Få et tilbud på dit næste projekt

  eller ring på 61 10 18 59
  "100%
  uforpligtende
  Jonas Matti
  Jonas Matti Projektchef

  Webbureau Kolding

  Effektiv og personlig service under hele processen

  1.

  Første møde

  Første skridt i processen er et møde med os, som har til formål at få afklaret alle de spørgsmål, der kan opstå i forbindelse med projektet.

  2.

  Behovsafklaring

  I samarbejde med vores kompetente og ambitiøse medarbejdere finder vi sammen ud af, hvilke behov du har, samt hvilke udfordringer du ønsker løst.

  3.

  Designfase

  Når vi har fastlagt dine behov og udfordringer, går vi i gang med at udvikle et lækkert og tilpasset webdesign, der er konverteringsoptimeret og brugervenligt.

  4.

  Overlevering

  Når vi har gjort det, vi er bedst til, er det tid til at overlevere websitet til dig. Her sikrer vi i fællesskab, at alt ser ud og fungerer, som du ønsker det, og at vi leverer en løsning, du er i stand til at bruge.

  5.

  Lancering

  Så snart websitet er godkendt, og du giver os grønt lys, er det tid til at lancere din hjemmeside eller webshop. Alt er køreklart, og du skal ikke bekymre dig om redirects og videreførsel af SEO-værdi. Det tager vi hånd om.

  6.

  Store omsætningsmuligheder

  Med et website eller en webshop i hænderne fra os, står du med et godt grundlag og udgangspunkt for at skabe flere konverteringer blandt besøgende med øget omsætning til følge.

  Vil du have en online løsning, der virker?

   

  Et kvalitetsbevidst webbureau

  Mange ting foregår i dag online og den tendens ser ikke ud til at stoppe. Tværtimod. Derfor er du også nødt til at være repræsenteret online med en løsning, der fanger besøgendes nysgerrighed og giver dem lyst til at købe dit produkt eller kontakte dig for en ydelse.

  E-handel og online tilstedeværelse kræver en bred vifte af kompetencer. De kompetencer besidder vi, da vi er et team af specialister, der har et skarpt fokus på én ting; at skabe ambitiøse og skræddersyede webløsninger for virksomheder i Kolding, der gerne vil optimere og forbedre deres online forretning.

  Gennemtænkte løsninger giver det bedste resultat!

  Når du vælger NoMilk som dit webbureau Kolding, bliver din hjemmeside eller webshop designet og udviklet af en professionel webudvikler med mange års solid erfaring i branchen.

  Dit website skal ikke være en standardiseret eller tilfældig løsning. Den skal være professionel – og for at den bliver det, skal der være fokus på mere end bare det visuelle design. For en gennemtænkt webløsning har også fokus på den gode brugeroplevelse, teknisk performance, konvertering og at webdesignet stemmer overens med dit brand og din målgruppe.

  Når dit website er udviklet ud fra disse parametre, står du med en hjemmeside eller webshop i hænderne, der giver dig et solidt grundlag for eksplosiv vækst online. Netop dét er vores mål med vores løsninger.

  Et website, du selv kan administrere

  For at give dig den bedste løsning, kræver det, at vi benytter os af nogle af de bedste platforme til udvikling af hjemmesider og webshops. Af den grund udvikler vi alle vores webløsninger i enten Magento, Shopify eller WordPress, som er nogle af verdens mest udbredte CMS-systemer. Mulighederne for tilpasning og integrationer er store, hvilket gør dem til det optimale valg, når vi som webbureau Kolding skal udvikle webløsninger, der er skræddersyede og professionelle.

  Med en webshop udviklet i Magento eller Shopify eller en hjemmeside udviklet i WordPress, får du en webløsning, der nemt og enkelt kan opdateres og administreres af dig selv. For netop det er vigtigt for at overlevere en løsning til dig, du får glæde af nu og på sigt. Vi synes, fordelene taler for sig selv.

  Vi er dit foretrukne webbureau ikke langt fra Kolding

  Vil du gerne have en online løsning, som imponerer din målgruppe og fastholder dem på dit website? Det er det, vi arbejder med hver dag og det, vi er gode til.

  Vi kan lige så godt være helt ærlige: Vi vil gerne i kontakt med dig og lave en webløsning, der løser dine udfordringer og opfylder dine behov. Hos NoMilk er du derfor mere end velkommen – også hvis du bare gerne vil have en uforpligtende snak. Vi vil med stor interesse lytte til dine ønsker og krav og give vores besyv til, hvordan vi kan løse det.

  Vi er et ærligt, ambitiøst, kreativt og professionelt webbureau Kolding, som bare venter på at få lov til at gå i gang med at udvikle en optimal webløsning til dig!

  Et produkt vi vil være stolte af

  Se alle cases
  Ro Collection

  Tidløst design, håndværk og kvalitet

  Læs mere
  B&O

  Ikonisk lydkvalitet og forfinet æstetik siden 1925

  Læs mere
  Plan A

  En guide til drømmekøkkenet

  Læs mere
  Slikbilen

  Bland selv slik leveret til døren

  Læs mere
  Aubo

  Køkken & bad

  Læs mere
  Arion Petfood

  Hunde- og kattefoder

  Læs mere
  Triptrap

  WocaDenmark - Træpleje og træprodukter

  Læs mere
  byLassen

  En dansk designvirksomhed

  Læs mere
  Miljøfoder

  Dyrefoder og -tilbehør til alle! Lige fra familien med hund til hobbylandmanden

  Læs mere
  Vinova

  Webshop med fokus på håndlavede, biodynamiske og økologiske vine

  Læs mere
  Nemlejebolig

  Nemlejebolig - en lejeboligportal

  Læs mere
  Jysk Møbelfabrik

  Ergonomiske møbler til private og erhverv

  Læs mere

  Mere end 30.000 timers erfaring

  arrow-right
  wireframe

  Ny hjemmeside

  Til alle formål

  arrow-right
  mobile-cart

  Webshop

  Møbler, tøj, maskiner, vin? Vi har prøvet det hele

  arrow-right

  Konverteringsoptimering

  Få mere ud af dine annoncekroner

  arrow-right
  f-dashboard

  Hastighedsoptimering

  Essentielt for SEO, UX og konverteringsrate

  arrow-right
  plug-2

  API udvikling

  Spar 1000-vis af timer ved at effektivere arbejdsgange med API udvikling

  arrow-right
  miner

  Driftpakke

  Overdrag dine bekymringer til os

  arrow-right
  server-rack

  Hosting

  Lynhurtig hosting, med daglig backup og kompetent support

  "Hos os er der ingen uforudsete udgifter eller udenomsnak. Vi er proaktive og vil kun det absolut bedste for din virksomhed"

  Mathias Vorret, Udvikler