Det koster ikke noget at spørge

  Shopify webshop

  Hader du salgsgas og fancy bureausnak?

  Derfor skal du vælge NoMilk

  Vi svarer hurtigt

  God og effektiv kommunikation giver et godt udgangspunkt for det videre samarbejde. Vi bestræber os derfor altid på at svare så hurtigt som muligt.

  Involveringsgrad

  Hvor meget vil du involveres? Hos os kan du involvere dig så meget, som du har lyst til eller har behov for. Det er helt op til dig selv, og vi tager gerne ansvaret, hvis du det er det, du foretrækker.

  Du fĂĄr et lynhurtigt website

  Den bedste brugeroplevelse skabes gennem et lynhurtigt website. Et website, der fungerer og loader hurtigt, har positiv indvirkning på websitets rangering, holder på de besøgende og skaber øget salg.

  Kunden i centrum

  Vi møder altid kunden i øjenhøjde og guider dig hele vejen igennem, så du får en skræddersyet løsning, der passer til dine behov.

  Tracking og feeds

  Vi udvikler ikke bare dit website. Vi sørger for at sende alt data frem og tilbage mellem relevante platforme.

  Vi udvikler i Danmark

  Når du vælger os som dit webbureau, vælger du dansk. Du undgår ærgerlig kommunikation og at skulle bekymre dig om tidszoner. Et samarbejde med os er derfor effektivt og trygt.

  Fingeren pĂĄ pulsen

  Vi har altid fingeren på pulsen, når det drejer sig om webdesign og webudvikling. Vores medarbejdere har altid den nyeste viden, så de kan levere de bedste løsninger.

  Responsivt webdesign

  Med et responsivt webdesign kan kunderne altid tilgå dit website og bliver mødt af et lækkert og indbydende design uanset enhed.

  Effektiv og personlig service under hele processen

  01

  Første møde

  Første skridt i processen er et møde med os, som har til formål at få afklaret alle de spørgsmål, der kan opstå i forbindelse med projektet.

  02

  Behovsafklaring

  I samarbejde med vores kompetente og ambitiøse medarbejdere finder vi sammen ud af, hvilke behov du har, samt hvilke udfordringer du ønsker løst.

  03

  Designfase

  Når vi har fastlagt dine behov og udfordringer, går vi i gang med at udvikle et lækkert og tilpasset webdesign, der er konverteringsoptimeret og brugervenligt.

  04

  Overlevering

  Når vi har gjort det, vi er bedst til, er det tid til at overlevere websitet til dig. Her sikrer vi i fællesskab, at alt ser ud og fungerer, som du ønsker det, og at vi leverer en løsning, du er i stand til at bruge.

  05

  Lancering

  Så snart websitet er godkendt, og du giver os grønt lys, er det tid til at lancere din hjemmeside eller webshop. Alt er køreklart, og du skal ikke bekymre dig om redirects og videreførsel af SEO-værdi. Det tager vi hånd om.

  06

  Store omsætningsmuligheder

  Med et website eller en webshop i hænderne fra os, står du med et godt grundlag og udgangspunkt for at skabe flere konverteringer blandt besøgende med øget omsætning til følge.

  FĂĄ en professionel Shopify webshop

  Shopify udvikler med unikke løsninger

  Hos NoMilk er vi specialister i at lave professionelle webshops, der løser dine behov og udfordringer samtidig med, at der tænkes på brugervenligheden. En af de platforme vi gør det på er Shopify.

  Shopify er en platform designet til at gøre din arbejdsdag som webshopejer lettere og mere overskuelig samt brugeroplevelsen gnidningsfri for de shoppelystne besøgende. Shopify webshop er altid blandt de første til at komme med nye funktioner og integrationer, som løfter din webshop til et helt nyt niveau.

  Vi er et team af professionelle Shopify udviklere, der har udviklet mange webshops til danske virksomheder. Med vores erfaring og ekspertise kan du være helt sikker på, at vi kan udvikle en effektiv og unik webshop til din virksomhed, så du kan øge dit salg. Er du derfor klar til at løfte din webshop til et højere niveau, er vi som din webshop udvikler klar til at hjælpe.

  Hvad er en Shopify webshop?

  Skal du have udviklet en helt ny webshop fra bunden? Eller har du brug for at fĂĄ redesignet din eksisterende webshop? Til det skal du bruge et content management system, som din webshop skal styres igennem og bygges pĂĄ.

  Netop sĂĄdan et system er Shopify. Men ikke nok med det, er det en af de mest anerkendte platforme til udvikling og design af webshops. Det er der en god grund til. For med en Shopify webshop kan du meget let og hurtigt fĂĄ et overblik over alt lige fra dine produkter og ordrer til indbetalinger og afsendelser. Mere ligetil bliver det ikke.

