Det koster ikke noget at spørge

  Webbureau Herning

  Hader du salgsgas og fancy bureausnak?

  Derfor skal du vælge NoMilk

  Vi svarer hurtigt

  God og effektiv kommunikation giver et godt udgangspunkt for det videre samarbejde. Vi bestræber os derfor altid på at svare så hurtigt som muligt.

  Involveringsgrad

  Hvor meget vil du involveres? Hos os kan du involvere dig så meget, som du har lyst til eller har behov for. Det er helt op til dig selv, og vi tager gerne ansvaret, hvis du det er det, du foretrækker.

  Du får et lynhurtigt website

  Den bedste brugeroplevelse skabes gennem et lynhurtigt website. Et website, der fungerer og loader hurtigt, har positiv indvirkning på websitets rangering, holder på de besøgende og skaber øget salg.

  Kunden i centrum

  Vi møder altid kunden i øjenhøjde og guider dig hele vejen igennem, så du får en skræddersyet løsning, der passer til dine behov.

  Tracking og feeds

  Vi udvikler ikke bare dit website. Vi sørger for at sende alt data frem og tilbage mellem relevante platforme.

  Vi udvikler i Danmark

  Når du vælger os som dit webbureau, vælger du dansk. Du undgår ærgerlig kommunikation og at skulle bekymre dig om tidszoner. Et samarbejde med os er derfor effektivt og trygt.

  Fingeren på pulsen

  Vi har altid fingeren på pulsen, når det drejer sig om webdesign og webudvikling. Vores medarbejdere har altid den nyeste viden, så de kan levere de bedste løsninger.

  Responsivt webdesign

  Med et responsivt webdesign kan kunderne altid tilgå dit website og bliver mødt af et lækkert og indbydende design uanset enhed.

  Effektiv og personlig service under hele processen

  01

  Første møde

  Første skridt i processen er et møde med os, som har til formål at få afklaret alle de spørgsmål, der kan opstå i forbindelse med projektet.

  02

  Behovsafklaring

  I samarbejde med vores kompetente og ambitiøse medarbejdere finder vi sammen ud af, hvilke behov du har, samt hvilke udfordringer du ønsker løst.

  03

  Designfase

  Når vi har fastlagt dine behov og udfordringer, går vi i gang med at udvikle et lækkert og tilpasset webdesign, der er konverteringsoptimeret og brugervenligt.

  04

  Overlevering

  Når vi har gjort det, vi er bedst til, er det tid til at overlevere websitet til dig. Her sikrer vi i fællesskab, at alt ser ud og fungerer, som du ønsker det, og at vi leverer en løsning, du er i stand til at bruge.

  05

  Lancering

  Så snart websitet er godkendt, og du giver os grønt lys, er det tid til at lancere din hjemmeside eller webshop. Alt er køreklart, og du skal ikke bekymre dig om redirects og videreførsel af SEO-værdi. Det tager vi hånd om.

  06

  Store omsætningsmuligheder

  Med et website eller en webshop i hænderne fra os, står du med et godt grundlag og udgangspunkt for at skabe flere konverteringer blandt besøgende med øget omsætning til følge.

  Har du brug for hjælp til at tænke digitalt?

  Webbureau i Herning med kreative og funktionelle løsninger

  NoMilk er dit digitale webbureau i Herning og din tillidsfulde samarbejdspartner, som skaber en kreativ og digital løsning, der ikke går på kompromis med design, brugervenlighed og konverterings- og SEO-optimering. Alt sammen for at du kan opnå en god rangering i søgemaskinerne og opleve øget salg.
  Vi er eksperter i digitale løsninger og har store ambitioner på dine og egne vegne. Vi sørger derfor for i fællesskab med dig at løfte din virksomhed til det niveau, du går og drømmer om.

  Professionel og skræddersyet webudvikling

  Udvikling af professionelle webløsninger er det, vi er gode til. Som dit webbureau i Herning får du ikke bare en standardløsning, da vi altid sætter os ind i din branche og målgruppe og udvikler et webdesign, der afspejler det.
  Vi består af et kompetent team af webudviklere, der med forståelse for at et website ikke bare er et website, udvikler løsninger, der skaber relation mellem dig og dine kunder. For det er netop det, der er nøglen til digital succes og en højere omsætning.
  Vi udvikler vores løsninger i WordPress, Magento og Shopify, som alle er brugervenlige CMC-systemer, der er intuitive at benytte. Det er systemer, der er nemme at administrere og som har gode muligheder for udvidelse og integrationer til diverse systemer – for ikke at nævne de gode muligheder, der er for at arbejde med SEO, som er en nødvendighed for at rangere godt.

  Det er vigtigt, at du ved et nyt webdesign eller webshopsystem vælger et CMS, der kan leve op til dine og branchens behov. Det er er der med WordPress, Magento og Shopify, som vi har stor erfaring med.
  Med os bag rattet er du sikret en professionel, skræddersyet og kreativ løsning, der giver dig de bedste forudsætninger for digital succes.

  En tryg proces med nærvær

  Den absolut vigtigste opgave og prioritering for os er at skabe et resultat, der lever op til dine ønsker og ikke mindst behov. Det gør vi gennem en tryg og nærværende proces med personlig kontakt, da det sikrer, at vi kan skabe en skræddersyet løsning, som du har brug for. Vi er med andre ord et webbureau i Herning, der går meget højt op i at skabe et samarbejde, der får dig til at føle dig lyttet til.

  Et webbureau i Herning, der følger dig hele vejen

  Det bedste vi ved, er når vi leverer et godt produkt til vores kunder. Men lige så vigtigt er det, at du som kunde selv er i stand til at bruge din hjemmeside eller webshop. For du skal ikke kun få det optimale ud af løsningen lige nu og her – det skal du også på sigt.

  Det er derfor, det er så vigtigt for os, at vi leverer en digital løsning, der både matcher dine behov såvel som dine ønsker. Det sikrer, at du også synes, det er en god løsning senere hen. Er du interesseret i en uforpligtende samtale om, hvordan vi med vores webløsninger og som dit webbureau i Herning kan løfte din virksomhed?  Så kontakt os i dag.

  Har du brug for hjælp til at træffe den rigtige beslutning?