Få et tilbud på dit næste projekt

  eller ring på 61 10 18 59
  "100%
  uforpligtende
  Jonas Matti
  Jonas Matti Projektchef

  Webbureau Viborg

  Processen, kort fortalt

  1.

  Første møde

  Første skridt i processen er et møde med os, som har til formål at få afklaret alle de spørgsmål, der kan opstå i forbindelse med projektet.

  2.

  Behovsafklaring

  I samarbejde med vores kompetente og ambitiøse medarbejdere finder vi sammen ud af, hvilke behov du har, samt hvilke udfordringer du ønsker løst.

  3.

  Designfase

  Når vi har fastlagt dine behov og udfordringer, går vi i gang med at udvikle et lækkert og tilpasset webdesign, der er konverteringsoptimeret og brugervenligt.

  4.

  Overlevering

  Når vi har gjort det, vi er bedst til, er det tid til at overlevere websitet til dig. Her sikrer vi i fællesskab, at alt ser ud og fungerer, som du ønsker det, og at vi leverer en løsning, du er i stand til at bruge.

  5.

  Lancering

  Så snart websitet er godkendt, og du giver os grønt lys, er det tid til at lancere din hjemmeside eller webshop. Alt er køreklart, og du skal ikke bekymre dig om redirects og videreførsel af SEO-værdi. Det tager vi hånd om.

  6.

  Store omsætningsmuligheder

  Med et website eller en webshop i hænderne fra os, står du med et godt grundlag og udgangspunkt for at skabe flere konverteringer blandt besøgende med øget omsætning til følge.

  Vil du have et website, der fungerer?

   

  Professionelt webbureau ikke langt fra Viborg

  Vil du gerne fremstå professionel og troværdig? Og vil du gerne trække nye besøgende til og konvertere dem til kunder? Så kan en hjemmeside eller webshop med et moderne og brugervenligt webdesign være det, der skaber mere værdi for din forretning.

  NoMilk er specialister i at udvikle professionelle webløsninger for både store og små virksomheder i Viborg og omegn. Vi består af et kompetent team af webudviklere og programmører, der alle vil det samme: hjælpe dig med at få succes online.

  Vi har mange års erfaring med at skræddersy webshops og hjemmesider, der har bidraget til, at virksomhederne er blevet endnu mere konkurrencedygtige og skarpe over for deres målgruppe. Det er der stor værdi i.

  Skræddersyet og brugervenlig webshopløsning

  Hvis du sælger produkter online, er det altafgørende med en webshop, der ikke bare er funktionel. Den skal også være attraktiv i designet, så du bliver husket eller vækker nysgerrigheden yderligere hos de besøgende. Vigtigst af alt er naturligvis, at det er nemt for kunderne at navigere rundt, lægge produkter i kurven og betale. Det ved vi, hvordan vi bedst løser samtidig med, at vi får din forretnings værdier og dine ønsker integreret i løsningen.

  Vi udvikler altid webshops i CMS-systemerne Shopify og Magento, da det er systemer, der er skabt til virksomheder med store vækstambitioner. Men det er også systemer, hvor du som administrator nemt og hurtigt kan danne dig et overblik over ordrer takket være en overskuelig backend.

  Vi kender platformene ind og ud som vores egen bukselomme og kan derfor hjælpe dig med at vælge den helt rette og optimale løsning ud fra det. NoMilk er derfor et webbureau Viborg, der kan sikre dig en webshop i bedste kvalitet.

  Unik og moderne hjemmesideløsning

  Hos NoMilk ved vi, hvor vigtigt det er med en professionel hjemmeside. Hvad bedre er, at vi også ved, hvordan den kan skabe mere værdi for din forretning. Det er derfor altafgørende, at din hjemmesideløsning afspejler dine værdier samtidig med, at den er lavet i et webdesign, der virker tiltalende for målgruppen.

  For at kunne gøre det, er vi nødt til at sætte os grundigt ind i din branche, målgruppe, udfordringer og ønsker, så vi får skabt et grundlag for at skabe den bedst mulige hjemmesideløsning. Vores moderne og skræddersyede løsninger gør dig i højere grad i stand til at tiltrække og konvertere besøgende til kunder – og det er det, der skaber succes for din virksomhed.

  Vi er et webbureau Viborg, der udvikler vores hjemmesideløsninger i WordPress, da der ikke findes noget mere brugervenligt CMS-system end det. Det er nemt at optimere og benytte, da den intuitive backend nemt tillader dig at opdatere indhold. Vi står derfor klar til at hjælpe, hvis du skal have lavet en ny hjemmeside eller optimeret en eksisterende.

  Et webbureau i nærheden af Viborg, der hjælper dig hele vejen

  Vil du gerne have vores hjælp til en moderne og brugervenlig webløsning? Som dit professionelle webbureau Viborg hjælper vi dig hele vejen fra idéudvikling og design til udvikling og implementering.

  Med NoMilk kan du dermed forvente en professionel løsning skabt med udgangspunkt i dine behov.

  Vi glæder os til at høre fra dig!

  Et produkt vi vil være stolte af

  Se alle cases
  Ro Collection

  Tidløst design, håndværk og kvalitet

  Læs mere
  B&O

  Ikonisk lydkvalitet og forfinet æstetik siden 1925

  Læs mere
  Plan A

  En guide til drømmekøkkenet

  Læs mere
  Slikbilen

  Bland selv slik leveret til døren

  Læs mere
  Aubo

  Køkken & bad

  Læs mere
  Arion Petfood

  Hunde- og kattefoder

  Læs mere
  Triptrap

  WocaDenmark - Træpleje og træprodukter

  Læs mere
  byLassen

  En dansk designvirksomhed

  Læs mere
  Miljøfoder

  Dyrefoder og -tilbehør til alle! Lige fra familien med hund til hobbylandmanden

  Læs mere
  Vinova

  Webshop med fokus på håndlavede, biodynamiske og økologiske vine

  Læs mere
  Nemlejebolig

  Nemlejebolig - en lejeboligportal

  Læs mere
  Jysk Møbelfabrik

  Ergonomiske møbler til private og erhverv

  Læs mere

  Mere end 30.000 timers erfaring

  arrow-right
  wireframe

  Ny hjemmeside

  Til alle formål

  arrow-right
  mobile-cart

  Webshop

  Møbler, tøj, maskiner, vin? Vi har prøvet det hele

  arrow-right

  Konverteringsoptimering

  Få mere ud af dine annoncekroner

  arrow-right
  f-dashboard

  Hastighedsoptimering

  Essentielt for SEO, UX og konverteringsrate

  arrow-right
  plug-2

  API udvikling

  Spar 1000-vis af timer ved at effektivere arbejdsgange med API udvikling

  arrow-right
  miner

  Driftpakke

  Overdrag dine bekymringer til os

  arrow-right
  server-rack

  Hosting

  Lynhurtig hosting, med daglig backup og kompetent support

  "Hos os er der ingen uforudsete udgifter eller udenomsnak. Vi er proaktive og vil kun det absolut bedste for din virksomhed"

  Mathias Vorret, Udvikler