Det koster ikke noget at spørge

  Webbureau Silkeborg

  Hader du salgsgas og fancy bureausnak?

  Derfor skal du vælge NoMilk

  Vi svarer hurtigt

  God og effektiv kommunikation giver et godt udgangspunkt for det videre samarbejde. Vi bestræber os derfor altid på at svare så hurtigt som muligt.

  Involveringsgrad

  Hvor meget vil du involveres? Hos os kan du involvere dig så meget, som du har lyst til eller har behov for. Det er helt op til dig selv, og vi tager gerne ansvaret, hvis du det er det, du foretrækker.

  Du får et lynhurtigt website

  Den bedste brugeroplevelse skabes gennem et lynhurtigt website. Et website, der fungerer og loader hurtigt, har positiv indvirkning på websitets rangering, holder på de besøgende og skaber øget salg.

  Kunden i centrum

  Vi møder altid kunden i øjenhøjde og guider dig hele vejen igennem, så du får en skræddersyet løsning, der passer til dine behov.

  Tracking og feeds

  Vi udvikler ikke bare dit website. Vi sørger for at sende alt data frem og tilbage mellem relevante platforme.

  Vi udvikler i Danmark

  Når du vælger os som dit webbureau, vælger du dansk. Du undgår ærgerlig kommunikation og at skulle bekymre dig om tidszoner. Et samarbejde med os er derfor effektivt og trygt.

  Fingeren på pulsen

  Vi har altid fingeren på pulsen, når det drejer sig om webdesign og webudvikling. Vores medarbejdere har altid den nyeste viden, så de kan levere de bedste løsninger.

  Responsivt webdesign

  Med et responsivt webdesign kan kunderne altid tilgå dit website og bliver mødt af et lækkert og indbydende design uanset enhed.

  Effektiv og personlig service under hele processen

  01

  Første møde

  Første skridt i processen er et møde med os, som har til formål at få afklaret alle de spørgsmål, der kan opstå i forbindelse med projektet.

  02

  Behovsafklaring

  I samarbejde med vores kompetente og ambitiøse medarbejdere finder vi sammen ud af, hvilke behov du har, samt hvilke udfordringer du ønsker løst.

  03

  Designfase

  Når vi har fastlagt dine behov og udfordringer, går vi i gang med at udvikle et lækkert og tilpasset webdesign, der er konverteringsoptimeret og brugervenligt.

  04

  Overlevering

  Når vi har gjort det, vi er bedst til, er det tid til at overlevere websitet til dig. Her sikrer vi i fællesskab, at alt ser ud og fungerer, som du ønsker det, og at vi leverer en løsning, du er i stand til at bruge.

  05

  Lancering

  Så snart websitet er godkendt, og du giver os grønt lys, er det tid til at lancere din hjemmeside eller webshop. Alt er køreklart, og du skal ikke bekymre dig om redirects og videreførsel af SEO-værdi. Det tager vi hånd om.

  06

  Store omsætningsmuligheder

  Med et website eller en webshop i hænderne fra os, står du med et godt grundlag og udgangspunkt for at skabe flere konverteringer blandt besøgende med øget omsætning til følge.

  Skal vi tage hånd om dit website?

  Webbureau nær Silkeborg med passion for gode brugeroplevelser

  Brugerne forventer i dag meget af et website, når de besøger det. Det skal ikke kun se godt ud. Det skal også fungere – ellers forlader de dit website lige så hurtigt, som de fandt det. NoMilk er et webbureau nær Silkeborg, hvis speciale og passion er at skabe brugervenlige og målbare webløsninger, der gør indtryk på din målgruppe og som derfor skaber konverteringer. Mindre mener vi ikke kan gøre det.
  Når du samarbejder med NoMilk, får du en gennemsigtig og personlig proces, hvor du altid vil være med indover og som i tiden efter overleveringen giver dig stærke resultater. Vi er et hold af erfarne og dygtige webudviklere og programmører, der med fingeren på pulsen kan lave en moderne og brugervenlig webløsning, der lever op til dine og brugernes forventninger.

  Vores webdesign er altid responsivt og optimeret

  Hos NoMilk gør vi det, vi ved, vi er gode til. Vi skaber digitale webløsninger, der skaber merværdi for dig. Netop derfor laver vi også din webshop eller hjemmeside i øjenhøjde med din målgruppe, da det skaber de bedste forudsætninger for at øge salget online.

  Men det er ikke kun det, vi gør. For vi sørger også for at konverteringsoptimere den, så chancen for at konvertere en besøgende til en kunde stiger mærkbart. Det kræver blandt andet, at webdesignet er lækkert, indbydende og mobilvenligt, så det kan tilpasses det format og den enhed, som brugeren besøger websitet med.

  Med os som dit webbureau Silkeborg får du med andre ord en moderne og opdateret hjemmeside eller webshop, som lever op til nutidige tendenser og dine forventninger. Din digitale succes er vores mål.

  Brugervenligheden er i top

  Brugervenlighed er ofte noget, snakken falder på, når det gælder de besøgende på websitet. Men hvad med dig? For os er det vigtigt, at du også oplever brugervenlighed, når du får overleveret et website. Vi har derfor valgt at lave webløsninger i CMS-systemerne WordPress, Shopify og Magento, som også er nemme og intuitive for administratoren at benytte sig af. Det er nemlig ikke helt ligegyldigt, da det også skal være en succes for dig at benytte din hjemmeside eller webshop, når vi har lagt sidste hånd på detaljerne.

  Med de mange muligheder og integrationer som systemerne byder på, har vi også mulighed for at skabe samme succesfulde oplevelse for besøgende på websitet, så de får lyst til at vide endnu mere eller lægge et produkt i kurven.

  Det er webdesign, når det er bedst.

  Vælg os som dit webbureau nær Silkeborg

  Hos NoMilk er vi eksperter, når det kommer til webudvikling. Vi har flere års erfaring med webudvikling i Silkeborg og omegn og ved derfor, hvordan vi bedst tager hånd om dit website.

  Vi udvikler websites for både større og mindre virksomheder – så der er altid plads til dig hos os.

  Vi har udviklet mange websites og vil så gerne have lov til at udvikle dit. Så skal vi som dit webbureau nær Silkeborg løfte din virksomhed til nye højder med et brugervenligt og konverteringsoptimeret webdesign? Så kontakt os gerne med det samme.

  Har du brug for hjælp til at træffe den rigtige beslutning?