Det koster ikke noget at spørge

  Ny hjemmeside

  Hader du salgsgas og fancy bureausnak?

  Derfor skal du vælge NoMilk

  Vi svarer hurtigt

  God og effektiv kommunikation giver et godt udgangspunkt for det videre samarbejde. Vi bestræber os derfor altid på at svare så hurtigt som muligt.

  Involveringsgrad

  Hvor meget vil du involveres? Hos os kan du involvere dig så meget, som du har lyst til eller har behov for. Det er helt op til dig selv, og vi tager gerne ansvaret, hvis du det er det, du foretrækker.

  Du får et lynhurtigt website

  Den bedste brugeroplevelse skabes gennem et lynhurtigt website. Et website, der fungerer og loader hurtigt, har positiv indvirkning på websitets rangering, holder på de besøgende og skaber øget salg.

  Kunden i centrum

  Vi møder altid kunden i øjenhøjde og guider dig hele vejen igennem, så du får en skræddersyet løsning, der passer til dine behov.

  Tracking og feeds

  Vi udvikler ikke bare dit website. Vi sørger for at sende alt data frem og tilbage mellem relevante platforme.

  Vi udvikler i Danmark

  Når du vælger os som dit webbureau, vælger du dansk. Du undgår ærgerlig kommunikation og at skulle bekymre dig om tidszoner. Et samarbejde med os er derfor effektivt og trygt.

  Fingeren på pulsen

  Vi har altid fingeren på pulsen, når det drejer sig om webdesign og webudvikling. Vores medarbejdere har altid den nyeste viden, så de kan levere de bedste løsninger.

  Responsivt webdesign

  Med et responsivt webdesign kan kunderne altid tilgå dit website og bliver mødt af et lækkert og indbydende design uanset enhed.

  Effektiv og personlig service under hele processen

  01

  Første møde

  Første skridt i processen er et møde med os, som har til formål at få afklaret alle de spørgsmål, der kan opstå i forbindelse med projektet.

  02

  Behovsafklaring

  I samarbejde med vores kompetente og ambitiøse medarbejdere finder vi sammen ud af, hvilke behov du har, samt hvilke udfordringer du ønsker løst.

  03

  Designfase

  Når vi har fastlagt dine behov og udfordringer, går vi i gang med at udvikle et lækkert og tilpasset webdesign, der er konverteringsoptimeret og brugervenligt.

  04

  Overlevering

  Når vi har gjort det, vi er bedst til, er det tid til at overlevere websitet til dig. Her sikrer vi i fællesskab, at alt ser ud og fungerer, som du ønsker det, og at vi leverer en løsning, du er i stand til at bruge.

  05

  Lancering

  Så snart websitet er godkendt, og du giver os grønt lys, er det tid til at lancere din hjemmeside eller webshop. Alt er køreklart, og du skal ikke bekymre dig om redirects og videreførsel af SEO-værdi. Det tager vi hånd om.

  06

  Store omsætningsmuligheder

  Med et website eller en webshop i hænderne fra os, står du med et godt grundlag og udgangspunkt for at skabe flere konverteringer blandt besøgende med øget omsætning til følge.

  Lyder det hele lidt bøvlet?

  Få en ny og professionel hjemmeside

  Overvejer du at få en ny hjemmeside? Internettet bliver som aldrig nogensinde før brugt til at finde ydelser, produkter og services med. Derfor er det om noget vigtigt, at du også er til stede online, og at du er det med en professionel løsning.

  Hos NoMilk udvikler vi dynamiske hjemmesider, der appellerer til din målgruppe og konverterer besøgende til kunder. Det vil med andre ord sige, at vi med vores erfaring og ekspertise er i stand til at give din online tilstedeværelse nyt liv og dine kunder en oplevelse, som de husker og gerne vil vende tilbage til. Det er de første byggesten til digital succes.

  Når du henvender dig til os omkring ny hjemmeside, sker det altid med dig og det gode samarbejde i fokus. Det mærker du allerede fra det første opkald eller den første mail, da vi svarer hurtigt med interesse for dine ønsker. Lange bindinger og dyre abonnementer er heller ikke noget, du skal bekymre dig om, da det ikke eksisterer hos os.

  Vælger du os, vælger du derfor frit og professionelt.

