Få et tilbud på dit næste projekt

  eller ring på 61 10 18 59
  "100%
  uforpligtende
  Jonas Matti
  Jonas Matti Projektchef

  Webbureau Holstebro

  Effektiv og personlig service under hele processen

  1.

  Første møde

  Første skridt i processen er et møde med os, som har til formål at få afklaret alle de spørgsmål, der kan opstå i forbindelse med projektet.

  2.

  Behovsafklaring

  I samarbejde med vores kompetente og ambitiøse medarbejdere finder vi sammen ud af, hvilke behov du har, samt hvilke udfordringer du ønsker løst.

  3.

  Designfase

  Når vi har fastlagt dine behov og udfordringer, går vi i gang med at udvikle et lækkert og tilpasset webdesign, der er konverteringsoptimeret og brugervenligt.

  4.

  Overlevering

  Når vi har gjort det, vi er bedst til, er det tid til at overlevere websitet til dig. Her sikrer vi i fællesskab, at alt ser ud og fungerer, som du ønsker det, og at vi leverer en løsning, du er i stand til at bruge.

  5.

  Lancering

  Så snart websitet er godkendt, og du giver os grønt lys, er det tid til at lancere din hjemmeside eller webshop. Alt er køreklart, og du skal ikke bekymre dig om redirects og videreførsel af SEO-værdi. Det tager vi hånd om.

  6.

  Store omsætningsmuligheder

  Med et website eller en webshop i hænderne fra os, står du med et godt grundlag og udgangspunkt for at skabe flere konverteringer blandt besøgende med øget omsætning til følge.

  Vil du gerne være et skridt foran konkurrenterne?

   

  Webbureau nær Holstebro – professionelle digitale løsninger

  Er du på udkig efter et erfarent og kompetent webbureau nær Holstebro, der kan hjælpe din virksomhed til større vækst og succes online? Så skal du ikke lede længere, da vi med vores erfaring og kreative løsninger er et webbureau tæt på Holstebro, der kan løfte din virksomhed digitalt.

  Vi er specialister i webudvikling i WordPress, Shopify og Magento og har efterhånden lavet et hav af unikke og fantastiske webløsninger. Med dig på råd skræddersyer vi din hjemmeside eller webshop, så den ikke bare imponerer dine besøgende – den konverterer dem også til kunder.

  Vi ved, at vi aldrig er bedre end vores sidste case. Derfor er vi altid omhyggelige og lytter til dig og dine behov, så vi er sikre på at lave en løsning, der sidder lige i skabet.

  Vi skaber digitale løsninger, du kan se virker!

  Hos NoMilk går vi ikke på kompromis. Vi ønsker at skabe den bedste løsning for vores kunder. Hver gang. Det vil du kunne mærke hele vejen gennem processen, hvor vi sørger for at afstemme og tilpasse, så hjemmesiden eller webshoppen kommer til at se ud som og fungere, som du forventer det.

  Vi er et webbureau Holstebro, der varetager alt inden for udvikling og webdesign af hjemmesider og webshops i de brugervenlige CMS-systemer WordPress, Magento og Shopify.

  Hvorfor gør vi det?

  Det gør vi, da CMS-systemerne med deres simple og intuitive opsætning gør det nemt for dig som virksomhed selv at redigere og tilpasse websitet, efterhånden som dine ydelser ændrer sig eller dit sortiment vokser. Det er vigtigt, da vi ønsker at overlevere en løsning til dig, som du selv er i stand til at bruge.

  Vælger du os, vælger du jysk og professionelt

  Selvom geografisk placering i dag ikke er nogen hindring, oplever vi, at virksomheder i Holstebro synes det er rart at have en samarbejdspartner tæt på, der forstår deres behov og forudsætninger.

  Hos NoMilk sætter vi stor pris på at kunne hjælpe både små og store lokale virksomheder med at skabe bedre forudsætninger for vækst online. For netop at gøre samarbejdet personligt og professionelt, tilbyder vi altid vores kunder i Holstebro et indledende møde, hvor vi kan se hinanden an og forventningsafstemme, hvad der skal ske fra start til slut.

  Det er sådan, vi mener, det bør være, da det giver os det bedste grundlag for at lave en webløsning skabt ud fra dine behov.

  Kontakt dit foretrukne webbureau nær Holstebro

  Hos NoMilk er det vigtigt, at du får god og personlig kundeservice. Vi er derfor altid klar til at svare på spørgsmål eller sikre dig en webløsning, der afspejler dine og virksomhedens værdier.

  Vi udvikler naturligvis en webløsning, der er bedre end konkurrenternes, så du har et solidt forspring i relationen med kunderne. Det gør os til dit foretrukne webbureau Holstebro.

  Tøv derfor endelig ikke med at kontakte os for mulighederne om en solid og moderne webløsning. Vi vil hellere end gerne hjælpe dig!

  Et produkt vi vil være stolte af

  Se alle cases
  Ro Collection

  Tidløst design, håndværk og kvalitet

  Læs mere
  B&O

  Ikonisk lydkvalitet og forfinet æstetik siden 1925

  Læs mere
  Plan A

  En guide til drømmekøkkenet

  Læs mere
  Slikbilen

  Bland selv slik leveret til døren

  Læs mere
  Aubo

  Køkken & bad

  Læs mere
  Arion Petfood

  Hunde- og kattefoder

  Læs mere
  Triptrap

  WocaDenmark - Træpleje og træprodukter

  Læs mere
  byLassen

  En dansk designvirksomhed

  Læs mere
  Miljøfoder

  Dyrefoder og -tilbehør til alle! Lige fra familien med hund til hobbylandmanden

  Læs mere
  Vinova

  Webshop med fokus på håndlavede, biodynamiske og økologiske vine

  Læs mere
  Nemlejebolig

  Nemlejebolig - en lejeboligportal

  Læs mere
  Jysk Møbelfabrik

  Ergonomiske møbler til private og erhverv

  Læs mere

  Mere end 30.000 timers erfaring

  arrow-right
  wireframe

  Ny hjemmeside

  Til alle formål

  arrow-right
  mobile-cart

  Webshop

  Møbler, tøj, maskiner, vin? Vi har prøvet det hele

  arrow-right

  Konverteringsoptimering

  Få mere ud af dine annoncekroner

  arrow-right
  f-dashboard

  Hastighedsoptimering

  Essentielt for SEO, UX og konverteringsrate

  arrow-right
  plug-2

  API udvikling

  Spar 1000-vis af timer ved at effektivere arbejdsgange med API udvikling

  arrow-right
  miner

  Driftpakke

  Overdrag dine bekymringer til os

  arrow-right
  server-rack

  Hosting

  Lynhurtig hosting, med daglig backup og kompetent support

  "Hos os er der ingen uforudsete udgifter eller udenomsnak. Vi er proaktive og vil kun det absolut bedste for din virksomhed"

  Mathias Vorret, Udvikler