Få et tilbud på dit næste projekt

  eller ring på 61 10 18 59
  "100%
  uforpligtende
  Jonas Matti
  Jonas Matti Projektchef
  Ro Collection

  Tidløst design, håndværk og kvalitet

  Læs mere
  B&O

  Ikonisk lydkvalitet og forfinet æstetik siden 1925

  Læs mere
  Plan A

  En guide til drømmekøkkenet

  Læs mere
  Slikbilen

  Bland selv slik leveret til døren

  Læs mere
  Aubo

  Køkken & bad

  Læs mere
  Arion Petfood

  Hunde- og kattefoder

  Læs mere
  Triptrap

  WocaDenmark - Træpleje og træprodukter

  Læs mere
  byLassen

  En dansk designvirksomhed

  Læs mere
  logo-shopify

  Shopify

  50+Shopify projekter
  10+års erfaring
  Grobund for udvikling

  En professionel webshop fra første øjeblik

  Vil du gerne have en løsning, der fungerer? Det er også udgangspunktet, når vi udvikler løsninger. Vi ser mulighederne frem for begrænsningerne, hvilket sikrer dig en Shopify-webshop, hvor alt går op i en højere enhed og giver dig det, der er behov for at kunne drive, udvikle og vækste din forretning. 

  Selvom vi har mange års erfaring og vores nørdede tilgang har givet fantastiske resultater, er vi aldrig bedre end vores sidste case. Vi skal hele tiden være oppe på beatet og være opmærksomme på, at alt på din webshop spiller. For vi vil gerne, at du kan forvente, at alt er gnidningsfrit, når du får løsningen overleveret. 

  Lad os sammen skabe det bedste udgangspunkt for succes for din webshop. 

  Kvalitetsløsninger

  Er du på jagt efter en kompetent samarbejdspartner?

  Vælg os fordi ..

  1. Bred erfaring og tværsektorielle løsninger
   Vores rejse har ført os gennem en bred vifte af brancher, hvilket har beriget os med en dyb og alsidig erfaring. Denne baggrund sikrer, at vi kan skræddersy webshops, der præcist matcher de unikke behov i hver enkelt branche.
  2. Teknisk snilde for problemfri drift
   Vores ekspertise strækker sig langt ud over grundlæggende webudvikling. Vi sikrer, at din webshop fungerer problemfrit ved at integrere den med en række ERP- og PIM-systemer, hvilket optimerer både drift og brugeroplevelse.
  3. Mere end kode: En passion for design og branding
   For os er webudvikling ikke kun et spørgsmål om kode. Vi lægger lige så stor vægt på design og branding, fordi vi forstår, at en stærk visuel identitet og brugervenlighed er afgørende for din forretnings succes.
  4. Bygget fra bunden: Unikke og stabile løsninger
   I modsætning til mange andre bureauer, der stoler på foruddefinerede plugins, bygger vi hver webshop fra bunden. Dette sikrer unikke, stabile og skalerbare løsninger, der er perfekt tilpasset til dine specifikke forretningsbehov.
  5. Værdi for pengene: Effektive teknologier og løsninger Vores tilgang er at finde og anvende teknologier, der tilbyder mest værdi for pengene. Vi fokuserer på at udvikle og anvende genanvendelige komponenter, hvilket maksimerer effektiviteten og sikrer, at dit budget udnyttes optimalt.
  Lær os bedre at kende

  Vores kunder siger ..

  Lad os snak'
  Hos AUBO har vi arbejdet med NoMilk siden deres etablering i 2018. NoMilk har hjulpet med eksekveringen af flere generationer af websites for AUBO – senest ifm. AUBOs rebranding i 2021. Siden har NoMilk også været en central partner i udviklingen og lanceringen af Danmarks største og bedste digitale køkkenguide under navnet Plan A. Der er altid ordentlighed og rene linjer ift. både opgaveløsning, deadlines og økonomi.

