Få et tilbud på dit næste projekt

  eller ring på 61 10 18 59
  "100%
  uforpligtende
  Jonas Matti
  Jonas Matti Projektchef
  Arion Petfood

  Kvalitetsfoder udviklet med følsomhed

  • Jonas MattiJonas Matti
  • Mikkel VeileMikkel Veile

  Ekspertise og erfaring omkranser ARION Petfood

  ARION Petfood leverer førsteklasses kvalitetsfoder, der garanterer 100% naturlige ingredienser og smagsgaranti. KEEP IT SIMPLE. Dét er filosofien bag ARION Petfoods innovative produktudvikling. De er nemlig af den overbevisning, at de enkle løsninger giver de bedste resultater. Hos NoMilk har vi taget dette mantra med os videre i arbejdet med casen for at skabe en webshop og et design, der følger ARION Petfoods egen mantra. Hos NoMilk har vi derfor skabt et univers, der tiltaler dyreelskere i alle aldre med en kunderejse, der er både indbydende, unik og ikke mindst brugervenlig. Designet er enkelt og letforståeligt – lige fra første øjekast.

  Grafisk og informativ foderguide

  Som dyreentusiast ønsker du naturligvis det allerbedste for dine små, pelsede venner. Derfor har vi hos NoMilk i samarbejde med ARION Petfood skabt en grafisk foderguide, der er skræddersyet til at opfylde dine kæledyrs specifikke behov, hvor den præcist angiver den daglige mængde af foder baseret på din kat eller hunds vægt. Foderguiden er ikke bare en simpel vejledning; det er en nøjagtig måde at sikre, at dine kæledyr får den optimale ernæring, de fortjener. Dette sætter ligeledes streg under brugervenligheden på sitet, hvor ARION Petfood ønsker at tage forbrugeren i hånden og guide på bedste vis.

  Forbedret kundeoplevelse med detaljeret forhandlerliste

  Hos NoMilk har vi implementeret en praktisk og letforståelig forhandleroversigt over ARION Petfoods fysiske butikker. Denne oversigt gør det nemt for kunderne at finde produkterne i den nærmeste butik. Det tilbyder flere fordele, herunder nem tilgængelighed, bevaring af kundefokus, styrkelse af kundetillid og støtte til lokal forretning. Målet er at tilbyde en bekvem og problemfri shopping-oplevelse, samtidig med at der sker en automatisk støtte til de lokale forhandlere og fokus på produkternes tilgængelig.

  Vi har også leveret løsninger for...

  Se alle cases
  Ro Collection

  Tidløst design, håndværk og kvalitet

  Læs mere
  B&O

  Ikonisk lydkvalitet og forfinet æstetik siden 1925

  Læs mere
  Plan A

  En guide til drømmekøkkenet

  Læs mere
  Slikbilen

  Bland selv slik leveret til døren

  Læs mere
  Aubo

  Køkken & bad

  Læs mere
  Triptrap

  WocaDenmark - Træpleje og træprodukter

  Læs mere
  byLassen

  En dansk designvirksomhed

  Læs mere
  Miljøfoder

  Dyrefoder og -tilbehør til alle! Lige fra familien med hund til hobbylandmanden

  Læs mere
  Vinova

  Webshop med fokus på håndlavede, biodynamiske og økologiske vine

  Læs mere
  Nemlejebolig

  Nemlejebolig - en lejeboligportal

  Læs mere
  Jysk Møbelfabrik

  Ergonomiske møbler til private og erhverv

  Læs mere

  "Hos os er der ingen uforudsete udgifter eller udenomsnak. Vi er proaktive og vil kun det absolut bedste for din virksomhed"

  Mathias Vorret - Udvikler, ejer