Få et tilbud på dit næste projekt

  eller ring på 61 10 18 59
  "100%
  uforpligtende
  Jonas Matti
  Jonas Matti Projektchef

  Ungt bureau med meget erfaring

  Hos NoMilk opererer vi ikke med fine titler, ekstravagante lokaler eller ligegyldige møder. Vi laver hjemmesider – og alt omkringliggende. Til tiden og til den aftalte pris. 

  I NoMilk finder du ingen smarte sælgere, som lover løsninger, der ikke kan udvikles. Hos os har alle erfaring med hjemmesider, og du kommer altid i dialog med en udvikler, der taler ærligt og lige ud af posen – vi gider ikke spilde tid med tomme floskler og fancy bureausnak.

  Koncentrat!

  Mælk er kun noget, vi kommer i kaffen, når vi hygger. Hos NoMilk er der derfor ingen cappuccinos eller vanilla lattes – her drikker vi kaffen sort, knokler igennem og lader koffeinen være brændstof for vores effektivitet og grundlaget for vores dedikerede indsats. Derfor hedder vi NoMilk.

  Ingen overraskelser

  Hos NoMilk arbejder vi i absolutter. Med det mener vi, at du kan regne 100% med den pris og den tidsramme, vi aftaler. Der kommer ingen uforudsete udgifter eller forsinkelser, og vi holder dig naturligvis løbende opdateret på projektets fremdrift. 

  En del af noget større

  No man is an island – og det er hjemmesider heller ikke. Vi har fra første fase i udviklingen fokus på at designe et setup i perfekt teknisk samspil med jeres øvrige ERP eller PIM-systemer, ligesom vi analyserer jeres nuværende setup og med fokuseret API-udvikling strømliner og automatiserer arbejdsgange i virksomheden.