Det koster ikke noget at spørge

  Magento webshop

  Hader du salgsgas og fancy bureausnak?

  Derfor skal du vælge NoMilk

  Vi svarer hurtigt

  God og effektiv kommunikation giver et godt udgangspunkt for det videre samarbejde. Vi bestræber os derfor altid på at svare så hurtigt som muligt.

  Involveringsgrad

  Hvor meget vil du involveres? Hos os kan du involvere dig så meget, som du har lyst til eller har behov for. Det er helt op til dig selv, og vi tager gerne ansvaret, hvis du det er det, du foretrækker.

  Du får et lynhurtigt website

  Den bedste brugeroplevelse skabes gennem et lynhurtigt website. Et website, der fungerer og loader hurtigt, har positiv indvirkning på websitets rangering, holder på de besøgende og skaber øget salg.

  Kunden i centrum

  Vi møder altid kunden i øjenhøjde og guider dig hele vejen igennem, så du får en skræddersyet løsning, der passer til dine behov.

  Tracking og feeds

  Vi udvikler ikke bare dit website. Vi sørger for at sende alt data frem og tilbage mellem relevante platforme.

  Vi udvikler i Danmark

  Når du vælger os som dit webbureau, vælger du dansk. Du undgår ærgerlig kommunikation og at skulle bekymre dig om tidszoner. Et samarbejde med os er derfor effektivt og trygt.

  Fingeren på pulsen

  Vi har altid fingeren på pulsen, når det drejer sig om webdesign og webudvikling. Vores medarbejdere har altid den nyeste viden, så de kan levere de bedste løsninger.

  Responsivt webdesign

  Med et responsivt webdesign kan kunderne altid tilgå dit website og bliver mødt af et lækkert og indbydende design uanset enhed.

  Effektiv og personlig service under hele processen

  01

  Første møde

  Første skridt i processen er et møde med os, som har til formål at få afklaret alle de spørgsmål, der kan opstå i forbindelse med projektet.

  02

  Behovsafklaring

  I samarbejde med vores kompetente og ambitiøse medarbejdere finder vi sammen ud af, hvilke behov du har, samt hvilke udfordringer du ønsker løst.

  03

  Designfase

  Når vi har fastlagt dine behov og udfordringer, går vi i gang med at udvikle et lækkert og tilpasset webdesign, der er konverteringsoptimeret og brugervenligt.

  04

  Overlevering

  Når vi har gjort det, vi er bedst til, er det tid til at overlevere websitet til dig. Her sikrer vi i fællesskab, at alt ser ud og fungerer, som du ønsker det, og at vi leverer en løsning, du er i stand til at bruge.

  05

  Lancering

  Så snart websitet er godkendt, og du giver os grønt lys, er det tid til at lancere din hjemmeside eller webshop. Alt er køreklart, og du skal ikke bekymre dig om redirects og videreførsel af SEO-værdi. Det tager vi hånd om.

  06

  Store omsætningsmuligheder

  Med et website eller en webshop i hænderne fra os, står du med et godt grundlag og udgangspunkt for at skabe flere konverteringer blandt besøgende med øget omsætning til følge.

  Få en professionel Magento webshop

  Magento udvikler med professionelle løsninger

  Er du på udkig efter en professionel Magento udvikler med flair for detaljerne? NoMilk er et webbureau, hvor vi altid går professionelt til enhver opgave og løser den ned i selv de små detaljer, så vi er sikre på, at du får overleveret en løsning, du er tilfreds med og kan bruge.

  Vi er et team af specialister, der elsker at skabe nye og kreative webshops. En af de platforme, vi bruger til at nå i mål med dette, er Magento.

  Med en Magento webshop får du det, du som webshopejer har brug for. Den giver dig det nødvendige overblik, en brugervenlig backend og mulighed for at skabe et unikt og brugervenligt design, som fastholder de besøgende. Det er en af de mest brugte platforme til udvikling af webshops for virksomheder, der har en optimal drift og øget omsætning for øje.

  Hos NoMilk har vi efterhånden udviklet mange webshops til danske virksomheder, hvilket gør os i stand til at udvikle en Magento webshop, der løser dine specifikke behov og løfter din webshop til et helt nyt niveau. Vi ved, hvad vi snakker om, da vi har hjulpet flere virksomheder godt på vej til online succes.

  Skal vi også være din Magento udvikler?

  Hvad er Magento?

  For at kunne bygge og designe en webshop, der gør dig i stand til at komme nogle skridt foran dine konkurrenter, kræver det et godt og stabilt open source-system, der kan administrere indholdet på dit website. Sådan et system er Magento.

  Som Magento udvikler kan vi varmt anbefale en Magento webshop, da du opnår alle de funktioner, som en god og professionel webshop kræver.

