Det koster ikke noget at spørge

  Webbureau Viborg

  Hader du salgsgas og fancy bureausnak?

  Derfor skal du vælge NoMilk

  Vi svarer hurtigt

  God og effektiv kommunikation giver et godt udgangspunkt for det videre samarbejde. Vi bestræber os derfor altid på at svare så hurtigt som muligt.

  Involveringsgrad

  Hvor meget vil du involveres? Hos os kan du involvere dig så meget, som du har lyst til eller har behov for. Det er helt op til dig selv, og vi tager gerne ansvaret, hvis du det er det, du foretrækker.

  Du får et lynhurtigt website

  Den bedste brugeroplevelse skabes gennem et lynhurtigt website. Et website, der fungerer og loader hurtigt, har positiv indvirkning på websitets rangering, holder på de besøgende og skaber øget salg.

  Kunden i centrum

  Vi møder altid kunden i øjenhøjde og guider dig hele vejen igennem, så du får en skræddersyet løsning, der passer til dine behov.

  Tracking og feeds

  Vi udvikler ikke bare dit website. Vi sørger for at sende alt data frem og tilbage mellem relevante platforme.

  Vi udvikler i Danmark

  Når du vælger os som dit webbureau, vælger du dansk. Du undgår ærgerlig kommunikation og at skulle bekymre dig om tidszoner. Et samarbejde med os er derfor effektivt og trygt.

  Fingeren på pulsen

  Vi har altid fingeren på pulsen, når det drejer sig om webdesign og webudvikling. Vores medarbejdere har altid den nyeste viden, så de kan levere de bedste løsninger.

  Responsivt webdesign

  Med et responsivt webdesign kan kunderne altid tilgå dit website og bliver mødt af et lækkert og indbydende design uanset enhed.

  Effektiv og personlig service under hele processen

  01

  Første møde

  Første skridt i processen er et møde med os, som har til formål at få afklaret alle de spørgsmål, der kan opstå i forbindelse med projektet.

  02

  Behovsafklaring

  I samarbejde med vores kompetente og ambitiøse medarbejdere finder vi sammen ud af, hvilke behov du har, samt hvilke udfordringer du ønsker løst.

  03

  Designfase

  Når vi har fastlagt dine behov og udfordringer, går vi i gang med at udvikle et lækkert og tilpasset webdesign, der er konverteringsoptimeret og brugervenligt.

  04

  Overlevering

  Når vi har gjort det, vi er bedst til, er det tid til at overlevere websitet til dig. Her sikrer vi i fællesskab, at alt ser ud og fungerer, som du ønsker det, og at vi leverer en løsning, du er i stand til at bruge.

  05

  Lancering

  Så snart websitet er godkendt, og du giver os grønt lys, er det tid til at lancere din hjemmeside eller webshop. Alt er køreklart, og du skal ikke bekymre dig om redirects og videreførsel af SEO-værdi. Det tager vi hånd om.

  06

  Store omsætningsmuligheder

  Med et website eller en webshop i hænderne fra os, står du med et godt grundlag og udgangspunkt for at skabe flere konverteringer blandt besøgende med øget omsætning til følge.

  Vil du have et website, der fungerer?

  Professionelt webbureau ikke langt fra Viborg

  Vil du gerne fremstå professionel og troværdig? Og vil du gerne trække nye besøgende til og konvertere dem til kunder? Så kan en hjemmeside eller webshop med et moderne og brugervenligt webdesign være det, der skaber mere værdi for din forretning.

  NoMilk er specialister i at udvikle professionelle webløsninger for både store og små virksomheder i Viborg og omegn. Vi består af et kompetent team af webudviklere og programmører, der alle vil det samme: hjælpe dig med at få succes online.

  Vi har mange års erfaring med at skræddersy webshops og hjemmesider, der har bidraget til, at virksomhederne er blevet endnu mere konkurrencedygtige og skarpe over for deres målgruppe. Det er der stor værdi i.

  Skræddersyet og brugervenlig webshopløsning

  Hvis du sælger produkter online, er det altafgørende med en webshop, der ikke bare er funktionel. Den skal også være attraktiv i designet, så du bliver husket eller vækker nysgerrigheden yderligere hos de besøgende. Vigtigst af alt er naturligvis, at det er nemt for kunderne at navigere rundt, lægge produkter i kurven og betale. Det ved vi, hvordan vi bedst løser samtidig med, at vi får din forretnings værdier og dine ønsker integreret i løsningen.

  Vi udvikler altid webshops i CMS-systemerne Shopify og Magento, da det er systemer, der er skabt til virksomheder med store vækstambitioner. Men det er også systemer, hvor du som administrator nemt og hurtigt kan danne dig et overblik over ordrer takket være en overskuelig backend.

  Vi kender platformene ind og ud som vores egen bukselomme og kan derfor hjælpe dig med at vælge den helt rette og optimale løsning ud fra det. NoMilk er derfor et webbureau Viborg, der kan sikre dig en webshop i bedste kvalitet.

  Unik og moderne hjemmesideløsning

  Hos NoMilk ved vi, hvor vigtigt det er med en professionel hjemmeside. Hvad bedre er, at vi også ved, hvordan den kan skabe mere værdi for din forretning. Det er derfor altafgørende, at din hjemmesideløsning afspejler dine værdier samtidig med, at den er lavet i et webdesign, der virker tiltalende for målgruppen.

  For at kunne gøre det, er vi nødt til at sætte os grundigt ind i din branche, målgruppe, udfordringer og ønsker, så vi får skabt et grundlag for at skabe den bedst mulige hjemmesideløsning. Vores moderne og skræddersyede løsninger gør dig i højere grad i stand til at tiltrække og konvertere besøgende til kunder – og det er det, der skaber succes for din virksomhed.

  Vi er et webbureau Viborg, der udvikler vores hjemmesideløsninger i WordPress, da der ikke findes noget mere brugervenligt CMS-system end det. Det er nemt at optimere og benytte, da den intuitive backend nemt tillader dig at opdatere indhold. Vi står derfor klar til at hjælpe, hvis du skal have lavet en ny hjemmeside eller optimeret en eksisterende.

  Et webbureau i nærheden af Viborg, der hjælper dig hele vejen

  Vil du gerne have vores hjælp til en moderne og brugervenlig webløsning? Som dit professionelle webbureau Viborg hjælper vi dig hele vejen fra idéudvikling og design til udvikling og implementering.

  Med NoMilk kan du dermed forvente en professionel løsning skabt med udgangspunkt i dine behov.

  Vi glæder os til at høre fra dig!

  Har du brug for hjælp til at træffe den rigtige beslutning?