  Hvad er en god og professionel hjemmeside?

  Det er så nemt at sige, at vi udvikler en god og professionel hjemmeside til dig. Noget andet er at gøre det.

  Når vi udvikler en ny hjemmeside til dig, udvikler vi ikke en løsning, som fungerer for din nabo. For den gode hjemmeside henvender sig direkte til din målgruppe med god og overskuelig information – og så opfordrer den til handling uanset hvor på websitet, de er. Den gode hjemmeside skaber en relation til dine kunder uanset enhed.

  Når det så er sagt, skal der også et godt og kreativt design til, ligesom mulighederne for at navigere rundt skal være nemme og loadtiden hurtig.

  Alt det skaber tilsammen en god og professionel hjemmeside.

  Ny hjemmeside i WordPress

  Vi kan godt lide at gøre det så nemt som muligt for os selv og for dig at få en ny hjemmeside, der får dig tættere på ønsket om en højere omsætning. Derfor benytter vi os altid af WordPress, når vi udvikler hjemmesider.

  WordPress er en af de helt store mastodonter inden for CMS-systemer og har for længe siden taget ejerskab på at være det mest brugervenlige system. Det er der en god grund til. For i WordPress gemmer der sig et væld af muligheder, som bringer din virksomhed tættere på online succes.

  Derudover udvikler vi nye hjemmesider i WordPress, fordi:

  • Hjemmesiden kan tilgås på alle skærmstørrelser
  • Der er et væld af integrationsmuligheder
  • Backenden er intuitiv og nem for dig at tilgå
  • Vi kan udvikle et unikt design
  • Det er nemt at gå i gang med SEO efterfølgende

  Med en WordPress hjemmeside får du dermed fuld kontrol. Det kan vi godt lide hos NoMilk, da vi går højt op i at overlevere en løsning, som er overskuelig og nem for dig selv at gå i gang med at bruge.

  Skal vi gå i gang med design af hjemmeside for dig?

  Hvad koster en ny hjemmeside?

  Det koster at få lavet en ny hjemmeside – men der er stor forskel på hvor meget. For at kunne udregne en specifik pris på, hvad det vil koste for design af hjemmeside for dig, skal vi først have et indledende møde med dig, hvor vi gennemgår de behov og krav, du har til en ny hjemmeside.

  Vi laver aldrig to løsninger, der er ens. Derfor er det vigtigt, at vi har fuldt kendskab til, hvad du gerne vil med hjemmesiden, og hvad din målgruppe skal kunne gøre. Ud fra de informationer vi får fra mødet med dig, laver vi en handlingsplan med samtlige detaljer. Herefter får du en pris på, hvad det vil koste for os at udvikle en ny hjemmeside til dig.

  Det er vigtigt for os at nævne, at du ikke kun betaler for design af hjemmesiden. Bag designet ligger også mange timers arbejde fra vores hold af dygtige udviklere, som gør deres absolut bedste for at udvikle en løsning, der ikke kun gør dig tilfreds – men som også bliver taget godt imod af din målgruppe.

  Kontakt os gerne for at høre nærmere om prisen på en ny hjemmeside – vi er sikre på, du bliver positivt overrasket.

  Hvorfor er det vigtigt med en professionel hjemmeside?

  Man plejer at sige, at en hjemmeside skal ses som dit visitkort. Men hos NoMilk ser vi din nye hjemmeside som meget mere end det. En hjemmeside er nemlig ofte det første, en potentiel kunde ser, når vedkommende søger efter et produkt eller en ydelse, som du tilbyder.

  Det vil med andre ord sige, at din hjemmeside ikke kun tjener som visitkort: den tjener også som et førstehåndsindtryk af dig og din virksomhed. Derfor er det mere end vigtigt, at den fremstår professionel og overbevisende, så den besøgende bliver til en kunde.

  En besøgende bruger ikke meget mere end få sekunder på at bedømme din hjemmeside. Det er i løbet af de sekunder, at du skal fange vedkommende med et knivskarpt design og fængende kommunikation – ellers forlader brugeren din hjemmeside lige så hurtigt, som vedkommende fandt derind.

  Vil du derfor gerne undgå, at de besøgende ender hos din konkurrent i stedet for, bør du lade et webbureau som NoMilk tage sig af alt omkring design af din hjemmeside. For vi ved, hvordan vi skaber en professionel og konverterbar løsning.