  Helle Pagh Marketingchef, Aubo
  NoMilk har udviklet en platform til os med skemalagt dataudveksling mellem PIM og CMS, der bare fungerer upåklageligt. De har været virkelig gode til at forstå og omsætte forretningsviden i løsningen og har haft stor respekt for vores brand og den position, by Lassen har på markedet. Platformen er meget fleksibel, og vi har hele vejen igennem samarbejdet haft en fornemmelse af, at med NoMilks brede faglighed var alle vores ønsker mulige.

  Jonas Korsholm Head of Digital, by Lassen
  NoMilk skabte et helt nyt univers omkring Slikbilen. Den nye, sjove visuelle identitet giver os en masse genkendelighed på tværs af produkter, platforme og marketingaktiviteter. Vores konverteringsrate er fløjet i vejret, efter de splittestede vores brugerflade, og de har samtidig leveret en hjemmeside, som er væsentlig nemmere for os at drifte i en travl hverdag - vi har faktisk sparet en hel månedsløn.

  Mikkel Salling Ejer, Slikbilen
  Vi har igennem længe tid arbejdet sammen med NoMilk hvor de har hjulpet os med at sætte flere hjemmesider op. Når man vælger at arbejde sammen med NoMilk kan man forvente et meget dedikeret ungt team som sætter en ære i at følge de opgaver de påtager sig til døren. Vi er er superglade for sammenarbejdet og kan kun anbefale Mathias og hans team.

  Thomas Radoor Marketingkonsultent, WOCA Denmark A/S
  NoMilk er en pålidelig, dygtig og effektiv samarbejdspartner for os. Det er dejligt at de er lokale. Især når man er et lidt spontant foretagende som vi er - med mange bolde i luften konstant. NoMilk er altid med på den værste, og vi kan altid få fat på dem. Det er en kæmpe fordel for os.

  Hanne Abrahamsen Digital og Grafisk Leder, Christina Design London

  Processen, kort fortalt

  1.

  Behovsafklaring

  Første step er at afdække dine behov. Også dem du ikke vidste, du havde. Vi graver dybt og finder den helt rigtige kombination af funktionalitet og design.

  2.

  Indledende designfase

  Med afsæt i behovsafklaringen udarbejder vi designet - det kosmetiske, som skal give dine kunder lyst til købe. Når make-up’en er på plads, kan vi gå ind og udvikle motoren, der skal få det hele til at køre.

  3.

  Udvikling

  Vi trækker for alvor arbejdshandskerne på, bandlyser al mælk i kaffen og knokler igennem, indtil vi står med den færdige hjemmeside. Naturligvis i løbende kontakt med dig.

  4.

  Test og drift

  Vi tager de kritiske briller på og tester funktionalitet, design og generelt UX igennem, så alt spiller inden websitet sættes i drift.

