Få et tilbud på dit næste projekt

  eller ring pĂĄ 61 10 18 59
  "100%
  uforpligtende
  Jonas Matti
  Jonas Matti Projektchef
  logo-shopify

  Shopify

  En lettere arbejdsdag som webshopejer med Shopify

  Brugervenlighed. Smarte funktioner. Nem opsætning. Det er bare noget af det, du kan forvente dig og glæde dig til, når du som webshopejer vælger at benytte Shopify som dit CMS-system. 

  For det er en platform, der er specifikt designet til at gøre din dagligdag nemmere og mere overskuelig. Men der er også fokus på dem, der giver dig mulighed for at drive din forretning: De shoppelystne besøgende. 

  Shopify er altid meget hurtigt ude til at komme med nye funktioner og integrationer, der løfter din webshop til et nyt og højere niveau. Fordi det udelukkende er beregnet til webshops, skiller det sig ud fra andre CMS-systemer, da du udelukkende får de funktioner og muligheder, der rent faktisk er brug for. 

  Vi åbner gerne op for skattekisten for dig, så du kan sætte i gang med en ny og velfungerende webshop.

  Processen, kort fortalt

  1.

  Behovsafklaring

  Første step er at afdække dine behov. Også dem du ikke vidste, du havde. Vi graver dybt og finder den helt rigtige kombination af funktionalitet og design.

  2.

  Indledende designfase

  Med afsæt i behovsafklaringen udarbejder vi designet - det kosmetiske, som skal give dine kunder lyst til købe. Når make-up’en er på plads, kan vi gå ind og udvikle motoren, der skal få det hele til at køre.

  3.

  Udvikling

  Vi trækker for alvor arbejdshandskerne på, bandlyser al mælk i kaffen og knokler igennem, indtil vi står med den færdige hjemmeside. Naturligvis i løbende kontakt med dig.

  4.

  Test og drift

  Vi tager de kritiske briller på og tester funktionalitet, design og generelt UX igennem, så alt spiller inden websitet sættes i drift.

  En professionel webshop fra første øjeblik

  Vil du gerne have en løsning, der fungerer? Det er også udgangspunktet, når vi udvikler løsninger. Vi ser mulighederne frem for begrænsningerne, hvilket sikrer dig en Shopify webshop, hvor alt går op i en højere enhed og giver dig det, der er behov for at kunne drive, udvikle og vækste din forretning. 

  Selvom vi har mange års erfaring og vores nørdede tilgang har givet fantastiske resultater, er vi aldrig bedre end vores sidste case. Vi skal hele tiden være oppe på beatet og være opmærksomme på, at alt på din webshop spiller. For vi vil gerne, at du kan forvente, at alt er gnidningsfrit, når du får løsningen overleveret. 

  Lad os sammen skabe det bedste udgangspunkt for succes for din webshop. 

  F.A.Q

  Hvorfor bruge Shopify til din webshop?
  Med et brugervenligt system tillader Shopify at navigere i og opsætte funktioner og integrationer, uden du behøver have kendskab til kodning. Du kan hurtigt blive selvkørende. Skulle der opstå problemer, har de en fantastisk og gratis support, som du kan gøre brug af.
  Er Shopify det bedste til webshopløsninger?
  Det er en af de mest populære løsninger, fordi det tillader avancerede funktioner og integrationer. Om det er den bedste løsning for netop din forretning, hjælper vi dig gerne med at afklare.

  Hvad er en Shopify webshop? 

  Shopify er et Content Management System, hvorhos du kan bygge og styre din kommende webshop. Men ikke nok med det, er det en af de mest anerkendte platforme til udvikling og design af webshops. Det er der en god grund til. For med en Shopify webshop kan du meget let og hurtigt fĂĄ et overblik over alt lige fra dine produkter og ordrer til indbetalinger og afsendelser. Mere ligetil bliver det ikke.

  Det er et system, der udelukkende er udviklet til webshops i modsætning til blandt andet WordPress og WooCommerce. Det giver en længere række af specifikke og strømlinede fordele. 

  Men det stopper selvfølgelig ikke her.

  For en Shopify webshop har også mange og spændende funktioner og integrationer, som vi kan hjælpe dig med at sætte op, så din Shopify webshop også bliver konverteringsoptimeret og får det design, som du gerne vil brande din virksomhed med.

