Det koster ikke noget at spørge

  WordPress bureau

  Hader du salgsgas og fancy bureausnak?

  Derfor skal du vælge NoMilk

  Vi svarer hurtigt

  God og effektiv kommunikation giver et godt udgangspunkt for det videre samarbejde. Vi bestræber os derfor altid på at svare så hurtigt som muligt.

  Involveringsgrad

  Hvor meget vil du involveres? Hos os kan du involvere dig så meget, som du har lyst til eller har behov for. Det er helt op til dig selv, og vi tager gerne ansvaret, hvis du det er det, du foretrækker.

  Du fĂĄr et lynhurtigt website

  Den bedste brugeroplevelse skabes gennem et lynhurtigt website. Et website, der fungerer og loader hurtigt, har positiv indvirkning på websitets rangering, holder på de besøgende og skaber øget salg.

  Kunden i centrum

  Vi møder altid kunden i øjenhøjde og guider dig hele vejen igennem, så du får en skræddersyet løsning, der passer til dine behov.

  Tracking og feeds

  Vi udvikler ikke bare dit website. Vi sørger for at sende alt data frem og tilbage mellem relevante platforme.

  Vi udvikler i Danmark

  Når du vælger os som dit webbureau, vælger du dansk. Du undgår ærgerlig kommunikation og at skulle bekymre dig om tidszoner. Et samarbejde med os er derfor effektivt og trygt.

  Fingeren pĂĄ pulsen

  Vi har altid fingeren på pulsen, når det drejer sig om webdesign og webudvikling. Vores medarbejdere har altid den nyeste viden, så de kan levere de bedste løsninger.

  Responsivt webdesign

  Med et responsivt webdesign kan kunderne altid tilgå dit website og bliver mødt af et lækkert og indbydende design uanset enhed.

  Effektiv og personlig service under hele processen

  01

  Første møde

  Første skridt i processen er et møde med os, som har til formål at få afklaret alle de spørgsmål, der kan opstå i forbindelse med projektet.

  02

  Behovsafklaring

  I samarbejde med vores kompetente og ambitiøse medarbejdere finder vi sammen ud af, hvilke behov du har, samt hvilke udfordringer du ønsker løst.

  03

  Designfase

  Når vi har fastlagt dine behov og udfordringer, går vi i gang med at udvikle et lækkert og tilpasset webdesign, der er konverteringsoptimeret og brugervenligt.

  04

  Overlevering

  Når vi har gjort det, vi er bedst til, er det tid til at overlevere websitet til dig. Her sikrer vi i fællesskab, at alt ser ud og fungerer, som du ønsker det, og at vi leverer en løsning, du er i stand til at bruge.

  05

  Lancering

  Så snart websitet er godkendt, og du giver os grønt lys, er det tid til at lancere din hjemmeside eller webshop. Alt er køreklart, og du skal ikke bekymre dig om redirects og videreførsel af SEO-værdi. Det tager vi hånd om.

  06

  Store omsætningsmuligheder

  Med et website eller en webshop i hænderne fra os, står du med et godt grundlag og udgangspunkt for at skabe flere konverteringer blandt besøgende med øget omsætning til følge.

  FĂĄ en professionel Wordpress webshop

  WordPress udvikler med fokus pĂĄ kvalitet

  Vil du gerne have en ny hjemmeside eller webshop i WordPress? Og ønsker du en professionel løsning fra starten? NoMilk er et WordPress bureau, der hverken går på kompromis med kvaliteten eller den personlige service. Vi er professionelle hele vejen rundt, da det giver dig og vores kunder den bedste oplevelse fra start til slut.

  Som WordPress bureau elsker vi at få lov til at udvikle nye og kreative løsninger for vores kunder – uanset om det er en hjemmeside eller webshop. Vi går engagerede og ambitiøst til enhver opgave, da vi ønsker at levere den bedst mulige løsning hver gang. Du kan derfor være sikker på, at du får udviklet en løsning, som lever op til dine forventninger og brugernes høje krav til brugervenlighed og funktionalitet.

