Få et tilbud på dit næste projekt

  eller ring på 61 10 18 59
  "100%
  uforpligtende
  Jonas Matti
  Jonas Matti Projektchef

  Webbureau Herning

  Effektiv og personlig service under hele processen

  1.

  Første møde

  Første skridt i processen er et møde med os, som har til formål at få afklaret alle de spørgsmål, der kan opstå i forbindelse med projektet.

  2.

  Behovsafklaring

  I samarbejde med vores kompetente og ambitiøse medarbejdere finder vi sammen ud af, hvilke behov du har, samt hvilke udfordringer du ønsker løst.

  3.

  Designfase

  Når vi har fastlagt dine behov og udfordringer, går vi i gang med at udvikle et lækkert og tilpasset webdesign, der er konverteringsoptimeret og brugervenligt.

  4.

  Overlevering

  Når vi har gjort det, vi er bedst til, er det tid til at overlevere websitet til dig. Her sikrer vi i fællesskab, at alt ser ud og fungerer, som du ønsker det, og at vi leverer en løsning, du er i stand til at bruge.

  5.

  Lancering

  Så snart websitet er godkendt, og du giver os grønt lys, er det tid til at lancere din hjemmeside eller webshop. Alt er køreklart, og du skal ikke bekymre dig om redirects og videreførsel af SEO-værdi. Det tager vi hånd om.

  6.

  Store omsætningsmuligheder

  Med et website eller en webshop i hænderne fra os, står du med et godt grundlag og udgangspunkt for at skabe flere konverteringer blandt besøgende med øget omsætning til følge.

  Har du brug for hjælp til at tænke digitalt?

   

  Webbureau i Herning med kreative og funktionelle løsninger

  NoMilk er dit digitale webbureau i Herning og din tillidsfulde samarbejdspartner, som skaber en kreativ og digital løsning, der ikke går på kompromis med design, brugervenlighed og konverterings- og SEO-optimering. Alt sammen for at du kan opnå en god rangering i søgemaskinerne og opleve øget salg.
  Vi er eksperter i digitale løsninger og har store ambitioner på dine og egne vegne. Vi sørger derfor for i fællesskab med dig at løfte din virksomhed til det niveau, du går og drømmer om.

  Professionel og skræddersyet webudvikling

  Udvikling af professionelle webløsninger er det, vi er gode til. Som dit webbureau i Herning får du ikke bare en standardløsning, da vi altid sætter os ind i din branche og målgruppe og udvikler et webdesign, der afspejler det.
  Vi består af et kompetent team af webudviklere, der med forståelse for at et website ikke bare er et website, udvikler løsninger, der skaber relation mellem dig og dine kunder. For det er netop det, der er nøglen til digital succes og en højere omsætning.
  Vi udvikler vores løsninger i WordPress, Magento og Shopify, som alle er brugervenlige CMC-systemer, der er intuitive at benytte. Det er systemer, der er nemme at administrere og som har gode muligheder for udvidelse og integrationer til diverse systemer – for ikke at nævne de gode muligheder, der er for at arbejde med SEO, som er en nødvendighed for at rangere godt.

  Det er vigtigt, at du ved et nyt webdesign eller webshopsystem vælger et CMS, der kan leve op til dine og branchens behov. Det er er der med WordPress, Magento og Shopify, som vi har stor erfaring med.
  Med os bag rattet er du sikret en professionel, skræddersyet og kreativ løsning, der giver dig de bedste forudsætninger for digital succes.

  En tryg proces med nærvær

  Den absolut vigtigste opgave og prioritering for os er at skabe et resultat, der lever op til dine ønsker og ikke mindst behov. Det gør vi gennem en tryg og nærværende proces med personlig kontakt, da det sikrer, at vi kan skabe en skræddersyet løsning, som du har brug for. Vi er med andre ord et webbureau i Herning, der går meget højt op i at skabe et samarbejde, der får dig til at føle dig lyttet til.

  Et webbureau i Herning, der følger dig hele vejen

  Det bedste vi ved, er når vi leverer et godt produkt til vores kunder. Men lige så vigtigt er det, at du som kunde selv er i stand til at bruge din hjemmeside eller webshop. For du skal ikke kun få det optimale ud af løsningen lige nu og her – det skal du også på sigt.

  Det er derfor, det er så vigtigt for os, at vi leverer en digital løsning, der både matcher dine behov såvel som dine ønsker. Det sikrer, at du også synes, det er en god løsning senere hen. Er du interesseret i en uforpligtende samtale om, hvordan vi med vores webløsninger og som dit webbureau i Herning kan løfte din virksomhed?  Så kontakt os i dag.

  Et produkt vi vil være stolte af

  Se alle cases
  Ro Collection

  Tidløst design, håndværk og kvalitet

  Læs mere
  B&O

  Ikonisk lydkvalitet og forfinet æstetik siden 1925

  Læs mere
  Plan A

  En guide til drømmekøkkenet

  Læs mere
  Slikbilen

  Bland selv slik leveret til døren

  Læs mere
  Aubo

  Køkken & bad

  Læs mere
  Arion Petfood

  Hunde- og kattefoder

  Læs mere
  Triptrap

  WocaDenmark - Træpleje og træprodukter

  Læs mere
  byLassen

  En dansk designvirksomhed

  Læs mere
  Miljøfoder

  Dyrefoder og -tilbehør til alle! Lige fra familien med hund til hobbylandmanden

  Læs mere
  Vinova

  Webshop med fokus på håndlavede, biodynamiske og økologiske vine

  Læs mere
  Nemlejebolig

  Nemlejebolig - en lejeboligportal

  Læs mere
  Jysk Møbelfabrik

  Ergonomiske møbler til private og erhverv

  Læs mere

  Mere end 30.000 timers erfaring

  arrow-right
  wireframe

  Ny hjemmeside

  Til alle formål

  arrow-right
  mobile-cart

  Webshop

  Møbler, tøj, maskiner, vin? Vi har prøvet det hele

  arrow-right

  Konverteringsoptimering

  Få mere ud af dine annoncekroner

  arrow-right
  f-dashboard

  Hastighedsoptimering

  Essentielt for SEO, UX og konverteringsrate

  arrow-right
  plug-2

  API udvikling

  Spar 1000-vis af timer ved at effektivere arbejdsgange med API udvikling

  arrow-right
  miner

  Driftpakke

  Overdrag dine bekymringer til os

  arrow-right
  server-rack

  Hosting

  Lynhurtig hosting, med daglig backup og kompetent support

  "Hos os er der ingen uforudsete udgifter eller udenomsnak. Vi er proaktive og vil kun det absolut bedste for din virksomhed"

  Mathias Vorret, Udvikler