Det koster ikke noget at spørge

  Aubo

  • WordPress
  • Sleeknote
  • MailChimp
  • Billede af Mikkel VeileMikkel Veile

  AUBO Køkken & Bad er en vestjysk familievirksomhed bygget på et solidt fundament af jysk energi, troværdighed og loyalitet og hvor høj service, kvalitet og æstetik altid går sikkert hånd i hånd. I 1985 etablerede stifter Jens B. Bertelsen sin første AUBO Køkken & Bad forretning i den jyske muld sammen med konen Grethe. Familievirksomheden, der begyndte deres køkken- og bad eventyr i den lille jyske by Aulum, er i dag en international virksomhed indenfor køkken-, bad-, bryggers- og garderobe løsninger i lækkert design og af bedste kvalitet. På trustpilot ligger AUBO Køkken & Bad helt i top blandt mange tilfredse kunder med bedømmelsen 5 ud 5 stjerner. AUBO virksomheden har i skrivende stund 75 ansatte fordelt på mere end 20 butikker i hele det danske land. Udover det danske marked har AUBO også en række forretninger rundt i hele norden og især på det norske marked har AUBO en stor aktivitet. AUBO har en vision om, at kunne udbrede den jyske familietradition i fremtiden, og være en markant spiller, der kan levere kvalitetsprodukter og vækste også på det europæiske køkken- og bad marked.

  Vores løsning har et stort fokus på en brugervenlig backend og en overskuelig produktoversigt. Det visuelle udtryk er enkelt og med et feminint touch, efter AUBOs ønske. Vi har anvendt mødebooking som primære konvertering, og derudover har vi lagt vægt på en overskuelig og let tilgængelig oversigt over forhandlere.

  Et billede af Mathias
  "Hos os er der ingen uforudsete udgifter eller udenomssnak. Vi er proaktive og vil kun det absolut bedste for din virksomhed" — Mathias Vorret, Ejer

  Har du brug for hjælp til at træffe den rigtige beslutning?