Få et tilbud på dit næste projekt

  eller ring på 61 10 18 59
  "100%
  uforpligtende
  Jonas Matti
  Jonas Matti Projektchef
  B&O

  Ikonisk lydkvalitet og forfinet æstetik siden 1925

  • Mathias VorretMathias Vorret
  • Simon ChristensenSimon Christensen

  Fokus på innovation og en uovertruffen lyd

  Bang og Olufsen er et af Danmarks absolut stærkeste brands og er velkendt blandt størstedelen. Med snart 100 års erfaring har de skabt og introduceret et væld af imponerende produkter, herunder højttalere, hovedtelefoner, tv, soundbars og en lang række af andre eftertragtede produkter til lydentusiasten og æstetikeren.

  B&O hviler aldrig på laurbærrene og forfølger konstant en målrettet forbedring. Dette skal naturligvis også afspejles i deres webdesign. Produkterne skal præsenteres på en indbydende måde, der øjeblikkeligt vækker købelysten hos forbrugerne. Hele den visuelle oplevelse skal kunne fornemmes gennem skærmen, og derfor fik vi hos NoMilk den ære at samarbejde med et af Danmarks mest ikoniske brands om netop denne målsætning.

  At hæve et anerkendt brand

  Den ultimative sanseoplevelse skal straks forvandle sig til virkelighed, så snart der klikkes ind på hjemmesiden. Målet er at levere en digital oplevelse, der matcher fornemmelsen af at træde ind i en af de fysiske butikker. Produkterne skal ikke kun ses, men også oplevelses på en brugervenlig og æstetisk tiltalende facon. Hver eneste detalje er omhyggeligt præsenteret for at sikre, at kunderne får den mest fordybende og indbydende online shopping-oplevelse.

  Shopify-integration giver effektiv lagerstyring

  Hos NoMilk har vi udviklet en smart integration i Shopify på websiden, der gør det muligt at indhente lageroplysninger fra økonomisystemet, der omfatter alle butikslokationer fordelt udover hele landet.

  En integration, som giver evnen til direkte at reservere produkter hos den nærmeste butik – en bekvem click & collect-lignende oplevelse for kunden. Med denne integration opnås der evnen til direkte at reservere produkter hos den nærmeste butik, og dermed tilbyde kunderne en problemfri måde at få adgang til de B&O-produkter, de ønsker.

  Vi har også leveret løsninger for...

  Se alle cases
  Ro Collection

  Tidløst design, håndværk og kvalitet

  Læs mere
  Plan A

  En guide til drømmekøkkenet

  Læs mere
  Slikbilen

  Bland selv slik leveret til døren

  Læs mere
  Aubo

  Køkken & bad

  Læs mere
  Arion Petfood

  Hunde- og kattefoder

  Læs mere
  Triptrap

  WocaDenmark - Træpleje og træprodukter

  Læs mere
  byLassen

  En dansk designvirksomhed

  Læs mere
  Miljøfoder

  Dyrefoder og -tilbehør til alle! Lige fra familien med hund til hobbylandmanden

  Læs mere
  Vinova

  Webshop med fokus på håndlavede, biodynamiske og økologiske vine

  Læs mere
  Nemlejebolig

  Nemlejebolig - en lejeboligportal

  Læs mere
  Jysk Møbelfabrik

  Ergonomiske møbler til private og erhverv

  Læs mere

  "Hos os er der ingen uforudsete udgifter eller udenomsnak. Vi er proaktive og vil kun det absolut bedste for din virksomhed"

  Mathias Vorret - Udvikler, ejer