Få et tilbud på dit næste projekt

  eller ring på 61 10 18 59
  "100%
  uforpligtende
  Jonas Matti
  Jonas Matti Projektchef
  mobile-cart

  WooCommerce

  Hvorfor vælge WooCommerce som webshopløsning?

  Stor brugervenlighed. Mange integrationsmuligheder. Stor fleksibilitet i funktionsudvidelser. Dét er tre gode og store grunde til, hvorfor WooCommerce er en attraktiv løsning i udviklingen af din webshop. 

  Men det er også tre gode grundsten til den perfekte kunderejse. For ovenstående giver dig mulighed for at designe lige netop den webshop, du har i tankerne med de funktioner, der er brug for og nødvendige for at skabe en god brugeroplevelse. Samtidig får du en webshop, der er baseret på en god CMS-struktur. Det giver dig en  ekstraordinært brugervenlig platform som webshopejer og for dine kunder. 

  Hos NoMilk udvikler vi mange webshops i WooCommerce. Vi er specialister på området og kan skræddersy din WordPress webshop til at være præcis, som du godt kunne tænke dig, når det kommer til alt lige fra design til funktioner og brugervenlighed. 

  Processen, kort fortalt

  1.

  Behovsafklaring

  Første step er at afdække dine behov. Også dem du ikke vidste, du havde. Vi graver dybt og finder den helt rigtige kombination af funktionalitet og design.

  2.

  Indledende designfase

  Med afsæt i behovsafklaringen udarbejder vi designet - det kosmetiske, som skal give dine kunder lyst til købe. Når make-up’en er på plads, kan vi gå ind og udvikle motoren, der skal få det hele til at køre.

  3.

  Udvikling

  Vi trækker for alvor arbejdshandskerne på, bandlyser al mælk i kaffen og knokler igennem, indtil vi står med den færdige hjemmeside. Naturligvis i løbende kontakt med dig.

  4.

  Test og drift

  Vi tager de kritiske briller på og tester funktionalitet, design og generelt UX igennem, så alt spiller inden websitet sættes i drift.

  WooCommerce – et stærkt fundament for din webshop

  Uanede muligheder. Det er, hvad der venter dig med WordPress og WooCommerce. Som en af de absolut største og mest populære platforme, får du en løsning, hvor der kontinuerligt udvikles nye funktioner og muligheder. Det vil som regel altid være muligt at finde et plugin, der kan sikre specielle og avancerede funktioner. 

  For med mange tusinde plugins og et væld af widgets er det nemt for os at skræddersy en webshop, der lever op til dine behov og forventninger – og måske endda også lidt mere end det. De mange plugins gør det muligt at lave alt fra funktionsudvidelser til søgemaskineoptimering, som også er afgørende for din succes. 

  Ja, og kan vi ikke finde det ønskede plugin, kan vi selv udvikle en løsning til det. WordPress og WooCommerce gør det nemt for vores nørdede og krøllede hjerner at give dig det, du har brug for i din webshop. Du får derfor på ingen måder en standardløsning. Det kan vi godt lide, da vi udvikler med udgangspunkt i det unikke og skræddersyede, så du får den bedste start på rejsen som muligt. 

  Spørgsmålet er bare, hvornår vi skal gå i gang?

  F.A.Q

  Hvorfor vælge WooCommerce til webshop?
  Ganske enkelt fordi du får en webshop med en platform, der er nem at arbejde i, sætte op og efterfølgende administrere. Tilpasningerne kender ingen begrænsninger, og du kan udvide webshoppen i takt med, at din forretning vækster.

  Hvad er WooCommerce? 

  WooCommerce er et plugin til WordPress. Det er så at sige en udvidelse til WordPress, der giver dig mulighed for at opsætte en webshop. Det er et gratis plugin, så selve platformen koster dig ikke noget at komme i gang med. Vi anbefaler dog altid som udgangspunkt, at du får udviklet et design, så du ikke er nødt til at gå på kompromis med konverteringselementer, det visuelle eller tekniske. 

