Få et tilbud på dit næste projekt

  eller ring på 61 10 18 59
  "100%
  uforpligtende
  Jonas Matti
  Jonas Matti Projektchef

  Webbureau Silkeborg

  Effektiv og personlig service under hele processen

  1.

  Første møde

  Første skridt i processen er et møde med os, som har til formål at få afklaret alle de spørgsmål, der kan opstå i forbindelse med projektet.

  2.

  Behovsafklaring

  I samarbejde med vores kompetente og ambitiøse medarbejdere finder vi sammen ud af, hvilke behov du har, samt hvilke udfordringer du ønsker løst.

  3.

  Designfase

  Når vi har fastlagt dine behov og udfordringer, går vi i gang med at udvikle et lækkert og tilpasset webdesign, der er konverteringsoptimeret og brugervenligt.

  4.

  Overlevering

  Når vi har gjort det, vi er bedst til, er det tid til at overlevere websitet til dig. Her sikrer vi i fællesskab, at alt ser ud og fungerer, som du ønsker det, og at vi leverer en løsning, du er i stand til at bruge.

  5.

  Lancering

  Så snart websitet er godkendt, og du giver os grønt lys, er det tid til at lancere din hjemmeside eller webshop. Alt er køreklart, og du skal ikke bekymre dig om redirects og videreførsel af SEO-værdi. Det tager vi hånd om.

  6.

  Store omsætningsmuligheder

  Med et website eller en webshop i hænderne fra os, står du med et godt grundlag og udgangspunkt for at skabe flere konverteringer blandt besøgende med øget omsætning til følge.

  Skal vi tage hånd om dit website?

   

  Webbureau nær Silkeborg med passion for gode brugeroplevelser

  Brugerne forventer i dag meget af et website, når de besøger det. Det skal ikke kun se godt ud. Det skal også fungere – ellers forlader de dit website lige så hurtigt, som de fandt det. NoMilk er et webbureau nær Silkeborg, hvis speciale og passion er at skabe brugervenlige og målbare webløsninger, der gør indtryk på din målgruppe og som derfor skaber konverteringer. Mindre mener vi ikke kan gøre det.
  Når du samarbejder med NoMilk, får du en gennemsigtig og personlig proces, hvor du altid vil være med indover og som i tiden efter overleveringen giver dig stærke resultater. Vi er et hold af erfarne og dygtige webudviklere og programmører, der med fingeren på pulsen kan lave en moderne og brugervenlig webløsning, der lever op til dine og brugernes forventninger.

  Vores webdesign er altid responsivt og optimeret

  Hos NoMilk gør vi det, vi ved, vi er gode til. Vi skaber digitale webløsninger, der skaber merværdi for dig. Netop derfor laver vi også din webshop eller hjemmeside i øjenhøjde med din målgruppe, da det skaber de bedste forudsætninger for at øge salget online.

  Men det er ikke kun det, vi gør. For vi sørger også for at konverteringsoptimere den, så chancen for at konvertere en besøgende til en kunde stiger mærkbart. Det kræver blandt andet, at webdesignet er lækkert, indbydende og mobilvenligt, så det kan tilpasses det format og den enhed, som brugeren besøger websitet med.

  Med os som dit webbureau Silkeborg får du med andre ord en moderne og opdateret hjemmeside eller webshop, som lever op til nutidige tendenser og dine forventninger. Din digitale succes er vores mål.

  Brugervenligheden er i top

  Brugervenlighed er ofte noget, snakken falder på, når det gælder de besøgende på websitet. Men hvad med dig? For os er det vigtigt, at du også oplever brugervenlighed, når du får overleveret et website. Vi har derfor valgt at lave webløsninger i CMS-systemerne WordPress, Shopify og Magento, som også er nemme og intuitive for administratoren at benytte sig af. Det er nemlig ikke helt ligegyldigt, da det også skal være en succes for dig at benytte din hjemmeside eller webshop, når vi har lagt sidste hånd på detaljerne.

  Med de mange muligheder og integrationer som systemerne byder på, har vi også mulighed for at skabe samme succesfulde oplevelse for besøgende på websitet, så de får lyst til at vide endnu mere eller lægge et produkt i kurven.

  Det er webdesign, når det er bedst.

  Vælg os som dit webbureau nær Silkeborg

  Hos NoMilk er vi eksperter, når det kommer til webudvikling. Vi har flere års erfaring med webudvikling i Silkeborg og omegn og ved derfor, hvordan vi bedst tager hånd om dit website.

  Vi udvikler websites for både større og mindre virksomheder – så der er altid plads til dig hos os.

  Vi har udviklet mange websites og vil så gerne have lov til at udvikle dit. Så skal vi som dit webbureau nær Silkeborg løfte din virksomhed til nye højder med et brugervenligt og konverteringsoptimeret webdesign? Så kontakt os gerne med det samme.

  Et produkt vi vil være stolte af

  Se alle cases
  Ro Collection

  Tidløst design, håndværk og kvalitet

  Læs mere
  B&O

  Ikonisk lydkvalitet og forfinet æstetik siden 1925

  Læs mere
  Plan A

  En guide til drømmekøkkenet

  Læs mere
  Slikbilen

  Bland selv slik leveret til døren

  Læs mere
  Aubo

  Køkken & bad

  Læs mere
  Arion Petfood

  Hunde- og kattefoder

  Læs mere
  Triptrap

  WocaDenmark - Træpleje og træprodukter

  Læs mere
  byLassen

  En dansk designvirksomhed

  Læs mere
  Miljøfoder

  Dyrefoder og -tilbehør til alle! Lige fra familien med hund til hobbylandmanden

  Læs mere
  Vinova

  Webshop med fokus på håndlavede, biodynamiske og økologiske vine

  Læs mere
  Nemlejebolig

  Nemlejebolig - en lejeboligportal

  Læs mere
  Jysk Møbelfabrik

  Ergonomiske møbler til private og erhverv

  Læs mere

  Mere end 30.000 timers erfaring

  arrow-right
  wireframe

  Ny hjemmeside

  Til alle formål

  arrow-right
  mobile-cart

  Webshop

  Møbler, tøj, maskiner, vin? Vi har prøvet det hele

  arrow-right

  Konverteringsoptimering

  Få mere ud af dine annoncekroner

  arrow-right
  f-dashboard

  Hastighedsoptimering

  Essentielt for SEO, UX og konverteringsrate

  arrow-right
  plug-2

  API udvikling

  Spar 1000-vis af timer ved at effektivere arbejdsgange med API udvikling

  arrow-right
  miner

  Driftpakke

  Overdrag dine bekymringer til os

  arrow-right
  server-rack

  Hosting

  Lynhurtig hosting, med daglig backup og kompetent support

  "Hos os er der ingen uforudsete udgifter eller udenomsnak. Vi er proaktive og vil kun det absolut bedste for din virksomhed"

  Mathias Vorret, Udvikler