Få et tilbud på dit næste projekt

  eller ring på 61 10 18 59
  "100%
  uforpligtende
  Jonas Matti
  Jonas Matti Projektchef
  Ro Collection

  Tidløst design, håndværk og kvalitet

  Læs mere
  B&O

  Ikonisk lydkvalitet og forfinet æstetik siden 1925

  Læs mere
  Plan A

  En guide til drømmekøkkenet

  Læs mere
  Slikbilen

  Bland selv slik leveret til døren

  Læs mere
  Aubo

  Køkken & bad

  Læs mere
  Arion Petfood

  Hunde- og kattefoder

  Læs mere
  Triptrap

  WocaDenmark - Træpleje og træprodukter

  Læs mere
  byLassen

  En dansk designvirksomhed

  Læs mere
  plug-2

  API udvikling

  50+timer sparet hver måned
  Optimering af dit website

  Effektiviser din forretning med API udvikling

  Vil du gerne have en app til at spille sammen med dit website? Eller at integrere telefonsystemet? API udvikling kan gøre en stor og mærkbar forskel på mange områder i din forretning. Det gælder især, hvis du har ønsker om at effektivisere og optimere din virksomhed eller bare gerne vil have smartere løsninger, end hvad tilfældet er lige nu.

  API udvikling kan ikke kun spare dig for tid. Det kan også spare dig for penge, da salg kan føres direkte og automatisk over i regnskabet eller nye betalingsløsninger kan gøres mulige. Det smarte er, at automatiseringen af valgte arbejdsopgaver sker automatisk og altså uden menneskelige fejl.

  API udvikling er et meget bredt felt med mange muligheder. Med vores erfaring og tekniske viden evner vi at se mulighederne og gøre dem til en realitet.

  Få et uforpligtende tilbud

  Fast procedure - anvendt på mere end 50 projekter

  1.

  Analyse

  Vi afklarer behov og undersøger muligheder i eksterne API'er

  2.

  Scope

  Vi tegner en klar proces for fremtidige dataudveksling og leverer deadline

  3.

  Eksekvering

  Arbejdet starter jf. aftalte scope

  4.

  Test

  Lander data korrekt? Testfasen er din sikkerhed

  Vi dækker dine behov

  Tilpas apps og programmer til din virksomhed med API

  Er du ikke helt tilfreds med eksisterende programmer? Eller synes du, der mangler noget for at få det til at spille fuldstændigt? Det smarte ved API’er er, at de består af et sæt af instruktioner, der ikke bare gøre det muligt for programmer at kommunikere med hinanden, det gør det også nemmere at udvikle nye programmer eller at tilpasse dem. 

  Når vi foretager API udvikling for dig, gør vi det med udgangspunkt i dine behov og eventuelle mangler i virksomheden på nuværende tidspunkt. Vi sørger for at holde dig helt i trit med den teknologiske udvikling, så du kan gøre dagligdagen mere effektiv for medarbejdere eller din webshop, app eller butik mere attraktiv for målgruppen.  

  Med gode resultater i baghånden og et teknisk kreativt mindset er vi et godt team til at sikre dig det bedste for din virksomhed.

  Lær os bedre at kende!

  F.A.Q

  01
  Hvorfor benytte API udvikling?
  Når du driver en forretning - og især online - er det svært helt at undgå API udvikling. Alene af den grund at det er med til at gøre dagligdagen nemmere og mere strømlinet. Du drager store fordele af det, hvis du benytter dig af flere systemer eller platforme, da det automatiserer mange processer og arbejdsopgaver.
  02
  Skal jeg bruge API udvikling?
  Det kommer helt an på, hvad du teknisk ønsker at opnå i din forretning. Vil du gerne spare tid på regnskab? Have forskellige platforme til at spille og snakke sammen? Meget er muligt med API udvikling, hvilket du sikkert også vil kunne bruge i din virksomhed.

  Hvad kan man bruge API udvikling til?

  Udvikling med API og integrationer af systemer er aktuelt i mange virksomheder og brancher. Det åbner derfor også helt naturligt for en bred vifte af løsninger, som man kan bruge API udvikling til. 

  Du får flere af dem herunder: 

  1. Bookingplatforme
   Med hjælp fra API udvikling kan du helt automatisk hente informationer fra den bookingplatform, du benytter. Det betyder, at du ikke behøver behandle bookingerne manuelt. De kommer automatisk ind i systemet.

  2. Betalingsløsning
   Mangler du at få integreret betalingsløsninger på din webshop? Så får du glæde af det med API udvikling og integrationer.

  3. Regnskabsprogrammer
   Mange informationer og data fra et regnskabsprogram kan hentes ud med en API. Dertil kan salg og andre informationer automatisk overføres i forbindelse med driften af en webshop. Det kan også være en integration, der tillader nemmere bogføring af bilag.

  4. Kassesystem
   Du behøver ikke en webshop eller et website for at kunne gøre brug af en API. For driver du en fysisk forretning, kan du få dit kassesystem til at fungere sammen med de øvrige systemer i virksomheden – eksempelvis regnskabsprogrammet. 

  Dette er blot populære eksempler på integrationer, der er mulige at udføre med API udvikling. Har du andre behov eller ønsker, vil dette sandsynligvis også kunne lade sig gøre. 

  Hvad med sikkerheden ved API udvikling? 

  Det er vigtigt med et fokus på sikkerhed, når man arbejder med API udvikling. Det gælder især i forbindelse med data, der relaterer sig til regnskab eller personer. Det har vi naturligvis styr på hos NoMilk. I den forbindelse anvender vi en public eller private key, der blokerer andre i at læse data undervejs i overførslen. Dertil anvender mange API’er også stærk kryptering.

  Du kan trygt benytte dig af API. 

  Vi kan også hjælpe med...

  arrow-right
  wireframe

  Ny hjemmeside

  Til alle formål

  arrow-right
  mobile-cart

  Webshop

  Møbler, tøj, maskiner, vin? Vi har prøvet det hele

  arrow-right

  Konverteringsoptimering

  Få mere ud af dine annoncekroner

  arrow-right
  f-dashboard

  Hastighedsoptimering

  Essentielt for SEO, UX og konverteringsrate

  arrow-right
  miner

  Driftpakke

  Overdrag dine bekymringer til os

  arrow-right
  server-rack

  Hosting

  Lynhurtig hosting, med daglig backup og kompetent support

  "Hos os er der ingen uforudsete udgifter eller udenomsnak. Vi er proaktive og vil kun det absolut bedste for din virksomhed"

  Mathias Vorret - Udvikler, ejer