  Pluginnet gør det muligt for dig og for os ikke at skulle starte helt fra bunden med at udvikle en webshop. Meget af koden er allerede plads. Vi sørger bare for at opgradere den fra en basisløsning til en professionelt udseende og fungerende webshop. 

  Hvordan virker WooCommerce? 

  WooCommerce er et plugin til WordPress (og tilmed det mest downloadede af slagsen). Mange webshops er i dag bygget op med WooCommerce, fordi pluginnet gør det nemt at administrere webshoppen. Du kan indsætte produkter, sætte dem op som du gerne vil, tilføje fragtsystem og mange andre ting nemt og enkelt i backend. 

  Det er overskueligt delt op, så du som administrator hurtigt og enkelt kan lave ændringer, justere i priser og meget andet. Det er meget nemmere at vise det visuelt end at forklare det her – så kontakt os gerne, hvis du vil vide mere om, hvordan WooCommerce fungerer. 

  Hvilke funktionsmuligheder er der med WooCommerce? 

  Der er stort set ikke det, du ikke kan få udviklet eller adgang til med WooCommerce som platform for din webshop. Der er i virkeligheden flere muligheder, end der er begrænsninger. 

  For med WooCommerce kan du: 

  • Tilføje automatisk momsberegning og bogføring 
  • Opsætte tilmelding til nyhedsbrev
  • Opsætte chatfunktion
  • Tilføje nye produkter 
  • Kontrollere indholdet 
  • Opsætte webshoppen med flere sprog og forskellig valuta 
  • Nemt forbinde din webshop med fragtfirmaer 

  Hvad har du af behov? For der er mange flere muligheder i vente med WooCommerce. Selv mener vi, at det med WooCommerce ikke kan gøres meget nemmere at være webshopejer. Simpelthen fordi det er så ligetil og intuitivt!

  Er WooCommerce det bedste valg til en webshop? 

  Det er meget individuelt, hvilket CMS-system der er det oplagte til udviklingen af webshops. For det kommer an på typen af forretning, du gerne vil drive. Det bliver brugt af mange, fordi det er driftssikkert, nemt at navigere i og gør det muligt at bygge en webshop op på relativt kort tid til sammenligning med udvikling helt fra bunden. 

  Om det er det bedste valg for dig, hjælper vi dig gerne med at afklare. Det er et godt match for mange. Er det ikke for dig og din forretning, har vi også andre CMS-løsninger på bordet, som kan løfte din forretning og bære den i den retning, du ønsker. 

  Hvad koster en WooCommerce webshop? 

  Design, størrelse af webshop, ønsker til funktioner og andet har betydning for, hvad det koster for os at udvikle din WooCommerce webshop. Mange vælger at starte helt fra bunden med et skræddersyet design, da det giver det bedste udgangspunkt for en professionelt drevet webshop. 

  Tag en kop kaffe sammen med os. Så finder vi ud af dine behov og beregner derudfra, hvad det vil koste os at udvikle netop din webshop. 

  Vi kan også hjælpe med...

  arrow-right
  wireframe

  Ny hjemmeside

  Til alle formål

  arrow-right
  mobile-cart

  Webshop

  Møbler, tøj, maskiner, vin? Vi har prøvet det hele

  arrow-right

  Konverteringsoptimering

  Få mere ud af dine annoncekroner

  arrow-right
  f-dashboard

  Hastighedsoptimering

  Essentielt for SEO, UX og konverteringsrate

  arrow-right
  plug-2

  API udvikling

  Spar 1000-vis af timer ved at effektivere arbejdsgange med API udvikling

  arrow-right
  miner

  Driftpakke

  Overdrag dine bekymringer til os

  arrow-right
  server-rack

  Hosting

  Lynhurtig hosting, med daglig backup og kompetent support

  "Hos os er der ingen uforudsete udgifter eller udenomsnak. Vi er proaktive og vil kun det absolut bedste for din virksomhed"

  Mathias Vorret - Udvikler, ejer