  Vi har udviklet mange hjemmesider og webshops i professionelle CMS-systemer. En af dem er WordPress, som for mange er det måske nok bedste CMS-system, der findes. Det giver dig det, du forventer og har brug for – og lidt til. Som WordPress udvikler har vi med systemet mulighed for at skræddersy din løsning helt ned i detaljen, hvilket netop er derfor, vi selv er så vilde med WordPress.

  Vi har gennem tiden udviklet mange professionelle WordPress hjemmesider og webshops til danske virksomheder, hvilket gør os i stand til at tage hånd om din løsning. Vi er gode til det og kan derfor ruste din virksomhed til digital succes.

  Et WordPress bureau I Ikast

  Når du vælger os som dit WordPress bureau, kan du stole på, at det rent faktisk er os, der sidder med hænderne på dit projekt. Vi er et dansk bureau med danske specialister ansat, som udvikler direkte på din løsning.

  Vi ønsker ikke at outsource vores projekter, da det gør afstanden mellem kunden og projektet større med en lavere kvalitet som resultat. Det kan vi ikke være tilfredse med. Derfor sidder vores dygtige og kompetente WordPress-udviklere alle i Ikast ved Herning. Dermed undgår vi ærgerlig kommunikation og får en større effektivitet, hvilket i sidste ende giver dig en professionel løsning, hvor der ikke er gået på kompromis eller sket misforståelser.

  Når du indleder et samarbejde med os, bliver du sat i forbindelse med en kontaktperson, som du altid kan kontakte via telefon eller e-mail ved behov. Det giver gennemsigtighed og en simpel og enkel proces, hvor du nemt kan følge med fra start til slut.

  Vælger du os, vælger du derfor dansk og professionelt.

  Hvad er WordPress?

  I 2003 blev WordPress lanceret som en platform for blogging. Siden da er der sket meget, og i dag er det verdens mest populære Content Management System (CMS). Det har udviklet sig fra at være et system, som kun har været forbeholdt for bloggere til i dag at være et af de bedste platforme til at udvikle hjemmesider og webshops på.

  WordPress er et gratis open source-system, hvilket betyder, at alle har adgang til kildekoden og derfor kan rette og optimere, nĂĄr en ny WordPress webshop eller hjemmeside skal udvikles.

  Endeligt er vi hos NoMilk fan af WordPress, da det er brugervenligt og simpelt med mulighed for at udvikle professionelle såvel som avancerede løsninger. Der er derfor ingen begrænsninger i forhold til fleksibiliteten og kreativiteten, hvilket giver os som WordPress udvikler mulighed for at skræddersy en løsning helt ned i detaljen.

  Hvorfor WordPress?

  NoMilk er et webbureau, der ikke ønsker at lade sig begrænse. Det er netop derfor, vi har valgt at udvikle mange af vores løsninger i WordPress. For det er et system, hvor brugervenlighed er i fokus. Det kan vi godt lide, da vi dermed kan udvikle en løsning til dig, som du selv efterfølgende kan bruge og navigere i.

  Men det kan selvfølgelig meget mere end det. For udover at være et system med stor brugervenlighed i backenden, så er det også muligt for os som WordPress webbureau at udvikle simple og avancerede løsninger. Det betyder, at vi kan udvikle stort set alle typer af webshops eller hjemmesider.
  Med 15.000 plugins og et væld af widgets er det nemt for os at skræddersy en løsning, som lever op til dine behov og forventninger – og måske endda også lidt mere end det. De mange plugins gør det muligt at lave alt fra funktionsudvidelser til søgemaskineoptimering.
  Vil du derfor gerne lancere en professionel løsning fra starten, er WordPress et godt og solidt udgangspunkt.

  Hvordan gĂĄr vi i gang med et nyt projekt?

