Få et tilbud på dit næste projekt

  eller ring på 61 10 18 59
  "100%
  uforpligtende
  Jonas Matti
  Jonas Matti Projektchef
  Miljøfoder

  Dyrefoder og -tilbehør til alle! Lige fra familien med hund til hobbylandmanden

  • Jonas MattiJonas Matti
  • Daniel PapeDaniel Pape
  • Dennis AndersenDennis Andersen
  • Mikkel VeileMikkel Veile

  Konsekvent design og en dynamisk hjemmeside ingen farer vild i

  Skal du have en enkelt pose hundefoder, hestedækkenet til vinterens kulde eller en hel palle strøelse til stalden? Så er Miljøfoder stedet. Med eminent kundeservice i hovedsæde har Miljøfoder været leverandør af dyrefoder og -tilbehør til midtjyske hobbylandmænd, familier med kæledyr og hesteinteresserede via deres to velassorterede butikker i Ikast og Viborg.

  En webshop havde de naturligvis også, men til forskel fra butikkerne, havde den ikke fået helt så meget kærlighed de seneste år.

  Derfor kontaktede de NoMilk. Sammen var målet at designe og udvikle en bedre webshop både teknisk og visuelt, så resten af Danmark også kunne opleve Miljøfoder fra deres bedste side.

  Design

  Grønt er godt for øjnene

  Det må gerne være lækkert og nemt at handle ting til sine kæledyr. Derfor har der også været fokus på design, atmosfære og overskuelighed i Miljøfoders butikker. Samme gode oplevelse, skulle man gerne få når man shopper online. Derfor skulle designet på Miljøfoders hjemmeside optimeres – det skulle være pænt, genkendeligt og nemt at finde rundt på siden. I tråd med Miljøfoders udtryk og ønsker har NoMilk derfor designet en knivskarp hjemmeside, som både behager øjet og leder dig på rette kurs.

  Foruden en optimering af designet rettede NoMilk også op på den tidligere løsnings dyre drift, så det ikke behøver at koste en bondegård for Miljøfoder at have en flot hjemmeside.

  Funktioner

  Ingen vildfarne kunder eller forsvundet data

  For at undgå vildfarne kunder, opsatte vi produktsøgning og produktanbefalinger med Hello Retail. Den intuitive og billedrige søgefunktion leder desuden videre til underkategorier, så ingen kunder mistes på, at de ikke kan finde det ønskede produkt.

  Med så mange produkter og store mængder data var det nødvendigt med en stærk datamigrering op fra Umbraco og NAV. Intet glemt og intet mistet.

  Ligeledes skulle fragt og ordresystemet sende data den anden vej og kommunikere med både Navision og Shipmondo. Med Miljøfoders alsidige kundegruppe, lige fra den nye hundeejer til staldejeren eller hobbylandmanden og dertilhørende forskelligeartede købsmængder var check out løsningen ikke helt ligetil. Den skulle kunne klare både små mængder, paller og gebyrer problemfrit. NoMilk designede en avanceret fragthåndtering, som gav kunden alle de nødvendige oplysninger og tillæg – uden at blive kompliceret.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Avanceret fragthåndtering
  • Integration med NAV
  • Tidsbestemt mængderabatter
  • Medlemsfordele
  • Stepbaseret mobilmenu
  • Dynamisk checkout baseret på kundetype

  Overskueligt checkout-flow som kan håndtere forskellige regler baseret på indholdet af kurven, som f.eks. pallegebyrer, samt om ordren kun kan afhentes eller leveres

  Løsningen foretager automatisk produktsynkronisering fra NAV, ligesom ordre- og købsdata automatisk sendes til NAV, så der både spares tid på manuelt tastearbejde, og det sikres at intet går tabt.

  Miljøfoder har stort behov for at kunne tilbyde mængderabatter til deres kunder. Dette satte vi overskueligt op med pris og tydelig besparelse, ligesom vi muliggjorde tidsstyring på tilbuddene.

  For at øge antallet af oprettelser og give bedre kundefordele, som kræver, at man kanidentificere kunden, eksempelvis ordrehistorisk, sørgede vi for at implementere funktioner, som kun kan tilgås via login.

  Et meget bredt udvalg af produkter kan være vanskeligt at finde rundt i for kunderne – og det bliver kun værre, når shoppingen skal foretages på en lille mobilskærm. Her skabte vi en enkel stepbaseret mobilmenu, så kunderne let navigerer til de rigtige produkter.

  For at kunne håndtere de forskellige kundetyper; private, virksomheder og EAN, designede vi en dynamisk checkout, hvor både fragt- og betalingsmetoder henholdsvist skjules og vises afhængigt at valg.

  Vi har også leveret løsninger for...

  Se alle cases
  Ro Collection

  Tidløst design, håndværk og kvalitet

  Læs mere
  B&O

  Ikonisk lydkvalitet og forfinet æstetik siden 1925

  Læs mere
  Plan A

  En guide til drømmekøkkenet

  Læs mere
  Slikbilen

  Bland selv slik leveret til døren

  Læs mere
  Aubo

  Køkken & bad

  Læs mere
  Arion Petfood

  Hunde- og kattefoder

  Læs mere
  Triptrap

  WocaDenmark - Træpleje og træprodukter

  Læs mere
  byLassen

  En dansk designvirksomhed

  Læs mere
  Vinova

  Webshop med fokus på håndlavede, biodynamiske og økologiske vine

  Læs mere
  Nemlejebolig

  Nemlejebolig - en lejeboligportal

  Læs mere
  Jysk Møbelfabrik

  Ergonomiske møbler til private og erhverv

  Læs mere

  "Hos os er der ingen uforudsete udgifter eller udenomsnak. Vi er proaktive og vil kun det absolut bedste for din virksomhed"

  Mathias Vorret - Udvikler, ejer