Få et tilbud på dit næste projekt

  eller ring på 61 10 18 59
  "100%
  uforpligtende
  Jonas Matti
  Jonas Matti Projektchef
  Ro Collection

  Tidløst design, håndværk og kvalitet

  Læs mere
  B&O

  Ikonisk lydkvalitet og forfinet æstetik siden 1925

  Læs mere
  Plan A

  En guide til drømmekøkkenet

  Læs mere
  Slikbilen

  Bland selv slik leveret til døren

  Læs mere
  Aubo

  Køkken & bad

  Læs mere
  Arion Petfood

  Hunde- og kattefoder

  Læs mere
  Triptrap

  WocaDenmark - Træpleje og træprodukter

  Læs mere
  byLassen

  En dansk designvirksomhed

  Læs mere
  mobile-cart

  Magento

  Hvorfor vælge en Magento webshop?

  Vi er slet ikke i tvivl: For os er Magento en af vores klare favoritter, når det kommer til udvikling af webshops, da der er så mange muligheder. Netop mulighederne er det, der gør platformen til et oplagt valg for dig, der gerne vil noget seriøst inden for e-handel. 

  Faktisk er det en af de mest anvendte løsninger på verdensplan til udvikling af unikke og professionelle webshops. Det er der en god mening med, da du med en Magento webshop får en skalerbar løsning og et design med et omfangsrigt udvalg af tilpasningsmuligheder. Det er noget, vi godt kan lide som udviklere, og du som webshopejer bliver glad for.

  Vil du gerne trække fra konkurrenterne hurtigt? Vil du også gerne have et unikt design med smarte integrationsmuligheder? Vil du gerne gøre det så nemt for dig selv som muligt at være webshopejer? 

  Så lad os tage en snak om, hvad der skal til for at løfte din webshop. 

  Processen, kort fortalt

  1.

  Behovsafklaring

  Første step er at afdække dine behov. Også dem du ikke vidste, du havde. Vi graver dybt og finder den helt rigtige kombination af funktionalitet og design.

  2.

  Indledende designfase

  Med afsæt i behovsafklaringen udarbejder vi designet - det kosmetiske, som skal give dine kunder lyst til købe. Når make-up’en er på plads, kan vi gå ind og udvikle motoren, der skal få det hele til at køre.

  3.

  Udvikling

  Vi trækker for alvor arbejdshandskerne på, bandlyser al mælk i kaffen og knokler igennem, indtil vi står med den færdige hjemmeside. Naturligvis i løbende kontakt med dig.

  4.

  Test og drift

  Vi tager de kritiske briller på og tester funktionalitet, design og generelt UX igennem, så alt spiller inden websitet sættes i drift.

  For dig, der gerne vil en seriøs webshop

  Magento er en platform for dig, der gerne vil noget seriøst, da der med 2.000 udvidelsesmuligheder alene udviklet til Magento virkelig er gode muligheder for at trække godt fra konkurrenterne. 

  Derudover skal du vælge Magento webshop, hvis du synes nedenstående er noget, der tiltaler dig:

  1. Du kan transformere brugeroplevelsen ved at tilbyde de besøgende en forførende og unik købsoplevelse.
  2. Du kan minimere dit tidsforbrug og blive mere effektiv takket være Magentos brugervenlige funktioner, der tillader at automatisere håndtering af alt lige fra ordrer og lagerbeholdning til salg. Det giver dig tid til udvikling af din virksomhed.

  Lyder det mere og mere som noget for dig? Med vores erfaring og dokumenterede resultater er vi et team, der gerne får din webshop derop, hvor du gerne vil have den. Vi er så at sige dit første skridt på vejen til en øget online succes!

  F.A.Q

  01
  Hvorfor vælge Magento som webshopløsning?
  Har du et ønske om at skalere og udvide på sigt, eller er du allerede en stor webshop, har Magento flere unikke skaleringsmuligheder, der gør processen nem for dig. Det er en platform, der gør livet som webshopejer meget nemmere og mere strømlinet.
  02
  Hvad kan man forvente af Magento?
  Du kan forvente dig en brugervenlig backend, avancerede integrationsmuligheder og tilpassede løsninger, der i sidste ende giver dig en velfungerende og unik webshop.

  Hvad er Magento?