  Hos NoMilk har vi en klar og gennemskuelig proces, når vi begynder et nyt WordPress-projekt. Det hele starter med, at vi inviterer dig til et opstartsmøde, hvor vi sammen finder frem til, hvad dine ønsker og behov er til en WordPress webshop eller hjemmeside. Informationerne benytter vi til at sætte rammen for websitet og de vigtigste ønsker til design og webudvikling.

  Når dine behov og eventuelle udfordringer er blevet klarlagt og gennemgået på mødet med os, går vi i gang med at udvikle et tilpasset webdesign, der både er brugervenligt, fængende og konverteringsoptimeret.

  Når ændringer eller små detaljer er rettet til, overleverer vi websitet til dig. Her tester vi sammen, at det fungerer og ser ud, som du gerne vil have og ønsker det. Det er også her, vi sætter dig ind i, hvordan du selv nemt navigerer rundt i backenden og kan tilføje tekst eller oprette produkter. Du eller en af dine medarbejdere bliver dermed oplært i den daglige drift og brugen af websitet.

  Når du har godkendt løsningen, er det tid til at lancere din WordPress hjemmeside eller webshop, så du kan sætte gang i virksomhedens digitale rejse.

  Vi er ved din side fra start til slut. Har du spørgsmål eller tilføjelser undervejs, er du velkommen til at skrive eller ringe, så vi hurtigst muligt kan implementere ændringerne.

  Få en moderne og skræddersyet WordPress webshop

  Vil du gerne have udviklet en webshop, hvor du selv eller en medarbejder kan hĂĄndtere den daglige drift? En WordPress webshop ĂĄbner for mange muligheder og er pĂĄ mange mĂĄder et virkelig godt og professionelt valg.

  Med en webshop udviklet i et CMS-system, har du selv fuld kontrol over alt. Med det menes, at du selv kan tilføje produkter eller redigere dit indhold på siden. Det gør derfor en WordPress webshop til et fleksibelt valg.

  For at udvikle din webshop bruger vi et plugin kaldet WooCommerce. Det er ligesom WordPress et gennemtestet open-source med et væld af muligheder, som gør det nemt for os som WordPress udvikler at udvikle den perfekte løsning til dig og den mest tiltalende løsning for din målgruppe.

  Med WooCommerce kan du:

  • Tilføje automatisk momsberegning og bogføring
  • Opsætte tilmelding til nyhedsbrev
  • Tilføje nye produkter
  • Kontrollere indholdet
  • Opsætte webshoppen med flere sprog og forskellig valuta
  • Nemt forbinde din webshop med fragtfirmaer

  Det og meget mere kan du ved at benytte dig af WordPress og WooCommerce til din webshop. Selv mener vi, at det med WooCommerce ikke kan gøres meget nemmere at være webshopejer. Simpelthen fordi det er så ligetil og intuitivt!

  Vi udvikler konverteringsoptimerede WordPress hjemmesider

  Det er vigtigt for os som WordPress udvikler at udvikle en hjemmeside, som du er tilfreds med. Men lige så vigtigt er det, at din målgruppe finder hjemmesiden troværdig, fængende og brugervenlig. For selvom du er nok så glad for løsningen, så nytter det ikke noget, hvis ikke den er udviklet med henblik og tanke på dine kunder – for hvis de ikke bryder sig om din hjemmeside, klikker de sig videre til din konkurrent uden tøven.

  Hos NoMilk udvikler vi derfor ikke kun professionelle hjemmesider, der ser visuelt godt ud. Vi udvikler også WordPress hjemmesider, der er konverteringsoptimerede, så målgruppen også synes, hjemmesiden er lækker og vigtigst: at det er nemt for dem at komme videre fra A til B og finde den information, de leder efter.

  Med de mange muligheder der er i WordPress, er det et eminent system til at udvikle professionelle hjemmesider til både små og store virksomheder, der gerne vil forbedre deres online tilstedeværelse.

