Få et tilbud på dit næste projekt

  eller ring på 61 10 18 59
  "100%
  uforpligtende
  Jonas Matti
  Jonas Matti Projektchef
  Ro Collection

  Tidløst design, håndværk og kvalitet

  Læs mere
  B&O

  Ikonisk lydkvalitet og forfinet æstetik siden 1925

  Læs mere
  Plan A

  En guide til drømmekøkkenet

  Læs mere
  Slikbilen

  Bland selv slik leveret til døren

  Læs mere
  Aubo

  Køkken & bad

  Læs mere
  Arion Petfood

  Hunde- og kattefoder

  Læs mere
  Triptrap

  WocaDenmark - Træpleje og træprodukter

  Læs mere
  byLassen

  En dansk designvirksomhed

  Læs mere
  f-dashboard

  Hastighedsoptimering

  90+pagespeed score
  100%hurtigere site
  Effektivisering

  Hvorfor hastighedsoptimere dit website? 

  Vi har alle sammen prøvet det: At irritere os over et website, hvor der går adskillige sekunder, før den loader en ny side. Det er ikke kun irriterende for dig, det er det også for dine besøgende, som med det samme søger væk og over til konkurrenterne. 

  Men sådan behøver det ikke være.

  Hør nærmere
  Fordele

  Lille indsats, stor gevinst

  Prioriterer du at hastighedsoptimere, får du et website, der virker indbydende, troværdigt, får en højere placering i søgeresultater og i højere grad konverterer besøgende til kunder. Der er ingen, der gider at vente. Med hastighedsoptimering bliver døren åbnet hurtigere, end øjet kan blinke.   

  Du bør hastighedsoptimere din hjemmeside, fordi:

  1. Et hurtigt website giver en bedre placering i Googles søgeresultater, hvilket gør dig mere synlig for potentielle kunder.
  2.  Du giver dine besøgende en langt bedre brugeroplevelse, når siden er hurtig at loade. Det gør vejen fra besøgende til kunde hurtigere.
  3.  Du forøger indekseringshastigheden. Det gør det nemmere for søgemaskinernes robotter at crawle dit website og indeksere alt indhold, ligesom det sikrer en dybere indeksering.
  4. Hastighedsoptimering hjælper alle dine andre investeringer i online marketing – nu mangler du bare vores nørdede talenter til at få det til at ske.

  Gevinst på både brugeroplevelse og effektiviteten af din online marketing

  1.

  Analyse

  Vi analyserer og afdækker, hvor hastigheden halter. Vi gennemgår plugins, eksterne filer og andre mulige syndere.

  2.

  Serverperformance

  Vi tager et grundigt kig på serverens performance. Er den stærk nok til at håndtere setup og trafik uden at miste hastighed?

  3.

  Eksekvering

  Vi rydder op, finder de lavthængende frugter og eksekverer på dem til umiddelbar forbedring af loadtid.

  4.

  Hvorfor er det vigtigt?

  Google giver dig lidt mere kærlighed i form af bedre rangering, og kunderne mister ikke tålmodigheden, inden de overhovedet når ind på siden.

  Erfaring & analyse

  Vi får dig hurtigt frem i den online verden  

  Vil du gerne undgå at skræmme besøgende væk med en langsom loadtid? Det forstår vi godt, da førstehåndsindtrykket er alfa og omega for, at de bliver og ender med at blive til betalende kunder. 

  Vi ved alt om hastighedsoptimering og kan med vores erfaring og ekspertise effektivt hjælpe dig til at få et website eller webshop, der er hurtigere end før. Hos NoMilk har vi bred erfaring med de store og mest anvendte CMS-systemer. Det er noget, vi også selv benytter og kan derfor effektivt lave en performance- og hastighedsoptimering af din hjemmeside eller webshop.

  Vi analyserer altid nøje vores kunders hjemmesider, så vi effektivt kan sætte ind der, hvor loadtiden bliver allermest påvirket. Hvad du ønsker, vi skal gøre, og hvor frie hænder vi har, er naturligvis op til dig.

  Det vigtigste er blot, om du ønsker at sætte fut under dit website eller webshop? 

  Kontakt vores erfarne team!

  01
  Hvad får man ud af at hastighedsoptimere?
  Et hurtigere website. Men med det følger også en længere række af fordele såsom en højere indeksering samt flere besøgende, der er mere tilbøjelige til at blive til kunder. En hurtig loadtid har stor betydning i en digital verden med mange muligheder og konkurrenter.
  02
  Hvad kan man gøre for at forbedre hastigheden?
  Der ligger flere tekniske parametre bag hastighedsoptimering. Tunge filer og koder er blandt andet med til at tynge på loadtiden. Ved at komprimere og rydde op i det og andre tekniske elementer, får du et website, der loader hurtigere.

  Hvad er hastighedsoptimering? 