  Køb ny hjemmeside hos et kvalitetsbevidst webbureau

  Når du vælger NoMilk, vælger du kvalitet, da udviklingen af din nye hjemmeside sker på en solid base af mange års erfaring i branchen. Vi ønsker ikke at udvikle standardløsninger, da der findes så mange af dem. Nej, vi vil hellere udvikle løsninger, som du bliver ellevild med og som imponerer din målgruppe.

  Når vi udvikler, gør vi det derfor helhjertet med tanke på:

  • Din virksomheds værdier og brand
  • Det visuelle design
  • Funktioner
  • Navigation
  • Konverteringselementer
  • Loadtid
  • Brugeroplevelse
  • Nem administration

  Når du får design af hjemmeside udviklet ud fra ovenstående parametre, får du i sidste ende en ny hjemmeside, der giver dig et godt grundlag for at komme foran dine konkurrenter. Med det får du succes – og det er det, der er vores mål.

  Kan vi redesigne din eksisterende hjemmeside?

  Når du køber hjemmeside hos os, behøver det ikke kun være en hjemmeside helt fra bunden. Hvis du allerede har en løsning, som du ønsker optimeret eller redesignet, er det også noget, vi kan hjælpe med.

  Det er dog en disciplin, der kræver gode kompetencer, da et skift i CMS eller URL-strukturen ikke er så ligetil. Det er ikke ualmindeligt, at mange virksomheder mister store dele af deres organiske trafik på grund af et skifte, fordi det ikke bliver gjort ordentligt. Sådan er det ikke hos os. For her er vi også specialister.

  Vi kender alle de faldgruber, der kan være ved at skifte løsning. Vi har stor erfaring med proceduren, hvilket gør det trygt for dig at skifte over til en CMS-løsning hos os.

  Ejer du selv hjemmesiden?

  Ved køb af hjemmeside side hos os, foregår alt gennemsigtigt. Du ejer derfor altid 100% af hjemmesiden, når vi er færdige med at udvikle den og har lagt sidste hånd på detaljerne. Som sagt eksisterer der ingen lange bindinger eller abonnementer, så du har fuld frihed til at gøre, hvad du har lyst til med din hjemmeside efter endt samarbejde. Vi hjælper dig naturligvis med vejledning til, hvordan du selv efterfølgende holder hjemmesiden ved lige, så du altid har en hjemmeside, der står skarpt og opdateret.

  Noget af det vigtigste for os er netop, at vi udvikler løsninger, som vores kunder selv kan tage hånd om efterfølgende, da det giver den største frihed og fleksibilitet. Vores mål er derfor altid, at du er fuldstændigt selvkørende, når vi overleverer hjemmesiden til dig.

  Ønsker du efterfølgende vores hjælp til at udvide hjemmesiden, hvis du får nye ydelser eller lignende, står vi selvfølgelig klar til at hjælpe dig.

  Køb hjemmeside hos os i dag

  Har vi fanget din interesse? Og vil du gerne høre mere om, hvad vi helt specifikt kan gøre for dig? Det er ikke nogen hemmelighed, at vi elsker at udvikle hjemmesider. Nogen vil måske kalde os for nørder – men vi er i virkeligheden bare passionerede og engagerede omkring at skabe løsninger for vores kunder, der fungerer optimalt. Hver gang.

  Vi ønsker ikke at gå på kompromis med kvaliteten nogen steder i processen. Derfor kan du regne med, at vi er en stabil, professionel og behagelig samarbejdspartner. For vi lytter altid til dig og giver dig mulighed for involvering, så du får den løsning, du gerne vil have.

  Vi har udviklet mange nye hjemmesider gennem tiden og er stadig tørstige efter at få lov til at udvikle flere. Derfor håber vi naturligvis, at du i første omgang har lyst til at kontakte os for yderligere information.

  Målet er at blive dit foretrukne webbureau. Det gør vi med et smil og en service, som får os til at skille os ud fra alle de andre – det er i hvert fald ambitionen.

  Køb hjemmeside hos NoMilk i dag og kom foran konkurrenterne.

  Har du brug for hjælp til at træffe den rigtige beslutning?