  En WordPress hjemmeside er desuden et godt valg, fordi:

  • Hjemmesiden kan tilgĂĄs fra enhver enhed, da designet er responsivt
  • Backenden er nem og brugervenlig
  • Plugins og widgets kan nemt tilføjes
  • Designet kan udvikles, som du ønsker det
  • Det er nemt at gĂĄ i gang med søgemaskineoptimering

  Fordelene er mange med en WordPress hjemmeside, og hvis du gerne vil høre flere, er du velkommen til at kontakte os for nærmere information. En ting er i hvert fald sikkert: Du er garanteret en professionel løsning.

  Hvorfor vælge NoMilk som dit WordPress bureau?

  Vil du gerne skille dig ud fra mængden? Og vil du gerne være et skridt foran konkurrenterne? Så er vi det rette WordPress bureau at samarbejde med. For hos os findes der ingen standardløsninger – for det kan vi ikke stille os tilfredse med.

  Når vi udvikler din hjemmeside eller webshop, gør vi det derfor altid med indstillingen om at skabe en løsning, som din målgruppe husker dig for. For det er det, der skaber salg og en øget omsætning i sidste ende. Vejen til digital succes er derfor at få skabt en løsning, som naboen ikke før har set, eller som scorer højt i brugervenlighed.

  Vigtigt at huske på er nemlig, at dit website ikke kun er dit visitkort. Det skal nemlig kunne meget mere end det. Det skal skabe en relation mellem dig og brugeren, så vedkommende bliver fastholdt på sitet og får lyst til at kontakte dig eller lægge en bestilling.

  For at det skal kunne lade sig gøre, skal designet af din hjemmeside eller WordPress webshop planlægges i detaljer og optimeres, så det er konverterbart. For at nå dertil kræver det et erfarent og kompetent WordPress bureau.

  For at sige det kort, så er vi som din WordPress udvikler et bureau, der har store ambitioner på dine vegne. Det sikrer dig en løsning, som får dig godt fra start og som på længere sigt giver dig et godt og solidt grundlag for øget vækst.

  Vi har dig i centrum, nĂĄr vi udvikler

  For at lave en personlig og skræddersyet løsning, skal vi have dig med på råd. For uden dine input og viden om dine nuværende udfordringer eller ønsker, kan vi ikke udvikle en løsning, som du er fuldt ud tilfreds med. Derfor har vi dig i centrum fra det første møde og frem til overleveringen. For når vi gør det, kan vi ikke kun skabe en unik løsning – vi kan også skabe en løsning, der takket være et tilpasset design og funktioner giver dig flere salg.

  Når du kontakter os for en løsning med WordPress, svarer vi med stor interesse og engagement, ligesom vi til mødet hellere end gerne svarer på de spørgsmål, du brænder inde med.

  Det vigtigste for os er, at du selv har mulighed for at bestemme, hvor meget du gerne vil involvere dig. Det er ikke noget, vi presser dig til, ligesom vi stĂĄr klar med ĂĄbne arme, hvis du gerne vil involvere dig mest muligt.

  Skal vi være din WordPress udvikler?

  Vil du gerne have et website udviklet i WordPress, som ikke bare konverterer de besøgende til kunder, men som du også selv kan stå for driften af? Det er sådanne løsninger, vi udvikler til vores kunder hver gang. Så det gør vi naturligvis også for dig.

  Vi kan godt lide at være ærlige, og derfor er vi det også overfor dig: Der er ikke noget, vi hellere vil end at være din WordPress udvikler. Vi arbejder med det hver dag og elsker at se glæden i øjnene på vores kunder, når løsningen er færdigudviklet og klar til lanceringen. Den glæde ønsker vi også at få frem i dig.

  Du er derfor mere end velkommen til at høre nærmere om vores løsninger med WordPress, ligesom vi står klar til en uforpligtende snak om priser. Vi lytter og kommer med vores input, så vi hurtigt kan finde ud af, om vi er det rette match.

  Vi glæder os til at høre fra dig!

  Har du brug for hjælp til at træffe den rigtige beslutning?