  Når en bruger klikker på et link, der leder ind på dit website, skal vedkommende vente et øjeblik, inden siden bliver vist. Denne tid kaldes for loadtid og er i princippet spildtid for brugeren. I hvert fald hvis det varer mere end et ganske kort øjeblik. Med hastighedsoptimering kan du gå ind og minimere spildtiden for brugeren og sikre, at vedkommende i mellemtiden ikke klikker sig videre til en konkurrent.

   Hastighedsoptimering er derfor så at sige det arbejde, der bliver gjort for at sikre dig et hurtigere website og dermed også en langt bedre oplevelse for brugeren og søgemaskinernes robotter.

  Et website bør i dag ikke bruge mere end et sekund om at loade. Det lyder måske ikke af meget, men flere sekunders ventetid føles som en evighed, når man surfer online. 

  Det er langt fra alle websites, der lever op til en hurtig loadtid. Gør din det heller ikke, er du sikkert landet her, fordi du også kan mærke det i konverteringsraterne. 

  Med flere og flere brugere på internettet og et tilsvarende øget forbrug, er hastighed blevet et parameter, der ikke er til at undgå at arbejde med, hvis man gerne vil have succes online. 

  Hvordan hastighedsoptimerer vi dit website?

  Når du henvender dig til os om hastighedsoptimering, er der en længere række ting, vi kan gøre for at forbedre hastigheden på dit website markant.

  Vi kigger blandt andet på: 

  1. Komprimering af billeder

   På alle hjemmesider, og på webshops især, er billeder og tunge filer en stor medvirkende faktor til, at sider loader langsomt. Ved at komprimere dem til mindre størrelser, bruger de mindre tid på at loade, hvilket i sidste ende bevirker, at sider kan vises og reagere hurtigere.

   Billeder kan komprimeres meget uden at miste deres kvalitet. For at gøre det benytter vi os af professionelle komprimeringsværktøjer.

  2. Komprimering af CSS, Javascript og HTML

   Kode er en nødvendighed for opbyggelsen af en hjemmeside – men for meget af det eller unødvendig kode kan være en dræber for hastigheden på dit website. CSS, Javascript og HTML er alle sammen koder, der hurtigt kan fylde unødvendigt. Ved at analysere dit website fjerner vi unødvendig kode og komprimerer efterfølgende det resterende, så det fylder færre kilobytes.

   Det kan også ske, at vi falder over overflødige metakoder. Gør vi det, fjerner vi også dem, så de ikke ligger og gør dit website langsommere.

  3. Optimering af databasen

   Optimering af databasen er ikke nogen nem opgave. Men bliver det gjort hos specialister som os, kan man få de eksisterende kald til databasen til at gå hurtigere. Det giver en bedre performance og hurtigere loadtider på dit website.

   Når vi optimerer databasen, går vi blandt andet ind og ser på, om det er muligt at optimere de mange hundrede kald, som din hjemmeside foretager til databasen, når en bruger besøger en side på dit website. Det skaber en del støj. Så ved at minimere antallet vil loadtiden automatisk blive hurtigere.

  Inden vi går i gang med at hastighedsoptimere dit website, analyserer vi først opsætningen af det, og hvordan det performer. Ud fra resultaterne fra analyserne, kan vi anbefale tiltag, der gør dit website hurtigere. Det anvendte CMS og opsætningen af dit website eller webshop har betydning for, hvad der er relevant for os at implementere. 

  Når vi har implementeret de anbefalede tiltag, foretager vi naturligvis en ny hastighedsmåling, så du kan se, hvor stor betydning vores arbejde har haft for loadtiden.

  Hvor kan jeg teste mit websites hastighed? 

  Vi gør det gerne for dig med vores professionelle værktøjer. Men du kan også få et indblik i hastigheden ved bl.a. at bruge Google Pagespeed. Det giver dig en ide om, hvor meget du kan forbedre hastigheden på dit website. Det tager kun et øjeblik. Men det er et øjeblik, der kan være din indgangsvinkel til flere kunder i butikken.

  Vi kan også hjælpe med...

  arrow-right
  wireframe

  Ny hjemmeside

  Til alle formål

  arrow-right
  mobile-cart

  Webshop

  Møbler, tøj, maskiner, vin? Vi har prøvet det hele

  arrow-right

  Konverteringsoptimering

  Få mere ud af dine annoncekroner

  arrow-right
  plug-2

  API udvikling

  Spar 1000-vis af timer ved at effektivere arbejdsgange med API udvikling

  arrow-right
  miner

  Driftpakke

  Overdrag dine bekymringer til os

  arrow-right
  server-rack

  Hosting

  Lynhurtig hosting, med daglig backup og kompetent support

  "Hos os er der ingen uforudsete udgifter eller udenomsnak. Vi er proaktive og vil kun det absolut bedste for din virksomhed"

  Mathias Vorret - Udvikler, ejer