  Men det stopper selvfølgelig ikke her.

  For en Shopify webshop har også mange og spændende funktioner, som vi kan hjælpe dig med at sætte op, så din Shopify webshop også bliver konverteringsoptimeret og får det design, som du gerne vil brande din virksomhed med.

  Hvorfor vælge en Shopify webshop?

  Er det bedste kun godt nok for dig? Eller vil du gerne vækste din webshop yderligere? Så skal du vælge Shopify som din professionelle webshopløsning. Det er en løsning, der ikke kun er populær at bruge i Danmark. Det er den også i resten af verden.

  Shopify webshop er populært fordi:

  • Det er en responsiv webshopløsning med et moderne design
  • Backenden er intuitiv og overskuelig
  • Mulighederne for avancerede design- og udviklingsmuligheder er store
  • Hastigheden og sikkerheden er høj
  • Den er marketingsvenlig med effektive marketings- og SEO-værktøjer

  Alle disse fordele er det, der får din webshop fra at være en standardiseret løsning og noget, man har set før, til at blive en unik og moderne webshop, brugerne lægger mærke til og vender tilbage til igen – fordi de kan huske den og nemt kan navigere på den.

  Men vi har ikke nævnt det hele endnu. For Shopify gemmer på yderligere fordele, der gør det til en attraktiv løsning for dig som webshopejer:

  • Det kan opsættes med et sikkert betalingssystem
  • Det er let at integrere med de fleste fragtfirmaer
  • Unikke temaer kan designes fra bunden
  • Du kan sammenkoble det med Google Analytics
  • Shoppen kan let oversættes til andre sprog

  Når det skal gøres professionelt, er Shopify platformen at gøre det med.

  Vi kan også sige det mere ligetil: Med en webshop udviklet af en professionel Shopify udvikler, står du stærkere.

  Shopify udvikler med speciale i effektive webshops

  Hos NoMilk overlader vi intet til tilfældighederne. Derfor gør vi brug af Shopify til en lang række af vores kunder, da det er et CMS-system med et væld af muligheder, der gør det enkelt for os at skabe en effektiv webshop.

  Vi er eksperter og dygtige Shopify udviklere og kan derfor hjælpe dig, hvis du har brug for hjælp til mere avancerede tilpasninger af dit nuværende tema eller opsætning af særlige integrationer eller funktioner. Der er ikke det, vi ikke har lyst til at hjælpe dig med. For vores mål som professionel Shopify udvikler er at skabe succes for dig online – og opnår du succes, opnår vi succes.

  Vi er et team, der konstant har fingeren på pulsen og følger med i de nyeste muligheder og funktioner i Shopify. Det gør os i stand til at nørde i detaljen, hvilket giver dig en webshop, der er gearet til den store konkurrence online.

  Som din Shopify udvikler kan vi hjælpe dig med alt lige fra opsætning af din webshop til optimering af din nuværende løsning, ligesom vi selvfølgelig gerne hjælper med at hastigheds- og designoptimere.

  Vi overlader som sagt intet til tilfældighederne. Skal vi hjælpe dig?

  Få en professionel løsning fra starten med en Shopify udvikler

  Har du det også bedst med løsninger, der bare fungerer? Sådan har vi det også hos NoMilk. Vi går aldrig over, hvor gærdet er lavest, da det sikrer dig en Shopify webshop, hvor alt går op i en højere enhed og fungerer. Hver gang. Hele tiden. Vi er aldrig bedre end vores sidste case, hvorfor vi hele tiden skal sørge for at være oppe på beatet og sikre os, at alt spiller helt ned i detaljen. For når du investerer i os som din Shopify udvikler, skal du kunne forvente, at alt er gnidningsfrit, når du får løsningen leveret.

  Hvis du derfor godt kan lide at gøre det professionelt og helhjertet fra start, er vi din rette samarbejdspartner. For vi vil det samme som dig; udvikle en løsning, der giver dig succes.

  Skal vi løfte din webshop?

  Personlig kommunikation, effektive arbejdsgange og kompromisløse webløsninger er, hvad NoMilk står for. Det giver dig ikke bare en webshop, der ser godt ud visuelt. Det giver dig også en webshop, der skaber relation mellem dig og de besøgende, fordi brugervenligheden, designet og funktionerne går op i en højere og gnidningsfri enhed. Det er det, der skiller fårene fra bukkene og giver dig et godt grundlag for større omsætning.

  Vil du gerne høre mere om, hvad vi kan gøre for dig som din Shopify udvikler? Så kontakt os gerne allerede i dag, så vi hurtigst muligt kan tage en personlig snak om dine muligheder, forventninger og ønsker i et samarbejde med en professionel Shopify udvikler.

   

  Har du brug for hjælp til at træffe den rigtige beslutning?