i retningen mod at blive fundet af din mĂĄlgruppe. Det er dog ogsĂĄ nødvendigt selv at arbejde med SEO – men systemet giver dig et fornuftigt udgangspunkt for det med gode værktøjer. 

  Der er mange tusinde plugins 

  Det er godt for dig og din virksomhed, da det giver dig mulighed for at tilpasse og skræddersy hjemmesiden. Er der nogle specifikke ændringer, du ønsker undervejs eller på et senere tidspunkt, er der gode chancer for, at der er et plugin til at gøre netop dét. 

  Responsivt design 

  Om du ønsker et gratis tema eller et, som vi udvikler fra bunden, gør WordPress det nemt at have et responsivt design, der tilpasser sig mobile enheder. Vælger du et gratis tema, er det dog vigtigt, at du gennemgår mulighederne i viewport, da der er stor forskel på, hvordan de forskellige temaer ser ud. 

  Vi udvikler gerne et lækkert responsivt design til dig! 

  Det er brugervenligt 

  Systemet er udviklet til at være nemt at navigere i som administrator. Når først dit website er bygget og designet, kan du nemt redigere siderne eller uploade nyt indhold. Det kan du uden den store viden om CMS-systemer. 

  Softwaren er gratis 

  Det er helt gratis at bruge. Godt nok skal du bruge penge på hosting, men selve softwaren koster dig ikke noget. Det betyder også, at du ikke binder dig dyrt eller på nogen måder er begrænset, fordi det er en software, der frit kan downloades og anvendes af alle. 

  Vi kan også hjælpe med...

  arrow-right
  wireframe

  Ny hjemmeside

  Til alle formĂĄl

  arrow-right
  mobile-cart

  Webshop

  Møbler, tøj, maskiner, vin? Vi har prøvet det hele

  arrow-right

  Konverteringsoptimering

  FĂĄ mere ud af dine annoncekroner

  arrow-right
  f-dashboard

  Hastighedsoptimering

  Essentielt for SEO, UX og konverteringsrate

  arrow-right
  plug-2

  API udvikling

  Spar 1000-vis af timer ved at effektivere arbejdsgange med API udvikling

  arrow-right
  miner

  Driftpakke

  Overdrag dine bekymringer til os

  arrow-right
  server-rack

  Hosting

  Lynhurtig hosting, med daglig backup og kompetent support

  "Hos os er der ingen uforudsete udgifter eller udenomsnak. Vi er proaktive og vil kun det absolut bedste for din virksomhed"

  Mathias Vorret - Udvikler, ejer