  Hvilke fordele venter der med en Shopify webshop? 

  Skal din webshop køre på skinner fra første øjeblik? Og vil du gerne have de bedste forudsætninger for at vækste din forretning? Det giver vi dig et godt udgangspunkt for med Shopify. Både fordi vi nørder og ved, hvad der skal til, men også fordi Shopify som platform kan tilbyde: 

  • En responsiv webshopløsning med et moderne design
  • En intuitiv og overskuelig backend
  • Muligheder for avancerede design- og udviklingsmuligheder 
  • En høj hastigheden og sikkerheden
  • Effektive marketings- og SEO-værktøjer

  Alle disse fordele er det, der får din webshop fra at være en standardiseret løsning og noget, man har set før, til at blive en unik og moderne webshop, brugerne lægger mærke til og vender tilbage til igen – fordi de kan huske den og nemt kan navigere på den.

  Men det er ikke det hele. For Shopify gemmer på yderligere fordele, der gør det til en attraktiv løsning for dig som webshopejer:

  • Det kan opsættes med et sikkert betalingssystem
  • Det er let at integrere med de fleste fragtfirmaer
  • Unikke temaer kan designes fra bunden
  • Du kan sammenkoble det med Google Analytics
  • Shoppen kan let oversættes til andre sprog

  Når det skal gøres professionelt, er Shopify platformen at gøre det med. Vi kan også sige det mere ligetil: Med en webshop udviklet af en professionel Shopify udvikler, står du stærkere.

  Hvad koster det at få lavet en Shopify webshop? 

  Prisniveauet for en Shopify webshop spænder meget bredt alt efter, hvor avanceret en løsning man ønsker. Vil du gerne have udviklet et design, der er unikt og bidrager til brandværdien? Har du ønsker om særlige integrationer? Skal det være en lille eller stor webshop? 

  Der er mange forskellige løsninger, der skal tænkes ind fra webshop til webshop. Af den grund kræver det først og fremmest en behovsafklaring for at komme nærmere på, hvad det er, der skal til for at skabe den webshop, der er brug for. 

  Når vi kender til detaljerne, sætter vi os ned og regner på, hvad det kommer til at tage os af timer. Herefter får du et uforpligtende tilbud på, hvad det koster at få udviklet og opsat din webshop. 

  Vi anbefaler at gå i en professionel retning fra starten, hvis du ønsker et godt, sikkert og brugervenligt udgangspunkt for at udvikle og eskalere din forretning. 

  Hvad skal der til for at bruge Shopify som platform? 

  Det lyder måske farligt teknisk at skulle sidde og navigere i et CMS-system. Men sådan er det ikke med Shopify. For en af de helt store fordele er netop, at det er meget brugervenligt. Selv hvis du er nystartet webshopejer uden teknisk erfaring eller snilde, vil du nemt kunne sætte dig ind i og bruge systemet. 

  Det kræver hverken kodning eller andre tekniske kompetencer at finde rundt, sætte op eller drive din forretning i Shopify. Når først løsningen er udviklet, er det nemt at integrere andre programmer, som du måske benytter til din webshop og virksomhed. Fragt, fakturering og andet kan nemt og hurtigt sættes op. 

  Dette er også, hvad der gør Shopify til en af de mest valgte løsninger hos webshopejere.

  Vi kan også hjælpe med...

  arrow-right
  wireframe

  Ny hjemmeside

  Til alle formĂĄl

  arrow-right
  mobile-cart

  Webshop

  Møbler, tøj, maskiner, vin? Vi har prøvet det hele

  arrow-right

  Konverteringsoptimering

  FĂĄ mere ud af dine annoncekroner

  arrow-right
  f-dashboard

  Hastighedsoptimering

  Essentielt for SEO, UX og konverteringsrate

  arrow-right
  plug-2

  API udvikling

  Spar 1000-vis af timer ved at effektivere arbejdsgange med API udvikling

  arrow-right
  miner

  Driftpakke

  Overdrag dine bekymringer til os

  arrow-right
  server-rack

  Hosting

  Lynhurtig hosting, med daglig backup og kompetent support

  "Hos os er der ingen uforudsete udgifter eller udenomsnak. Vi er proaktive og vil kun det absolut bedste for din virksomhed"

  Mathias Vorret - Udvikler, ejer