  Magento er en open-source e-handelsplatform, som du kan bruge til at bygge og skræddersy din webshop på. Det er et meget fleksibelt shoppingsystem, der gør det nemt for dig som bruger at kontrollere design, indhold og funktioner. 

  Vi kan varmt anbefale at få en Magento webshop, da du opnår alle de funktioner, som en god og professionel webshop kræver.

  Du får blandt andet: 

  • Oprettelse og visning af produkter
  • Inddeling i produktkategorier
  • Kundedatabase
  • Oprettelse af tilbud
  • Ordre- og fakturahåndtering

  Magento er et af de bedste svar på en platform til en online webshop, da du nemt selv kan tilgå backenden, og vi nemt kan udvikle en professionel designløsning, der giver dig og dine kunder værdi.

  Hvilke fordele venter med en Magento webshop? 

  Magento tilbyder meget stor fleksibilitet med sine uendelige muligheder for at skræddersy og tilpasse din webshop efter marked, brand og meget mere. Om du ønsker at tage den nemme vej med et standardiseret tema, eller du gerne vil udnytte vores nørdede evner til at skabe noget unikt, er helt op til dig. 

  Magento er en god mulighed for dig, der starter din første webshop såvel som dig, der allerede er etableret og ønsker at migrere til et nyt og smartere system. 

  Særligt fire fordele er værd at fremhæve ved Magento: 

  Du kan udvide globalt. Magento er især kendetegnet for sin høje skalerbarhed og sin multi-store-funktion. For denne gør det overskueligt for dig som virksomhed at administrere forskellige sider med henholdsvis forskellige brands, regioner, lande og kundesegmenter. Men funktioner som lokale valutaer, sprog og betalingsmuligheder, er det et attraktivt valg til den globale løsning. 

  Det imødekommer marketing. Dét og synlighed er alfa og omega for at nå kunderne. Med en række standardfunktioner kan du sætte gang i søgemaskinevenlige URL’er, nyhedsbreve, beskrivelser og remarketing med mere. 

  Der er strømlinet checkout. Det betyder flere konverteringer, da forskellige betalingsmuligheder både offline og online er attraktivt for potentielle kunder. Jo flere betalingsmuligheder, jo bedre en oplevelse. Det kan tilpasses til forskellige markeder. 

  Tilpasningsmulighederne er mange. Mange udvidelser, plugins og indbygget Adobe Stock, er det i høj grad muligt at tilpasse og skræddersy din webshop dit brand og det marked, du hører til.

  Only the sky is the limit, når du vælger os og Magento som din professionelle webshopløsning.

  Hvad koster en Magento webshop? 

  En webshop kan gå i mange forskellige retninger med Magento som platform. Det samme er gældende for dig og det, du gerne vil. Er du en startup? Eller en etableret virksomhed med mange produkter? Ønsker til design, funktioner, integrationer og andre elementer er afgørende for, hvad en Magento webshop ender med at koste dig. 

  Vi kommer gerne med eksempler fra tidligere cases, men vi vil meget hellere give dig et skræddersyet tilbud ud fra en nøje behovsafklaring. Det giver os noget at arbejde med og dig noget konkret at forholde sig til. 

  Uanset pris er det en investering i din forretning, som du på sigt kan tjene hjem igen i form af flere besøgende og flere konverteringer. Starter du professionelt ud, lønner det sig hurtigt, fordi du får skabt et online univers, som din målgruppe gerne vil vende til.

  Vi kan også hjælpe med...

  arrow-right
  wireframe

  Ny hjemmeside

  Til alle formål

  arrow-right
  mobile-cart

  Webshop

  Møbler, tøj, maskiner, vin? Vi har prøvet det hele

  arrow-right

  Konverteringsoptimering

  Få mere ud af dine annoncekroner

  arrow-right
  f-dashboard

  Hastighedsoptimering

  Essentielt for SEO, UX og konverteringsrate

  arrow-right
  plug-2

  API udvikling

  Spar 1000-vis af timer ved at effektivere arbejdsgange med API udvikling

  arrow-right
  miner

  Driftpakke

  Overdrag dine bekymringer til os

  arrow-right
  server-rack

  Hosting

  Lynhurtig hosting, med daglig backup og kompetent support

  "Hos os er der ingen uforudsete udgifter eller udenomsnak. Vi er proaktive og vil kun det absolut bedste for din virksomhed"

  Mathias Vorret - Udvikler, ejer