Det koster ikke noget at spørge

  Webbureau Kolding

  Hader du salgsgas og fancy bureausnak?

  Derfor skal du vælge NoMilk

  Vi svarer hurtigt

  God og effektiv kommunikation giver et godt udgangspunkt for det videre samarbejde. Vi bestræber os derfor altid på at svare så hurtigt som muligt.

  Involveringsgrad

  Hvor meget vil du involveres? Hos os kan du involvere dig så meget, som du har lyst til eller har behov for. Det er helt op til dig selv, og vi tager gerne ansvaret, hvis du det er det, du foretrækker.

  Du får et lynhurtigt website

  Den bedste brugeroplevelse skabes gennem et lynhurtigt website. Et website, der fungerer og loader hurtigt, har positiv indvirkning på websitets rangering, holder på de besøgende og skaber øget salg.

  Kunden i centrum

  Vi møder altid kunden i øjenhøjde og guider dig hele vejen igennem, så du får en skræddersyet løsning, der passer til dine behov.

  Tracking og feeds

  Vi udvikler ikke bare dit website. Vi sørger for at sende alt data frem og tilbage mellem relevante platforme.

  Vi udvikler i Danmark

  Når du vælger os som dit webbureau, vælger du dansk. Du undgår ærgerlig kommunikation og at skulle bekymre dig om tidszoner. Et samarbejde med os er derfor effektivt og trygt.

  Fingeren på pulsen

  Vi har altid fingeren på pulsen, når det drejer sig om webdesign og webudvikling. Vores medarbejdere har altid den nyeste viden, så de kan levere de bedste løsninger.

  Responsivt webdesign

  Med et responsivt webdesign kan kunderne altid tilgå dit website og bliver mødt af et lækkert og indbydende design uanset enhed.

  Effektiv og personlig service under hele processen

  01

  Første møde

  Første skridt i processen er et møde med os, som har til formål at få afklaret alle de spørgsmål, der kan opstå i forbindelse med projektet.

  02

  Behovsafklaring

  I samarbejde med vores kompetente og ambitiøse medarbejdere finder vi sammen ud af, hvilke behov du har, samt hvilke udfordringer du ønsker løst.

  03

  Designfase

  Når vi har fastlagt dine behov og udfordringer, går vi i gang med at udvikle et lækkert og tilpasset webdesign, der er konverteringsoptimeret og brugervenligt.

  04

  Overlevering

  Når vi har gjort det, vi er bedst til, er det tid til at overlevere websitet til dig. Her sikrer vi i fællesskab, at alt ser ud og fungerer, som du ønsker det, og at vi leverer en løsning, du er i stand til at bruge.

  05

  Lancering

  Så snart websitet er godkendt, og du giver os grønt lys, er det tid til at lancere din hjemmeside eller webshop. Alt er køreklart, og du skal ikke bekymre dig om redirects og videreførsel af SEO-værdi. Det tager vi hånd om.

  06

  Store omsætningsmuligheder

  Med et website eller en webshop i hænderne fra os, står du med et godt grundlag og udgangspunkt for at skabe flere konverteringer blandt besøgende med øget omsætning til følge.

  Vil du have en online løsning, der virker?

  Et kvalitetsbevidst webbureau

  Mange ting foregår i dag online og den tendens ser ikke ud til at stoppe. Tværtimod. Derfor er du også nødt til at være repræsenteret online med en løsning, der fanger besøgendes nysgerrighed og giver dem lyst til at købe dit produkt eller kontakte dig for en ydelse.

  E-handel og online tilstedeværelse kræver en bred vifte af kompetencer. De kompetencer besidder vi, da vi er et team af specialister, der har et skarpt fokus på én ting; at skabe ambitiøse og skræddersyede webløsninger for virksomheder i Kolding, der gerne vil optimere og forbedre deres online forretning.

  Gennemtænkte løsninger giver det bedste resultat!

  Når du vælger NoMilk som dit webbureau Kolding, bliver din hjemmeside eller webshop designet og udviklet af en professionel webudvikler med mange års solid erfaring i branchen.

  Dit website skal ikke være en standardiseret eller tilfældig løsning. Den skal være professionel – og for at den bliver det, skal der være fokus på mere end bare det visuelle design. For en gennemtænkt webløsning har også fokus på den gode brugeroplevelse, teknisk performance, konvertering og at webdesignet stemmer overens med dit brand og din målgruppe.

  Når dit website er udviklet ud fra disse parametre, står du med en hjemmeside eller webshop i hænderne, der giver dig et solidt grundlag for eksplosiv vækst online. Netop dét er vores mål med vores løsninger.

  Et website, du selv kan administrere

  For at give dig den bedste løsning, kræver det, at vi benytter os af nogle af de bedste platforme til udvikling af hjemmesider og webshops. Af den grund udvikler vi alle vores webløsninger i enten Magento, Shopify eller WordPress, som er nogle af verdens mest udbredte CMS-systemer. Mulighederne for tilpasning og integrationer er store, hvilket gør dem til det optimale valg, når vi som webbureau Kolding skal udvikle webløsninger, der er skræddersyede og professionelle.

  Med en webshop udviklet i Magento eller Shopify eller en hjemmeside udviklet i WordPress, får du en webløsning, der nemt og enkelt kan opdateres og administreres af dig selv. For netop det er vigtigt for at overlevere en løsning til dig, du får glæde af nu og på sigt. Vi synes, fordelene taler for sig selv.

  Vi er dit foretrukne webbureau ikke langt fra Kolding

  Vil du gerne have en online løsning, som imponerer din målgruppe og fastholder dem på dit website? Det er det, vi arbejder med hver dag og det, vi er gode til.

  Vi kan lige så godt være helt ærlige: Vi vil gerne i kontakt med dig og lave en webløsning, der løser dine udfordringer og opfylder dine behov. Hos NoMilk er du derfor mere end velkommen – også hvis du bare gerne vil have en uforpligtende snak. Vi vil med stor interesse lytte til dine ønsker og krav og give vores besyv til, hvordan vi kan løse det.

  Vi er et ærligt, ambitiøst, kreativt og professionelt webbureau Kolding, som bare venter på at få lov til at gå i gang med at udvikle en optimal webløsning til dig!

  Har du brug for hjælp til at træffe den rigtige beslutning?