Det koster ikke noget at spørge

  FTO

  • Wordpress
  • Billede af Mikkel VeileMikkel Veile

  Hvordan gør man det nemmere for klienterne at følge deres udvikling?

  FTO – Fysioterapi Træning Odense er et behandlings- og træningscenter, der tilbyder fysioterapi og træning under ét og samme tag. Det er en moderne virksomhed med  dedikerede fysioterapeuter og personlige trænere, der følger tidens trends og ønsker at give deres kunder og klienter de bedste forhold. Det ønske havde de også i forhold til deres hjemmeside.

  Det er her, vi kommer ind i billedet.

  Fysioterapi og træning er begge områder, der er drevet af forbedringer og performance.

  For at gøre træningen og øvelserne mere motiverende og resultaterne mere overskuelige og let tilgængelige for klienter og kunder, ønskede FTO i samarbejde med os at skabe en online platform, som skulle gøre det let for den enkelte at følge sine resultater.

  Datadrevet platform visualiserer udviklingen

  Resultatet af samarbejdet blev en brugervenlig platform i trit med FTO’s øvrige identitet, hvor den enkelte selv kan indtaste løbedistancer, cykeldistancer med mere og få et indblik i udviklingen over fedtprocent, vægt og performance i løbetests og styrketests. Formålet med designet og opsætningen af platformen er at gøre det nemt at navigere rundt, indtaste og få et overblik. Resultaterne visualiseres uge for uge, hvilket gør det lettere at fastholde den enkelte klient eller kunde i sin udvikling.

  Se løsningen

  Et billede af Mathias
  "Hos os er der ingen uforudsete udgifter eller udenomssnak. Vi er proaktive og vil kun det absolut bedste for din virksomhed" — Mathias Vorret, Ejer

  Har du brug for hjælp til at træffe den rigtige beslutning?