  Med det tænkes der på:

  • Oprettelse og visning af produkter
  • Inddeling i produktkategorier
  • Kundedatabase
  • Oprettelse af tilbud
  • Ordre- og fakturahåndtering

  Magento er et af de bedste svar på en online webshop, da du nemt selv kan tilgå backenden, og vi nemt kan udvikle en professionel designløsning, der giver dig og dine kunder værdi.

  Hvorfor en Magento webshop?

  Vi er slet ikke i tvivl: For os er Magento en af vores klare favoritter, når det kommer til udvikling af webshops, da der er så mange muligheder. Netop mulighederne er det, der også gør platformen til en favorit blandt mange andre, der gerne vil noget seriøst inden for e-handel.

  Faktisk er det en af de mest anvendte løsninger på verdensplan til udvikling af unikke og professionelle webshops. Det kan vi godt forstå, da du med en Magento webshop får en skalerbar løsning og et webshopdesign med et omfangsrigt udvalg af tilpasningsmuligheder. Det er noget, vi godt kan lide som udviklere, og du som webshopejer bliver glad for.

  Det er en platform for dig, der gerne vil noget seriøst, da der med 2.000 udvidelsesmuligheder alene udviklet til Magento virkelig er gode muligheder for at trække godt fra konkurrenterne. Det er bestemt noget, der har værdi!

  Derudover skal du vælge Magento webshop, hvis du synes nedenstående er noget, der tiltaler dig:

  • Du kan transformere brugeroplevelsen ved at tilbyde de besøgende en forførende og unik købsoplevelse.
  • Du kan minimere dit tidsforbrug og blive mere effektiv takket være Magentos brugervenlige funktioner, der tillader at automatisere håndtering af alt lige fra ordrer og lagerbeholdning til salg. Det giver dig tid til udvikling af din virksomhed.

  Lyder det mere og mere som noget for dig? Som din kommende Magento udvikler fortæller vi dig gerne mere om de muligheder, du får, og de resultater du kan opnå ved at benytte Magento. Med os som din Magento udvikler har du taget første skridt på vejen til øget online succes!

  Magento udvikler med kunden i centrum

  For at udvikle en professionel løsning, der passer til branchen og løser dine måske nuværende udfordringer, er vi nødt til at have dig med på råd fra første spadestik til færdigt produkt.

  Som din Magento udvikler har vi dig derfor i hånden hele vejen. Det betyder ikke, at du behøver involvere dig 100% – men du vil altid blive spurgt eller lyttet til, da det er det, der skal til for, at vi kan udvikle en løsning, der ikke bare fungerer, men som også lever op til dine ønsker og forventninger.

  Vi har dig også i hånden, selvom du måske allerede har en Magento-løsning, som du ønsker optimeret eller redesignet. For skal vi løse dine udfordringer med din nuværende løsning, er vi nødt til at kende kernen til problemet.

  Personlig kommunikation i øjenhøjde er kendetegnet for NoMilk. Det garanterer vi.

  Vi udvikler altid med udgangspunkt i helheden

  Selvom vi er nogle nørder, når det kommer til Magento, nørder vi aldrig så meget, at vi glemmer, hvad det er, vi udvikler til, og hvem vi udvikler for. Brugerne har i dag mange krav og forventninger til de butikker, de besøger online. Derfor er det ikke nok med et flot og imponerende design. For hvis ikke funktionerne stemmer overens med brugernes behov og forventninger til din webshop, er du lige vidt.

  Vi udvikler derfor altid med tanke på den optimale digitale kundeoplevelse før, under og efter salget, så muligheden for at kunden har lyst til at vende tilbage eksisterer. Men det er ikke kun dine kunder, vi skal tænke på; vi skal også tænke på dig.

  Netop derfor bruger vi Magento, da vi her kan opsætte en brugervenlig backend, som du nemt og hurtigt kan sætte dig ind i. For en del af vejen til succes er, at du også forstår det produkt, du får i hænderne, og at du selv formår at bruge det uden for mange frustrationer til følge.

  Vælg os som din Magento udvikler

  Ønsker du en kompromisløs webløsning hos et bureau, der lytter til dine ønsker? Så er vi et godt og oplagt bud som din nye samarbejdspartner, da det er netop det, vi altid gør. Det giver dig en webshop, hvor alt lige fra webdesignet til brugervenlighed går op i en højere enhed. Det får dig længder foran dine konkurrenter og gør dine drømme om en rentabel virksomhed et tættere skridt på virkeligheden.

  Er du nysgerrig på at høre mere om, hvad vi som Magento udvikler kan gøre specifikt for dig? Så kontakt os i dag!

  Har du brug for hjælp til at træffe den rigtige beslutning?