  Et produkt vi vil være stolte af

  Se alle cases
  Ro Collection

  Tidløst design, håndværk og kvalitet

  Læs mere
  B&O

  Ikonisk lydkvalitet og forfinet æstetik siden 1925

  Læs mere
  Plan A

  En guide til drømmekøkkenet

  Læs mere
  Slikbilen

  Bland selv slik leveret til døren

  Læs mere
  Aubo

  Køkken & bad

  Læs mere
  Arion Petfood

  Hunde- og kattefoder

  Læs mere
  Triptrap

  WocaDenmark - Træpleje og træprodukter

  Læs mere
  byLassen

  En dansk designvirksomhed

  Læs mere
  Miljøfoder

  Dyrefoder og -tilbehør til alle! Lige fra familien med hund til hobbylandmanden

  Læs mere
  Vinova

  Webshop med fokus på håndlavede, biodynamiske og økologiske vine

  Læs mere
  Nemlejebolig

  Nemlejebolig - en lejeboligportal

  Læs mere
  Jysk Møbelfabrik

  Ergonomiske møbler til private og erhverv

  Læs mere

  F.A.Q

  01
  Hvorfor bruge Shopify til din webshop?
  Med et brugervenligt system tillader Shopify at navigere i og opsætte funktioner og integrationer, uden du behøver have kendskab til kodning. Du kan hurtigt blive selvkørende. Skulle der opstå problemer, har de en fantastisk og gratis support, som du kan gøre brug af.
  02
  Er Shopify det bedste til webshopløsninger?
  Det er en af de mest populære løsninger, fordi det tillader avancerede funktioner og integrationer. Om det er den bedste løsning for netop din forretning, hjælper vi dig gerne med at afklare.
  03
  Kan Shopify integreres med ERP og PIM?
  Ja, det kan det. I de seneste år har vi foretaget adskillige integrationer. Dette inkluderer indhentning af produktdata fra PIM og synkronisering af lagerstatus fra ERP, samt overførsel af nye ordrer til ERP-systemet så bogføring sker automatisk.

  Hvad er en Shopify webshop?

  Shopify er en førende e-commerce platform, specielt designet til at skabe og administrere webshops. Den er anerkendt for sin enkelhed og brugervenlighed, og giver dig mulighed for nemt at have styr på alt fra produkter til ordrer og forsendelser. Shopify er specielt kendt for at være ideel til mode- og tøjbranchen, takket være dets fleksible designmuligheder og integrerede funktioner.

  I modsætning til generelle systemer som WordPress med WooCommerce, er Shopify dedikeret udelukkende til e-handel, hvilket giver den en række specifikke og strømlinede fordele.

  Udover dette, tilbyder en Shopify webshop mange avancerede funktioner og integrationer. Med vores hjælp kan du sikre, at din webshop er både konverteringsoptimeret og har det unikke design, der afspejler dit brand.

  Hvilke fordele venter der med en Shopify webshop?

  Shopify er ikke blot en anden e-commerce platform. Den er skræddersyet til at give webshopejere det bedste udgangspunkt. Nogle af fordelene inkluderer:

  • En moderne, responsiv webshopløsning
  • En brugervenlig backend
  • Muligheder for skræddersyede design- og udviklingsmuligheder
  • Hurtig ydelse og høj sikkerhed
  • Effektive marketings- og SEO-værktøjer

  Yderligere fordele ved Shopify er:

  • Et sikkert betalingssystem
  • Nem integration med mange fragtfirmaer
  • Mulighed for skræddersyede temaer
  • Integration med Google Analytics
  • Flersproget understøttelse for din shop

  Vil du skille dig ud fra mængden? Med en professionelt udviklet Shopify webshop står du stærkt.

  Hvad koster det at få lavet en Shopify webshop?

  Prisen for en Shopify webshop kan variere meget, afhængigt af dine behov og ønsker. Det første skridt er en behovsafklaring, så vi præcist kan forstå, hvad du ønsker. Baseret på denne afklaring vil vi kunne give dig et detaljeret og uforpligtende tilbud. Husk, det bedste fundament for en vellykket online forretning er en professionel start.

  Vi kan også hjælpe med...

  arrow-right
  wireframe

  Ny hjemmeside

  Til alle formål

  arrow-right
  mobile-cart

  Webshop

  Møbler, tøj, maskiner, vin? Vi har prøvet det hele

  arrow-right

  Konverteringsoptimering

  Få mere ud af dine annoncekroner

  arrow-right
  f-dashboard

  Hastighedsoptimering

  Essentielt for SEO, UX og konverteringsrate

  arrow-right
  plug-2

  API udvikling

  Spar 1000-vis af timer ved at effektivere arbejdsgange med API udvikling

  arrow-right
  miner

  Driftpakke

  Overdrag dine bekymringer til os

  arrow-right
  server-rack

  Hosting

  Lynhurtig hosting, med daglig backup og kompetent support

  "Hos os er der ingen uforudsete udgifter eller udenomsnak. Vi er proaktive og vil kun det absolut bedste for din virksomhed"

  Mathias Vorret - Udvikler, ejer