Det koster ikke noget at spørge

  Hvad
   
  er
   
  Shopify?

  Hvad er Shopify?

  Hvis du overvejer at starte en webshop, så kan det være, at Shopify er løsningen for dig. Shopify er et webshop-system, som inkluderer hosting, CMS (Content Manager System), ordresystem og CRM (Customer Relationship Management). Det er derfor en super god løsning, hvis du har en mindre eller nyopstartet virksomhed, og derfor ikke selv har ressourcerne til at udvikle dit eget webshop-system.

  Shopify er en Canadisk virksomhed, som har udviklet webshop-systemer siden 2004, og du kan derfor være sikker på, at de har stor erfaring inden for emnet. De har også åben support døgnet rundt, hvilket betyder, at du altid kan kontakte dem, hvis du har spørgsmål til eller problemer med dit Shopify system.

  Der er derfor ingen tvivl om, at Shopify er en god løsning, hvis du ikke selv har færdigheder inden for programmering eller kun har en mindre virksomhed. Der findes også andre webshop-systemer, såsom WordPress, Magento og mange andre. Det er derfor vigtigt at undersøge hvilken løsning, der passer bedst til din platform.

  Fordele ved Shopify

  Der findes som sagt flere forskellige webshop-systemer og for, at du skal tage en beslutning omkring, hvilken du skal bruge, skal du selvfølgelig også kende de forskellige fordele. Her får du derfor listet nogle af de mange fordele, som følger med, hvis du vælger Shopify.

  1. Brugervenligt system:

  En af de helt store fordele ved Shopify er, at det er et meget brugervenligt system. Dette betyder, at det er enormt nemt for dig som nyopstartet uden erfaring med denne type systemer at bruge Shopify.

  Det er tydeligt, at de har nogle målsætninger om at gøre det nemt at sætte en ny shop op, da det hverken kræver kodning eller anden form for tekniske kompetencer. Desuden gør de det også let for dig at integrere Shopify med andre Software programmer, som du muligvis benytter til din virksomhed. På den måde kan du for eksempel forbinde det med nyhedsbreve, fragt og fakturering.

  Der er derfor ingen tvivl om, at Shopify er et webshop-system, som er enormt let at bruge, hvad end du har erfaring eller ej.

  1. God kundesupport:

  En anden fordel ved at bruge Shopify er, at de har en helt exceptionel kundesupport. Du kan kontakte dem 24 timer i døgnet, så du altid har mulighed for at få hjælp, hvis du oplever problemer eller besvær med dit webshop-system.

  Deres kontor ligger i Canada, hvilket dog betyder, at du skal regne med at modtage kundesupport på engelsk. Det behøver ikke være et problem, medmindre du har svært ved sproget. Desuden, er den canadiske befolkning kendt for at være enormt venlige og hjælpsomme, hvilket uden tvivl skinner igennem i Shopifys kundeservice.

  1. Stort udvalg af templates:

  Når du bruger Shopify, kan du finde en række af forskellige temaer til din webshop. Du kan både få nogle, som er helt gratis, og nogle som koster penge. Det handler om at finde en template, som passer godt til din virksomhed, og her kan du som regel sagtens finde nogle inden for de gratis temaer, hvis du ikke har særlige krav til udvidede funktioner og lignende i starten.

  Du kan altid skifte dit tema, hvis du synes, din platform trænger til et nyt look. Desuden kan du også få lavet custom design, når du har fået lidt erfaring med systemet og har styr på, hvordan det hele fungerer, og hvad dine kunder efterspørger.

  Der er altså mange muligheder, og det handler om at vælge den, som fungerer bedst til netop din virksomhed.

  Opsætning af Shopify

  Det kan virke en smule uoverskueligt at opsætte din helt egen webshop i gennem Shopify, hvis du ikke har prøvet noget lignende før. Derfor har du to valgmuligheder; Du kan vælge at sætte noget tid af til at sætte dig ind i systemet og dets funktioner, så du kan få en Shopify webshop startet, eller du kan få hjælp fra Nomilk, hvor vi sørger for at opsætte webshoppen gennem Shopify for dig.

  Vi kan hjælpe dig med al opsætningen, så du selv kan bruge din dyrebare tid på andre vigtige aspekter af virksomheden såsom markedsføring, salg og alt andet. Det kan være enormt tidskrævende at starte en webshop, og derfor er det vigtigt, at du overvejer, om du egentlig har tiden til selv at sætte systemet op.

  Vi kan gøre dit liv en hel del nemmere og spare dig rigtig meget tid ved at ordne opsætningen for dig. På den måde står webshoppen parat til brug uden, at du har brugt flere timers arbejde på det selv. Vi sørger naturligvis for at have dig inde over opsætningen, så det endelige resultat bliver nøjagtig, som du ønsker det. På den måde får du også en idé om, hvordan det hele kommer til, og hvordan du efterfølgende kan bruge din webshop. Du er derfor altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for hjælp til opsætning af en Shopify webshop.